iPad Pro 11 Inch 2018

Refurbished iPad Pro 11-inch

De refurbished iPad Pro 11-inch uit 2018 is één van de meest krachtige tablets op de markt. Hij is ideaal voor grafisch vormgevers en gamers die óók onderweg razendsnel willen werken en ontspannen. Het is de opvolger van de iPad Pro uit 2017 en zowel de binnen- als de buitenkant zijn verbeterd. Dit zijn de grote veranderingen van de compacte iPad Pro 2018:

 • All-screendesign
 • Kleiner formaat, groter beeldscherm
 • Betere beeldschermkwaliteit
 • Ontgrendelen via Face ID
 • Dubbele grafische performance

Refurbished iPad Pro 11-inch, wanneer kopen?

 • Je wilt de zwaarste programma’s soepel kunnen gebruiken
 • Je zoekt een iPad voor intensief of professioneel gebruik
 • Je zoekt een compacte vervanging voor je laptop
 • Je werkt óók regelmatig onderweg

iPad Pro 2018, maar dan lekker compact

De refurbished iPad Pro 2018 is verkrijgbaar in twee beeldschermformaten en dit is de 11-inch variant. Dankzij het all-screendesign zijn de schermranden nihil. Je houdt dus een relatief kleine iPad vast met een groot beeldscherm. Perfect als je vaak onderweg bent, want je neemt hem eenvoudig mee én hij is iets handzamer. Wel behoud je veel overzicht op het 11-inch beeldscherm. Alles wat je op deze refurbished iPad Pro 2018 doet wordt gedetailleerd weergegeven en voelt soepel aan. Het Liquid Retina LCD-beeldscherm heeft een breed kleurbereik met realistische kleuren en een hoge verversingssnelheid. Je kunt deze compacte iPad Pro 2018 refurbished kopen in de volgende kleuren:

 • Refurbished iPad Pro 11-inch Space Grey
 • Refurbished iPad Pro 11-inch Silver

Kom maar op met dat zware werk

Voor zwaar werk is de refurbished 11-inch iPad Pro 2018 heel goed geschikt. De krachtige A12X Bionic-chip en 4GB werkgeheugen laten de zwaarste programma’s soepel draaien en hierdoor is geen uitdaging voor deze iPad te groot. Ook kun je moeiteloos meerdere apps tegelijkertijd gebruiken en hier razendsnel tussen schakelen. Perfect voor multitasking dus.

iPad Pro 2018: eerste iPad met TrueDepth camera

De refurbished iPad Pro 11-inch uit 2018 is de eerste iPad zónder homeknop. Deze knop met ontgrendelfunctie heeft plaatsgemaakt voor een groter beeldscherm. Ontgrendelen doe je vanaf nu dan ook via Face ID, waarbij je de refurbished iPad Pro 2018 ontgrendelt door ernaar te kijken. Het maakt daarbij niet uit of je de iPad staand of liggend houdt. Deze TrueDepth camera bevat naast Face ID ook functies als portretmodus en portretbelichting. Met deze compacte iPad Pro 2018 maak je dus de mooiste portretfoto’s en voer je kraakheldere videogesprekken.

Vervang probleemloos een laptop

Alleen al vanwege zijn kracht en snelheid kan de refurbished iPad Pro 11-inch een laptop vervangen. Daarnaast tover je deze kleine iPad Pro 2018 zó om tot volwaardig laptop. Sluit een draadloos toetsenbord aan zodat je sneller teksten kunt verwerken, bedien het beeldscherm met Apple Pencil of sluit een extra beeldscherm aan voor meer werkruimte. Ook een camera, harde schijf of ander extern apparaat sluit je direct op de refurbished iPad Pro 11-inch aan. Onderweg is de refurbished iPad Pro 2018 één van de krachtigste tablets en op locatie is het een volwaardige, krachtige laptop.

Refurbished wél betaalbaar

De iPad Pro 11-inch is enorm krachtig en snel en daar tegenover staat een fors prijskaartje. Het kán voordeliger als je ervoor kiest om hem refurbished te kopen. We hebben speciale software, ervaren technici en professionele apparatuur ingezet om de iPad Pro 2018 in technische nieuwstaat terug te brengen. Aan de binnenkant is deze tablet niet van nieuw te onderscheiden, maar aan de buitenkant wel. Je kunt kiezen uit verschillende uiterlijke productcondities. Afhankelijk van de conditie die jij kiest kun je al snel een paar tientjes extra besparen. De refurbished iPad Pro 11-inch is het betrouwbare, maar óók het betaalbare alternatief voor nieuw. Het voordeel? Tientallen procenten!

iPad Pro 11-inch (2018) refurbished kopen

Past de iPad Pro 2018 met 11-inch beeldscherm helemaal bij jou? Kies voor refurbished, hét betaalbare, betrouwbare en duurzame alternatief voor nieuw. Als je vandaag vóór 22:30 uur bestelt, heb je hem morgen al in huis met gratis laadaccessoires en 2 jaar garantie, óók op de batterij!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren