iPhone 7 als los toestel kopen? Kies een refurbished iPhone 7

De in het najaar van 2016 geïntroduceerde iPhone 7 lijkt misschien wat verouderd, maar niets is minder waar. De iPhone 7 is op verschillende vlakken een baanbrekend toestel met alles wat een goede smartphone nodig heeft. Toch liggen de kosten voor een nieuwe iPhone 7 nog erg hoog. Zeker wanneer je niet vast wilt zitten aan een abonnement. Een betaalbare telefoon kopen, die zeker nog jaren zal presteren? Kies dan voor een iPhone 7 als los toestel van Forza Refurbished.

Waarom een iPhone 7 los kopen?

Qua design heeft Apple’s iPhone 7 veel weg van de 6S, maar verder is het een compleet nieuw toestel. De inmiddels twee jaar oude iPhone-serie is misschien niet meer het nieuwste van het nieuwste. Desondanks zijn er verschillende redenen om een iPhone 7 te kiezen boven de duurdere iPhone Xs (Max) en Xr. Redenen die garanderen dat de aanschaf van een losse iPhone 7 een slimme en voordelige investering is.

32GB als instapmodel

De iPhone 7 is het eerste iPhone-model waarvan het instapmodel beschikt over 32GB opslagruimte. Voor een lange tijd heeft Apple óók 16GB-telefoons uitgebracht, maar is men definitief mee gestopt. De voornaamste reden is dat Apple’s updates steeds meer geheugen in beslag nemen en ook de applicaties in de App Store steeds groter worden. Als logisch gevolg heeft het bedrijf besloten om de basisopslag te verdubbelen. Het mooie is dat de prijs in verhouding niet omhoog is gegaan. Mooi meegenomen dus!

iPhone 7 batterij

Batterij

Zoals menig Apple-gebruiker is opgevallen, maakt de iPhone 7 geen gebruik van een hoofdtelefoon-ingang. Dit betekent dat er 14% meer ruimte is vrijgekomen voor andere hardware. Die ruimte heeft Apple optimaal benut door een nieuw type batterij in het toestel te plaatsen. Een batterij met een elektrische lading van 1955mAh, hetgeen een hele vooruitgang is ten opzichte van de voorganger iPhone 6S. Zo ben je verzekerd van een telefoon die zeker de hele dag mee gaat.

Camera

Vergeleken met voorgaande modellen is de grootste vernieuwing van de iPhone 7 de grotere lensopening. Dit zorgt ervoor dat de camera van de iPhone 7 meer licht doorlaat om zo meer heldere plaatjes te kunnen schieten. Door verbeterde kleurenreproductie zullen de beelden een breder kleurbereik en meer diepte hebben. Ook maakt de iPhone 7 gebruik van een snellere sluitertijd en beeldstabilisatie. Zo is het eenvoudiger om van bewegende beelden, zoals een sportwedstrijd of buitenactiviteit, een foto of video te maken. Een behoorlijke camera voor een (klein) toestel.

Los toestel of iPhone 7 met abonnement?

Een trouwe iPhone-gebruiker weet dat de kosten van een iPhone bijzonder hoog liggen. Zeker wanneer je kiest voor een toestel dat in hetzelfde jaar is uitgekomen. Aan het nieuwste van het nieuwste kopen hangt vaak een behoorlijk prijskaartje. Dat is niet voor iedereen weggelegd en soms is het verstandiger om te kiezen voor een iPhone van een voorgaand jaar, zoals bijvoorbeeld de iPhone 7. Maar kies je voor een los toestel of koop je een iPhone 7 met abonnement?

iPhone met abonnement

Een iPhone kost al zeker meer dan € 500, hetgeen voor velen een te groot bedrag is om in één keer te betalen. Om premium smartphones toegankelijker te maken voor het grote publiek bieden mobiele providers abonnementen aan op afbetaling. Het toestel is dan direct van jou, maar je betaalt in de vorm van een krediet. Dit krediet wordt overigens sinds 1 mei 2017 geregistreerd door het BKR. Ben je van plan een huis te kopen, dan tast het krediet de hoogte van je hypotheek aan.

iPhone 7 als los toestel

Ook al voelt het misschien niet zo, het kopen van een los toestel is vaak de goedkoopste optie. Door in één klap een bedrag te betalen voor een mobiel toestel kun je besparen op abonnementskosten. Zo zijn er verschillende partijen die sim only-abonnementen aanbieden voor een lage prijs én die maandelijks opzegbaar zijn. Als consument zit je dus niet vast aan een afbetaling en kun je altijd op zoek naar de goedkoopste aanbieder.

Wist je trouwens dat de ‘oudere’ toestellen van Apple sneller zijn geworden met de komst van iOS 12?

Losse iPhone 7 kopen: de scherpste prijs voor alléén het toestel

Het nieuwste van het nieuwste kopen. Veel mensen zweren erbij, maar in de meeste gevallen wacht men tot de prijs is gedaald. Inmiddels is de iPhone 7 twee jaar oud en zitten er geen grote prijsverschillen aan te komen. Hoewel de prijs aanzienlijk lager is dan in 2016, is de aanschaf van een nieuwe iPhone 7 nog steeds een hele uitgave. Zeker wanneer je kiest om een nieuwe iPhone 7 los te kopen.

Wat kost een iPhone 7?

Vandaag de dag betaal je voor de iPhone 7 met 32GB € 529*. Liever meer opslag? Dan biedt Apple het 128GB-model voor € 639. De iPhone 7 komt in vier verschillende kleuren, namelijk: goud, roségoud, zilver en zwart.
*Prijs vastgesteld op 24-09-2018 op www.apple.com/nl/

Nu moet je jezelf afvragen of je bereid bent om dit bedrag te betalen voor een telefoon. Je kunt ervoor kiezen om een tweedehands iPhone 7 of iPhone 7 Plus aan te schaffen, maar in de meeste gevallen weet je niet wat ermee gebeurd is. Misschien dat er met het blote oog niets te zien is, maar dat het apparaat inhoudelijk is beschadigd. Zo kan er bij een toestel sprake zijn van waterschade, maar is dit niet direct zichtbaar. Hier kom je uiteindelijk pas achter op moment dat het al te laat is. Hetzelfde verhaal bij een device dat naar behoren werkt, maar waar corrosie (roestvorming) aanwezig is. Het toestel kan plotseling stoppen met werken en ook hier zit dan geen garantie op.

iPhone Refurbished kopen van Forza Refurbished

Vergeleken met de nieuwprijs van het toestel kun je er beter voor kiezen om een losse refurbished iPhone 7 te kopen van Forza Refurbished. Hiermee kun je tot wel 60% besparen op de originele prijs en ben je verzekerd van kwaliteit. Zo worden de mobiele devices van Forza Refurbished tot in de diepste details gecontroleerd door zowel techniekers als ook speciale robots.

Zo werken de robot van Forza Refurbished:

Welke voordelen heeft een refurbished iPhone 7 van Forza Refurbished?

Een refurbished iPhone 7 is een stuk voordeliger door de lage prijs en kwaliteitsgarantie. Kies je voor Forza Refurbished, dan zijn dit de belangrijkste voordelen die je kunt verwachten:

  • Geen (negatieve) BKR-registratie;
  • Bespaar tot wel 60% vergeleken met de nieuwprijs;
  • Draag bij aan een duurzaam milieu;
  • Standaard twee jaar garantie;
  • Beschikbaar in verschillende gradaties;
  • Grondig gecontroleerd door robots en technici.