Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen in huis

9,0/10 van 2.320 reviews

Feedback Company

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed,

geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van 2.320 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

iPad 3

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Refurbished iPad Air kopen


De iPad Air is een gebruiksvriendelijke tablet die je zowel privé als zakelijk kunt gebruiken. Of je nou thuis op de bank even iets wilt opzoeken, de iPad mee wilt nemen op vakantie of deze meeneemt naar een zakelijke afspraak. De iPad Air is zeer geschikt voor deze situaties.


Wil jij geld besparen op de aankoop van een iPad Air, dan kies je voor een refurbished variant. Met een refurbished iPad Air bespaar je veel geld en ben je ook nog eens duurzaam bezig.


Specificaties iPad Air


Met de iPad Air is de opvolger van de iPad 4 geboren. Uiteraard kent de iPad Air verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo zit er onder andere een nieuwe A7-processor in de tablet die ervoor zorgt dat de prestaties van de iPad Air verbeterd worden. Omdat er ook een M7-processor in zit, is de iPad Air ook nog eens energiebesparend.


Ook de camera van de iPad Air is verbeterd ten opzichte van de iPad 4, om over het design nog maar te zwijgen. Het design van de iPad Air lijkt op die van de iPad Mini. Zo weegt de tablet 469 gram en is deze slechts 7.5 millimeter dik. Je kunt de iPad Air in de kleuren zwart en wit verkrijgen.