iPad kopen

iPad kopen? Bij Forza vind je altijd een goede deal mét twee jaar garantie, gratis laadaccessoires en de scherpste prijs. Of je nu een compacte iPad Mini zoekt voor onderweg of een iPad 2019 nodig hebt voor school, werk en thuis; bij ons kun je de iPad kopen die gegarandeerd bij jouw manier van werken, ontspannen en gamen past. Onderstaande iPads kun je bij Forza kopen:

Een iPad kopen: hier moet je op letten

Een iPad kopen is geen gemakkelijke opgave. Dat komt omdat Apple verschillende tabletreeksen op de markt heeft gebracht, met ieder zo hun eigen sterke punten. Het is belangrijk om een iPad te kopen die bij jouw gebruikssituatie past. Als je vooral een tablet zoekt ter ontspanning en vermaak, zijn in de basis alle iPads geschikt. Hoewel de ene iPad beter is dan de andere, kun je elke iPad gebruiken voor internetten, social media, het lezen van een boek/e-reader, films/series bekijken en het spelen van simpele mobiele spellen als Candy Crush, Angry Birds en Landleven.

Wil je de tablet vooral voor werk en studie gebruiken? Dan zijn aspecten als werkgeheugen, beeldschermformaat, gewicht en de mate waarin de tablet accessoires ondersteunt belangrijk. Programma’s van Microsoft Office moeten soepel draaien en ook multitasking moet eenvoudig zijn. Zo kun je snel schakelen tussen je e-mail, agenda en werkbestanden, en kun je met behulp van ondersteunende accessoires je werktaken sneller en eenvoudiger gedaan krijgen.

Wil je zware grafische taken probleemloos kunnen uitvoeren? Dan heb je een krachtige processor, veel werkgeheugen en genoeg werkruimte nodig. Zo weet je zeker dat programma’s als Illustrator en PhotoShop soepel werken, en kun je jezelf maximaal inleven in zwaardere grafische games als Call of Duty, Grand Theft Auto en FIFA Voetbal. Om je bij je keuze alvast op weg te helpen, hebben we in onderstaande tabel opgesomd welke iPad het beste bij bepaalde gebruikssituaties past. Neem daarnaast ook altijd de punten onder de tabel in overweging als je van plan bent een iPad te kopen.

iPad

Ontspanning

Werk & Studie

Grafisch werk & Gaming

Mini 2

★★★

★★

Mini 3

★★★

★★

Mini 4

★★★

★★

★★

Mini 5

★★★★

★★★★

★★★★

Air

★★★

★★★

★★

Air 2

★★★★

★★★★

★★

Air 3

★★★★★

★★★★★

★★★★

iPad 2017

★★★★

★★★

★★

iPad 2018

★★★★

★★★★

★★★

Pro 12.9 inch 2017

★★★★★

★★★★★

★★★★

Pro 12.9 inch 2018

★★★★★

★★★★★

★★★★★

Beeldschermformaat

Op een groter beeldschermformaat kun je alles beter zien en heb je meer ruimte om te kunnen werken, maar je neemt het minder gemakkelijk met je mee. Als je veel onderweg bent kan een beeldschermformaat van 7.9 inch (19.75 cm) dus erg prettig zijn. Voor dagelijkse school- en werk gerelateerde taken heb je vaak al meer werkruimte nodig en kun je dus het beste een iPad kopen met een 9.7 inch (24.25 cm) beeldscherm. Dat werkt een stuk prettiger en overzichtelijker. Wil je alles écht duidelijk en groot in beeld hebben en kan een beeldscherm voor jou niet groot genoeg zijn? Dan raden we het 12.9 inch (32.25 cm) beeldschermformaat aan.

Wifi en 4G-ondersteuning

Je kunt zowat elke iPad kopen in een Wifi Only variant, maar ook met 4G-ondersteuning. Thuis, op kantoor en op school heb je vrijwel altijd goede (gratis) wifi waarmee je jouw iPad kunt verbinden. Wifi Only is in dit geval dan ook voldoende. Ben je vaak onderweg en heb je ook dan internet nodig? Dan kun je het beste een iPad kopen met 4G-ondersteuning. Via de simkaart die je in de tablet stopt kun je dan alsnog van snel werkend internet gebruikmaken.

Opslagcapaciteit

Gebruik je de iPad hoofdzakelijk voor internet en social media, of werk je veel online en kun je jouw bestanden in een online clouddienst opslaan? Dan heb je niet veel gigabytes (GB) aan opslag nodig. Voor internet en social media is 16GB opslag voldoende en bij 32GB opslag kun je al veel apps, muziek en films opslaan. Wil je een enorme hoeveelheid aan media opslaan, of maak je gebruik van grote applicaties als PhotoShop? Dan kun je het beste een iPad kopen met een opslagruimte van minimaal 64GB. Je kunt zelfs een iPad kopen met 256GB opslagruimte. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het opschonen van je iPad omdat je een gebrek aan opslagruimte hebt.

Budget

De iPad die je uiteindelijk gaat kopen is natuurlijk ook voor een groot deel afhankelijk van jouw budget. Een nieuwere iPad met betere specificaties kost vanzelfsprekend meer dan een iPad die al langer op de markt is. Welke iPad je ook kiest, het is en blijft een Apple. Apple staat bekend om de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit van al haar producten, maar Apple staat ook bekend om de hoge aanschafprijs. Voor veel mensen is dit de drempel om geen iPad te kopen. Forza heeft een betrouwbaar én betaalbaar alternatief: een refurbished iPad.

Refurbished iPad kopen

Een refurbished iPad is een iPad die in nieuwstaat wordt teruggebracht door onze technici. Hiervoor wordt de tablet met geavanceerde apparatuur op meer dan 50 technische punten gecontroleerd. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen, zodat de tablet even goed functioneert als een nieuw exemplaar. Het ‘reviseren’ gebeurt bij Forza onder streng toezicht en hoge kwaliteitseisen van het Keurmerk Refurbished. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare refurbished iPad met standaard twee jaar garantie.

Bij het kopen van een refurbished iPad wordt de prijs grotendeels bepaald door het uiterlijk. Met de productcondities zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt, heb je bij Forza zelf in de hand hoeveel je bespaart op je aankoop. Kies je er hierbij voor je oude iPad bij ons in te ruilen, dan kan het voordeel zomaar oplopen tot 60% ten opzichte van de nieuwprijs. Hieronder gaan we je elke refurbished iPad die je bij Forza kunt kopen kort toelichten.

iPad 2019

iPad 2019

De iPad 2019 is voor basisgebruik de ultieme alleskunner. Zoek je een eenvoudige tablet voor een schappelijke prijs waarmee je de meest uiteenlopende alledaagse taken kunt uitvoeren? Dan is de iPad 2019 geschikt om te kopen. Voor school, werk, onderweg en thuis is deze tablet goed geschikt. Je kunt hem met accessoires eenvoudig omtoveren tot laptop, waardoor je nét zo comfortabel kunt werken als op een laptop. Het beeldscherm is met 10.2 inch (25.50 cm) nét iets groter dan gebruikelijk. Je hebt dus extra ruimte om te werken en ontspannen. En omdat de iPad 2019 standaard op Apple’s nieuwe besturingssysteem iPadOS draait, ben je verzekerd van de laatste functies.


Bekijk de iPad 2019

Specificaties iPad 2019

Kleuren Space Grey, Silver, Gold
Opslagcapaciteit 32GB, 128GB
Chipset Apple A10
Werkgeheugen 3GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 250.6 x 174.1 x 7.5
Beeldscherm grootte 10.2 inch (25.50 cm)
Beeldscherm resolutie 2160 x 1620
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 8 megapixel
Camera voorkant 1.2 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad Pro 12.9 inch 2018

iPad Pro 12.9 2018

De iPad Pro 12.9 inch uit 2018 is de grote krachtpatser van Apple. De iPad Pro 12.9 inch is interessant om te kopen als je een gamefanaat of grafisch vormgever bent, of als je jouw laptop voor een tablet wilt vervangen. Deze iPad heeft een enorm sterke processor die volgens Apple sneller is dan 92% van de laptops van andere merken. Zware programma’s voor foto- en videobewerking en grote veeleisende games draaien uiterst soepel op de iPad Pro 12.9 inch, en het nagenoeg randloze beeldscherm zorgt ervoor dat je alles heel intens beleeft. Met een opslagcapaciteit van 256GB hoef jij je nooit meer zorgen te maken over ruimtegebrek en dankzij Face-ID, waarmee je de iPad ontgrendelt door er naar te kijken, neem je al je bestanden veiliger dan ooit overal mee naartoe.


Bekijk de iPad Pro 2018

Specificaties iPad Pro 12.9 inch 2018

Kleuren Silver
Opslagcapaciteit 64GB, 256GB
Chipset Apple A12
Werkgeheugen 4GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 280.6 x 214.9 x 5.9
Beeldscherm grootte 12.9 inch (32.25 cm)
Beeldscherm resolutie 2048 x 2732
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 12 megapixel
Camera voorkant 7 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad Pro 12.9 inch 2017

iPad Pro 12.9 inch 2017

Wil je jouw laptop vervangen en zoek je een krachtig apparaat voor je favoriete games en designprogramma’s? Dan kun je zonder twijfel de iPad Pro 12.9 inch uit 2017 kopen. De iPad Pro 12.9 inch is net als zijn opvolger gericht op de veeleisende gebruiker. Grafische games, foto- en videobewerking en multitasken zijn voor deze iPad geen enkel probleem. Dat komt door de snelle processor en het grote werkgeheugen. Wat je ook doet; dankzij het beeldschermdiagonaal van 32.25 cm kun je alles duidelijk en haarscherp zien. Het beeldscherm heeft een verversingssnelheid tot wel 120 Hz. Dit is twee keer zoveel dan bij een gemiddeld LCD-scherm. Het scrollen en het verloop van programma’s gaat hierdoor heel snel. Dat maakt hem erg prettig om semi professioneel mee te werken. Wil je deze iPad kopen?


Bekijk de iPad Pro 2017

Specificaties iPad Pro 12.9 inch 2017

Kleuren Space Grey, Silver, Gold
Opslagcapaciteit 64GB, 256GB
Chipset Apple A10
Werkgeheugen 4GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 305.7 x 220.6 x 6.9
Beeldscherm grootte 12.9 inch (32.25 cm)
Beeldscherm resolutie 2048 x 2732
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 12 megapixel
Camera voorkant 7 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad Air 3 (2019)

iPad Air 3 (2019)

Als je een krachtige, breed inzetbare alleskunner zoekt waarmee je ook grafische taken kunt uitvoeren, is de iPad Air 3 uit 2019 een interessante iPad om te kopen. Met de komst van de iPad Air 3 uit 2019 heeft Apple nieuw leven in de Air-serie geblazen. Deze tablet is door zijn geringe gewicht, krachtige prestaties en 10.5 inch (26.25 cm) beeldscherm enorm populair. Hij is licht genoeg om mee te kunnen nemen naar het werk, en omdat hij een slagje groter is dan zijn voorgangers kun je er comfortabeler op werken. Door zijn krachtige processor kan hij zich meten met een iPad Pro. Ook ondersteunt de iPad Air 3 diverse accessoires. Zo tover je hem met het smart keyboard en de Apple Pencil (stylus pen) eenvoudig om tot laptop. Dit alles maakt het enorm interessant om de iPad Air 3 te kopen voor semi professionele (grafische) taken, voor school en voor werk.


Bekijk de iPad Air 3

Specificaties iPad Air 3 (2019)

Kleuren Space Grey, Silver, Gold
Opslagcapaciteit 64GB, 256GB
Chipset Apple A12
Werkgeheugen 3GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 250.6 x 174.1 x 6.1 mm
Beeldscherm grootte 10.5 inch (26.25 cm)
Beeldscherm resolutie 1668 x 2224
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 8 megapixel
Camera voorkant 7 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad Mini 5

iPad Mini 5

De iPad Mini 5 uit 2019 is een hele interessante iPad om te kopen. Hij is namelijk lekker compact en volgestopt met goede hardware, waardoor hij razendsnel is. Deze kleine krachtpatser beschikt over een A12 chip en 3GB werkgeheugen. Hierdoor kun je probleemloos hoge kwaliteit series streamen, video’s bewerken en flitsende presentaties maken, wat je zonder én met de Apple Pencil kunt doen. Dat alles doe je eenvoudig onderweg, want met een compact beeldschermformaat van 7.9 inch (19.75) neem je hem in elke tas mee. Waar je ook bent, de True Tone-functie zorgt ervoor dat je beeldscherm met het omgevingslicht meekleurt, waardoor je altijd naar de mooiste weergave kijkt. En met een batterijduur tot 10 uur kom je ook nog eens probleemloos de dag door. Bekijk snel in welke kleur en opslagcapaciteit je de iPad Mini 5 kunt kopen.


Bekijk de iPad Mini 5

Specificaties iPad Mini 5

Kleuren Gold
Opslagcapaciteit 256GB
Chipset Apple A12
Werkgeheugen 3GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 203.2 x 134.8 x 6.1 mm
Beeldscherm grootte 7.9 inch (19.75 cm)
Beeldscherm resolutie 1536 x 2048
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 8 megapixel
Camera voorkant 7 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad 2018

iPad 2018

De iPad 2018 kun je met een gerust hart kopen als je opzoek bent naar een goede tablet voor alle denkbare basistaken op school, op het werk en thuis. Of je nu wilt internetten, een serie wilt kijken of meters moet maken voor je werk; de iPad 2018 is er allemaal geschikt voor. De iPad 2018 heeft een beeldschermformaat van 9.7 inch (24.25 cm) en werkt goed samen met een Smart Keyboard en de Apple Pencil. Hierdoor wordt het een soort laptop waarop je heel comfortabel kunt werken. Dit maakt de iPad 2018 interessant om te kopen voor verschillende toepassingen in het onderwijs, op het werk of gewoon ter vermaak. De opslagcapaciteit bedraagt maximaal 128GB. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over een gebrek aan ruimte.


Bekijk de iPad 2018

Specificaties iPad 2018

Kleuren Space Grey, Gold
Opslagcapaciteit 32GB, 128GB
Chipset Apple A10
Werkgeheugen 2GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 240 x 169,5 x 7,5 mm
Beeldscherm grootte 9.7 inch (24.25 cm)
Beeldscherm resolutie 1536 x 2048
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 8 megapixel
Camera voorkant 1.2 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad 2017

iPad 2017

De iPad 2017 is een snelle allround tablet voor de meest uitgebreide basistaken op het werk, op school en thuis. In de basis is deze tablet een echte alleskunner en dat maakt hem gewild bij een grote groep mensen. De iPad 2017 lijkt qua uiterlijk én innerlijk heel veel op zijn opvolger. Er is één verschil: de iPad 2017 kun je niet gebruiken met Apple’s stylus pen. Het voordeel voor jou als je hier toch niet mee wilt werken: hij is een stuk voordeliger! Voor een kleinere prijs kun je jaren met de iPad 2017 vooruit. De iPad 2017 kun je kopen in een Wifi Only én een Wifi + 4G variant. Met een opslagcapaciteit van 32GB, verschillende kleuren in het assortiment en de keuze uit verschillende productcondities, is er altijd wel een geschikte variant die bij jou past.


Bekijk de iPad 2017

Specificaties iPad 2017

Kleuren Space Grey, Silver, White, Gold
Opslagcapaciteit 32GB
Chipset Apple A9
Werkgeheugen 2GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 240 x 169,5 x 7,5 mm
Beeldscherm grootte 9.7 inch (24.25 cm)
Beeldscherm resolutie 1536 x 2048
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 8 megapixel
Camera voorkant 1.2 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad Mini 4

iPad Mini 4

Zoek je een kleine tablet voor onderweg die door Apple’s nieuwste besturingssysteem iPadOS ondersteund wordt? Dan is de iPad Mini 4 geschikt om te kopen. Deze kleine en snelle tablet neem je eenvoudig mee naar je vergadering, hij is geschikt voor een mobiele game én handig voor het kijken van een film als je onderweg bent. De iPad Mini 4 is snel genoeg om Apple’s nieuwe besturingssysteem iPadOS te kunnen ondersteunen. Je maakt dus gebruik van de laatste functies op een handzaam compact formaat tablet. Het beeldscherm is 7.9 inch (19.75 cm) groot en bevat een vetafstotende-, anti reflectie- en gelamineerde coating. Je beeld verslechtert dus niet door lichtinval of vette vinger. Veel voordelen voor een kleine iPad, vind je niet?

Bekijk de iPad Mini 4

Specificaties iPad Mini 4

Kleuren Space Grey, White, Gold
Opslagcapaciteit 16GB, 32GB, 64GB, 128GB
Chipset Apple A8
Werkgeheugen 2GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 203.2 x 134.8 x 6.1 mm
Beeldscherm grootte 7.9 inch (19.75 cm)
Beeldscherm resolutie 1536 x 2048
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 8 megapixel
Camera voorkant 1.2 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad Air 2

iPad Air 2

De iPad Air 2 wordt niet voor niets ‘Air’ genoemd. Deze tablet uit 2014 kenmerkt zich door zijn fraai uitziende, dunne en sterke aluminium behuizing. Hij kan wel tegen een stootje en is dus erg handig voor onderweg, school, werk en thuis. Hoe intensief je het beeldscherm ook gebruikt; de krasbestendige laag zorgt ervoor dat het scherm vrij van krassen blijft. Je kunt deze iPad kopen in een Wifi Only én een Wifi + 4G-variant. Waar je ook bent, je kunt dus altijd van internet gebruikmaken. Met een opslagcapaciteit van maximaal 64GB neem je al je bestanden en media probleemloos overal mee naartoe, en dankzij Touch ID, waarbij je de tablet met je vingerafdruk ontgrendelt, kan niemand bij je privégegevens komen.


Bekijk de iPad Air 2

Specificaties iPad Air 2

Kleuren Space Grey, White, Gold
Opslagcapaciteit 16 GB, 64GB
Chipset Apple A8
Werkgeheugen 2GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 240 x 169.5 x 6.1 mm
Beeldscherm grootte 9.7 inch (24.25 cm)
Beeldscherm resolutie 1536 x 2048
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 8 megapixel
Camera voorkant 1.2 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iPadOS 14 (actueel)

iPad Mini 3

iPad Mini 3

De iPad Mini 3 is een veelzijdige én voordelige tablet om te kopen. De iPad Mini 3 is ideaal om ‘s avonds op schoot te nemen als je in de bank zit en ook als reisgenoot doet hij het goed. De tablet is geschikt om de kinderen zoet te houden met een leuke film of om een mobiele game op te spelen als je in de trein zit. Het compacte beeldschermformaat van 7.9 inch (19.75 cm) is helder en scherp, én je bergt hem eenvoudig op in je tas. Waar je ook naartoe gaat; dankzij een batterijduur tot 10 uur kun je de hele dag vooruit. Al je favoriete media neem je dankzij een opslagcapaciteit tot 64GB probleemloos overal mee naartoe. Ben je benieuwd in welke kleuren je de iPad Mini 3 kunt kopen?


Bekijk de iPad Mini 3

Specificaties iPad Mini 3

Kleuren Space Grey, Silver, White, Gold
Opslagcapaciteit 16 GB, 64GB
Chipset Apple A7
Werkgeheugen 1GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 200 x 134,7 x 7,5 mm
Beeldscherm grootte 7.9 inch (19.75 cm)
Beeldscherm resolutie 1536 x 2048
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 5 megapixel
Camera voorkant 1.2 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iOS 12

iPad Air

iPad Air

De iPad Air is de eerste tablet uit de Air-serie. Het is een alleskunner voor wat de meest uiteenlopende basistaken betreft. Zowel privé, zakelijk als voor school is deze tablet uitermate geschikt. Dankzij zijn beeldschermformaat van 9.7 inch (24.25 cm) en geringe gewicht is de iPad Air een gewilde tablet om te kopen. Je neemt hem overal eenvoudig mee naartoe én hij is lekker licht. Het Retina-display zorgt ervoor dat kleuren, foto’s en video’s volledig tot hun recht komen. De iPad Air is uitgebracht in 2013, maar kan vanwege zijn verfijnde hardware en software nog gemakkelijk jaren mee. Als je niet het nieuwste van het nieuwste hoeft en op zoek bent naar een voordelige, functionele tablet voor allerlei basistaken, dan is de iPad Air geschikt om te kopen.


Bekijk de iPad Air

Specificaties iPad Air

Kleuren Space Grey, Silver, White
Opslagcapaciteit 16GB, 32GB, 64GB, 128GB
Chipset Apple A7
Werkgeheugen 1GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 240 x 169.5 x 7.5 mm
Beeldscherm grootte 9.7 inch (24.25 cm)
Beeldscherm resolutie 1536 x 2048
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 5 megapixel
Camera voorkant 1.2 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iOS 12

iPad Mini 2

iPad Mini 2

Zoek je een kleine, handzame tablet? Bijvoorbeeld voor thuis op de bank of voor tijdens een lange autorit? De iPad Mini 2 is hiervoor heel geschikt. De iPad Mini 2 is snel genoeg om films in hoge kwaliteit te kunnen afspelen zonder haperingen. Ook mobiele games spelen is geen probleem. Het is dus een ideale iPad om de kinderen mee te vermaken én om jezelf te amuseren. Deze tablet uit 2013 is nog lang niet afgeschreven, in tegendeel zelfs. Door deze iPad te kopen kun je voor weinig geld gebruikmaken van de betrouwbaarheid en snelheid van Apple. Je haalt dan een tablet in huis waaraan je nog jaren veel plezier beleeft.


Bekijk de iPad Mini 2

Specificaties iPad Mini 2

Kleuren Space Grey, Silver, White
Opslagcapaciteit 16 GB, 64GB
Chipset Apple A7
Werkgeheugen 1GB RAM
Wifi-ondersteuning
4G-ondersteuning
Afmetingen 200 x 134.7 x 7.5 mm
Beeldscherm grootte 7.9 inch (19.75 cm)
Beeldscherm resolutie 1536 x 2048
Beeldscherm type LCD
Camera achterkant 5 megapixel
Camera voorkant 1.2 megapixel
Ontgrendelen met gezicht
Ontgrendelen met vingerafdruk
Hoofdtelefoonaansluiting
Ondersteuning iOS 12

iPad kopen bij Forza

Een compacte iPad Mini, een lichtgewicht iPad Air, een allround iPad én een krachtige iPad Pro; je kunt het allemaal refurbished kopen bij Forza. En omdat we scherpe prijzen hebben en jij zelf je eigen korting in de hand hebt, vind je gegarandeerd de beste deal voor je refurbished iPad. Bestel je vandaag vóór 22:30 uur? Dan heb je hem morgen al in huis. Je ontvangt hem met gratis laadaccessoires zodat je direct aan de slag kunt. Bevalt hij toch niet? Je hebt 2 weken de tijd om je aankoop kosteloos aan ons te retourneren. Je zit dus nergens aan vast. Heb je hulp nodig bij het kopen van je refurbished iPad? Neem dan gerust contact met de servicedeks op.