Wat zijn de voordelen van een refurbished iPad Air?

10 November 2017 - 5 min read time

De iPad Air is eind 2013 uitgekomen en sindsdien één van de populairste iPads van Apple. Tegenwoordig kiezen ook steeds meer mensen voor een refurbished iPad Air. Maar waarom is een refurbished iPad Air eigenlijk zo populair? Wij vertellen je in dit artikel graag meer over de voordelen van een refurbished iPad Air.

De iPad Air

De iPad Air is de eerste iPad die qua design veel is veranderd. Zoals de naam het al zegt is de iPad Air een stuk lichter en slanker dan zijn voorgangers. Daarnaast beschikt de iPad Air over de betere A7-processor, waardoor deze ook een stuk sneller is. Dit is ook de reden dat de iPad Air nog steeds zo populair is.

Geld besparen

Een nadeel van de iPad Air is de prijs. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een nieuwe iPad Air 16GB met WiFi en 4G-verbinding al snel €519,00! Dit is één van de redenen dat steeds meer mensen voor een refurbished iPad Air kiezen. Zo heb je al een refurbished iPad Air 16GB met WiFi en 4G-verbinding vanaf €369,95 bij Forza Refurbished. Hiermee bespaar je maar liefst 29% op de nieuwprijs!

Duurzaam

Maar een refurbished iPad Air is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens erg duurzaam. De productie van elektronica vormt milieutechnisch een zware aanslag op de wereld. Denk hierbij aan de uitstoot van broeikassen en het ontstaan van gevaarlijk afval.

Wanneer jij kiest voor een refurbished iPad Air lever jij actief een bijdrage aan onder andere energiebesparing, vermindering gevaarlijk afval, materiaal besparing, vermindering uitstoot broeikassen en vermindering toxische stoffen.

Kortom, door te kiezen voor een refurbished iPad Air van Forza Refurbished bespaar je dus niet alleen op de kosten, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig! Waarom zou je niet voor een refurbished iPad Air kiezen?

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?