HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

Besteed je vakantiegeld extra goed! Vrijwel alle devices zijn nu tientallen euro's EXTRA in prijs verlaagd. Daarbij kun je tijdelijk gratis 2 accessoires naar keuze toevoegen met kortingscode: VAKANTIEGELD

Bekijk de deals

keurmerk refurbished

iPhone 6S Plus

De iPhone 6S Plus refurbished is de grote variant van de iPhone 6S met een 5.5-inch scherm. De camera presteert bovengemiddeld in deze prijsklasse, want de iPhone 6S Plus refurbished kan voor het eerst filmen in 4K. Verder is de iPhone van de krachtige A9-chip voorzien, waardoor het toestel anno 2021 goed mee kan.

Lees meer

1 product

 1. Keurmerk Refurbished
  Refurbished iPhone 6S Plus 64GB Space Grey
  iPhone 6S Plus 64GB Space Grey
  Groot scherm, met 1 camera
  € 859,00 € 149,00
  Tijdelijk niet op voorraad
per pagina

Veelgestelde vragen over Refurbished iPhones

Wat is eSIM?

Een eSIM is een virtuele simkaart die ingebouwd is in de hardware van een iPhone, iPad of Apple Watch en op afstand geactiveerd kan worden zonder dat er een fysieke simkaart nodig is. Lees alles de eSIM vs. nano-SIM

Wat moet ik weten over de batterijconditie?

De batterijen hebben een batterijconditie van minimaal 85%. Dit is genoeg voor ten minste 2 jaar ongestoord gebruik.

Wat betekenen de productcondities?

Elke refurbished iPhone en iPad kun je bij Forza kopen in de productcondities zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Dit gaat enkel om het uiterlijk. Van binnen is elk refurbished device 100% functioneel en evenaart het de kwaliteit van nieuw. Je leest en ziet er alles over op onze productconditie-pagina.

Wat is het Keurmerk Refurbished?

Het Keurmerk Refurbished is een erkend kwaliteitslabel. Koop je een refurbished device met het keurmerk, dan weet je zeker dat je een betrouwbaar product met 2 jaar garantie koopt, bij een professioneel bedrijf waarbij refurbishen de corebusiness is. Lees alles over het keurmerk op onze Keurmerk Refurbished-pagina.

Hoelang ondersteunt Apple een iPhone?

Gemiddeld biedt Apple 5 / 6 jaar volledige iOS-ondersteuning, maar omdat de hardware van iPhones steeds krachtiger wordt, is het niet uit te sluiten dat een iPhone in de toekomst langer ondersteund wordt. In dit blogartikel vind je een overzicht met meer uitleg.

Meer veelgestelde vragen

iPhone 6S Plus refurbished

De iPhone 6S Plus refurbished zorgt dankzij zijn snelheid, helder beeldscherm en 3D Touch-functie voor een fijne gebruikservaring. En dankzij het grote formaat kun je ook nog eens alles duidelijk zien. Kortom: bij de refurbished iPhone 6S Plus krijg je heel veel iPhone voor een lage prijs. Is het iets voor jou?

De iPhone 6S Plus refurbished is lekker groot en vertrouwd

De iPhone 6S Plus refurbished is de grotere variant van de iPhone 6S en is sinds 2016 bij Forza verkrijgbaar. Het kenmerkende design, waarbij het toestel dun is en de hoeken afgerond zijn, vind je ook terug op de iPhone 6S Plus refurbished. Dit uiterlijk valt nog altijd bij een grote groep mensen in de smaak en voelt vertrouwd aan. De Plus is lekker groot zodat je alles duidelijk kunt zien, en dankzij het design ligt het toestel fijn in de hand. Niet alleen het toestel, maar ook de opslagcapaciteit is groot: maximaal 128GB. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over te weinig opslag voor je apps en bestanden. De iPhone 6S Plus refurbished is in de volgende kleuren verkrijgbaar:

Een groot en helder beeldscherm

De refurbished iPhone 6S Plus beschikt over een groot beeldscherm met een diameter van 5.5-inch (13,75 cm). De weergave van alles wat je doet is haarscherp dankzij het Retina-display. Met een resolutie van 1080x1920 zitten de pixels zo dicht op elkaar, dat het oog geen onderscheid meer kan maken tussen losse pixels. Hierdoor komt elk detail tot leven en komen de kleuren volledig tot hun recht.

Snelle bediening dankzij 3D Touch en iOS

De iPhone 6S Plus refurbished is dankzij 3D Touch snel te bedienen. Met deze functie creëer je een soort rechtermuisknop, zodat je sneller gebruik kunt maken van functies van het toestel én apps. Wat je ook doet, alles voelt altijd snel aan op de refurbished iPhone 6S Plus. Dat komt omdat het toestel door de laatste versie van iOS ondersteund wordt. Met deze versie van het besturingssysteem kun je ook meteen gebruikmaken van de laatste functies.

De iPhone 6S Plus refurbished is klein in prijs

Bij Forza ontvang je heel veel iPhone voor een kleine prijs. Refurbished is de iPhone 6S Plus namelijk tientallen euro’s goedkoper dan nieuw en afhankelijk van de productconditie die je kiest bepaal je zelf hoe hoog het voordeel oploopt.

Refurbished is de iPhone 6S Plus betrouwbaar én duurzaam

Als een van de weinigen beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished. Omdat de iPhone 6S Plus refurbished op meer dan 50 punten wordt gecontroleerd voordat deze aan jou wordt verkocht, ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar product. Refurbished is daarnaast ook enorm duurzaam, omdat we zo samen voorkomen dat apparatuur onnodig op de vuilnisbelt belandt. Met twee jaar garantie én gratis nieuwe laadaccessoires kun je direct met je refurbished iPhone 6S Plus aan de slag en kun je zorgeloos van je aankoop genieten tegen een lage prijs. How smart can it be!