5 redenen waarom je zou moeten kiezen voor een iPhone 6

27 Juli 2017 - 5 min read time

De iPhone 6 kwam in Nederland op 26 september 2014 uit en werd tegelijk geïntroduceerd met de iPhone 6 Plus en de Apple Watch. Deze waren allen erg gewild. Dit kwam mede door het grotere scherm en het hogere aantal pixels. Maar de iPhone 6 heeft nog meer voordelen. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de iPhone 6 en de voordelen van dit model Apple iPhone. Kortom, 5 redenen om te kiezen voor een iPhone 6.

Scherm

Een van de dingen die direct opvalt is het formaat van de iPhone 6. Het scherm van de iPhone 6 is dan ook een stuk groter dan van vorige iPhones. Waar de iPhone 5S nog een 4 inch-scherm had, heeft de iPhone 6 een 4,7 inch-scherm. De iPhone 6 Plus heeft zelfs een scherm van maar liefst 5,5 inch. Daarnaast heeft het scherm van zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus aanzienlijk meer pixels. Zo had de iPhone 5S een resolutie van 1136 x 640 pixels. De iPhone 6 beschikt over een resolutie van 1334 x 750.

Hard- en software

De iPhone 6 heeft niet alleen een fantastisch scherm, maar is ook nog eens sneller, dunner en veelzijdiger dan zijn voorgangers. De snelheid van de iPhone 6 wordt gegarandeerd door de nieuwe A8-chip. Deze is een stuk sneller dan de A7-chip. De A8-chip is ook nog eens 13 procent kleiner. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor andere onderdelen in de behuizing van de iPhone 6.

Betere batterij

Een belangrijk aspect voor veel mensen is de batterij van de iPhone. Gelukkig is de batterij van de iPhone 6 flink verbeterd ten opzichte van de iPhone 5S. Waar je met de iPhone 5S nog 10 uur kon bellen, kun je met de iPhone 6 maar liefst 14 uur bellen. Daarnaast kun je 50 uur muziek luisteren en 10 uur internetten via 3G.

De iPhone 6 Plus beschikt over een nog langere accuduur. Zo kun je met de iPhone 6 Plus maar liefst 24 uur bellen, 80 uur muziek luisteren en 12 uur internetten via 3G.

Mooiere foto’s en video’s

Ook op het gebied van camera’s gaat Apple met de iPhone 6 flink vooruit. Zo beschikt het toestel over een 8 megapixel-camera met een nieuwe sensor en een betere true-tone flitser. Dankzij de zogenoemde Focus Pixels kun je voortaan nog sneller en nog scherpere foto’s nemen.

Geheugen

Ben je op zoek naar een iPhone met veel opslagruimte? Dan is de iPhone 6 echt iets voor jou. De iPhone 6 is namelijk verkrijgbaar met 16GB, 64GB en 128GB aan opslag. Dit geldt tevens voor de iPhone 6 Plus. Vooral de iPhone 6 met 128GB opslagruimte is ideaal voor mensen die nooit genoeg ruimte hebben op hun smartphone.

Wil je een iPhone 6 kopen, maar niet te veel geld uitgeven? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished. Op deze manier kun je veel geld besparen en ben je ook nog eens erg duurzaam bezig!

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?