14 artikel(en)

14 artikel(en)

14 artikel(en)

14 artikel(en)

iPhone 7 Refurbished

De iPhone 7 - gepresenteerd op 7 september 2016 - is de opvolger van de iPhone 6S en het kleine broertje van de iPhone 7 Plus. De iPhone 7 beschikt over een prachtig 4.7-inch retina display (1334 x 750 pixels), een verbeterde accuduur en een 12-megapixel camera. Ben je van plan om een iPhone 7 te kopen, maar wil je hier niet teveel voor betalen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: een iPhone 7 refurbished. Naast een betaalbare iPhone 7, ben je ook verzekerd van de beste kwaliteit bij Forza Refurbished. Een refurbished iPhone kan open zijn geweest, bijvoorbeeld om een batterij te vervangen. Hierdoor kan er géén garantie worden verstrekt op de waterdichtheid van onze refurbished toestellen. Een refurbished iPhone 7 is spatwater- en stofbestendig.Wat is een refurbished iPhone 7?

Letterlijk vertaalt betekent refurbished: gereviseerd. Een refurbished iPhone 7 is door robots én door technische vakmensen grondig gecontroleerd op méér dan 50-punten. Daarbij zijn eventuele defecte onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste is de iPhone 7 ook professioneel gereinigd. Hierdoor is het device nauwelijks van nieuw te onderscheiden.


Waarom een iPhone 7 refurbished kopen?

Het grootste voordeel van een refurbished iPhone 7 is de prijs. Het kopen van refurbished scheelt namelijk aanzienlijk in vergelijking met de nieuwprijs van een iPhone 7. Naast een scherpe prijs, ben je bij Forza Refurbished ook zeker van de allerhoogste kwaliteit refurbished iPhones. Bovendien krijg je ook nog eens twee jaar garantie bij aankoop.


Voordelen van de iPhone 7

 • Spatwater- en stofdicht design
 • Razendsnel door de A10 Fusion-processor
 • Verbeterde batterijduur (tot 2 uur meer dan de iPhone 6S)
 • Hogere kwaliteit foto’s en video’s dankzij optische beeldstabilisatie;

Nadelen van de iPhone 7

 • Geen koptelefoonaansluiting (headphone jack)
 • Het kopen van earpods is erg prijzig (€ 179)
iPhone 7 kleuren

iPhone 7 specificaties

 • Verkrijgbaar in de kleuren: jet black, black, rose gold, gold en silver
 • Opslagruimte: 32GB, 128GB en 256GB
 • A10 Fusion-processor
 • 12 megapixel-camera
 • Compatible met iOS 11

Wat krijg je bij aankoop van een iPhone 7 refurbished?

Bij aankoop van een iPhone 7 refurbished ontvang je standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS versie én gratis nieuwe laadaccessoires (lightning kabel en adapter)!


iPhone 7 refurbished als los toestel kopen

Twijfel je tussen het kopen van een iPhone 7 als los toestel of een iPhone 7 met abonnement? Heel begrijpelijk!. Steeds meer mensen kiezen voor een iPhone 7 refurbished als los toestel. Naast een betaalbare prijs, levert het je ook geen (negatieve) BKR-registratie op. Als je het device combineert met een sim-only abonnement, dan bespaar je veel geld in de portemonnee. Wees verstandig en koop een refurbished iPhone 7 als los toestel.


iPhone 7 modellen

32GB 128GB
Refurbished iPhone 7 jet black 128GB
Refurbished iPhone 7 black 32GB Refurbished iPhone 7 black 128GB
Refurbished iPhone 7 rose gold 32GB Refurbished iPhone 7 rose gold 128GB
Refurbished iPhone 7 gold 32GB Refurbished iPhone 7 gold 128GB
Refurbished iPhone 7 silver 32GB Refurbished iPhone 7 silver 128GB