5 misvattingen over een refurbished device

10 November 2017 - 5 min read time

Refurbished devices worden steeds populairder. Je hebt daarom misschien al wel eens wat gehoord over refurbished devices. Echter bestaan er nog steeds veel misverstanden over refurbished hardware. Zo denken veel mensen dat een refurbished device minder goed is dan een nieuwe. Dit is echter niet zo. Een refurbished device kan zelfs nog beter zijn dan een nieuw device. In dit artikelen helpen wij vijf misvattingen de wereld uit.

Refurbished devices zijn ooit stuk geweest

Veel mensen denken dat een refurbished device ooit stuk is geweest. Een refurbished device kan echter retour zijn gekomen om diverse redenen. Het kan zo zijn dat een refurbished device terug is gekomen vanwege een technisch mankement, maar het kan ook gaan om een device dat terug is gekomen via een inruilprogramma of de verzekering.

Een refurbished device is minder goed dan een nieuw device

Je zult misschien denken dat een refurbished device minder goed is dan een nieuw device, maar dit is echter niet het geval. Een refurbished device kan zelfs nog beter zijn dan een nieuw device. Alle refurbished devices van Forza Refurbished worden bijvoorbeeld gecontroleerd op meer dan 20 punten en waar nodig gerepareerd.

Een refurbished device is een tweedehands device

Het kan zo zijn dat een refurbished device een tweedehands device is. Maar ook overproductie komt vaak weer terug op de refurbished markt. Devices uit overproductie zijn nog nooit gebruikt. Ook deze devices worden gecontroleerd op meer dan 20 punten en waar nodig gerepareerd.

Je krijgt geen garantie op een refurbished device

Geen garantie op je refurbished device? Bij Forza Refurbished heb je altijd recht op de wettelijke garantie en krijg je ook nog eens 36 maanden garantie (sinds 1 juni 2023) op je refurbished device! Dit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Er zijn alleen oude refurbished devices

Het klopt dat de nieuwste modellen nog niet refurbished verkrijgbaar zijn. Toch loopt de refurbished markt nog niet zo zeer achter. Zo is alleen het nieuwste model vaak nog niet verkrijgbaar, maar de rest wel. Een groot voordeel van refurbished is dat de oudere modellen ook nog beschikbaar zijn.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?