Forza Heroes: maak kennis met Max!

14 November 2023 - 4 min. read time
Forza Heroes: maak kennis met Max!

Bij Forza Refurbished geloven we in de kracht van ons team. Samen met onze klanten zijn onze medewerkers de drijvende kracht achter ons succes, en zonder hen zouden we nooit zo ver zijn gekomen. Daarom willen we graag het podium geven aan de mensen die elke dag hard werken om onze klanten tevreden te stellen. Leer onze medewerkers beter kennen en ontdek de passie en toewijding die schuilgaan achter ons bedrijf. Want bij Forza Refurbished draait het niet alleen om producten, maar vooral om de mensen die erachter staan. Deze week maken we kennis met Max!


Stel jezelf eens voor!

Ik ben Max Snijders, 25 jaar en wonend in het prachtige, bruisende Breda. Doordeweeks ga ik graag een hapje eten met vrienden en in het weekend ben ik ook vaak in het centrum van Breda te vinden. Ik ben graag onder de mensen dus. Daarnaast ben ik werkzaam bij Forza sinds januari 2023 en werk er sindsdien met veel plezier.

Wat is je functie en wat zijn je werkzaamheden precies bij Forza Refurbished?

Content Marketeer. Dit doe ik samen met 2 andere Content Marketeers binnen een 6-koppige Marketingafdeling. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Voor mij houdt dit in: het beheren van de NL-website en deze van content te voorzien in de vorm van blogs, Google-vriendelijke teksten en na te denken over hoe we de website het beste in kunnen richten om zo optimaal mogelijk de klantervaring/klantbeleving te kunnen ‘verzorgen’ en te verbeteren. Daarnaast doe ik de online- en offline promotie (branding) en vertaal ik dit door naar de social-kanalen, mede dankzij mijn achtergrond in de reclamewereld waar ik de nodige ervaring heb op mogen doen.

Wat is je achtergrond?

Oorspronkelijk kom ik dus al wel enigszins uit dezelfde branche, maar miste ik het stukje persoonsgerichtheid. Ondanks dat ik toen grafisch ontwerpen al erg tof vond om te doen, was het vaak het uitvoeren van de ‘wat’, en niet zozeer de ‘waarom’. Het leek mij erg interessant deze twee te kunnen combineren en van onderzoek iets tastbaars en tegelijkertijd doeltreffends te kunnen maken. 

 

Wat trok je aan in een carrière in de Marketing en hoe ben je in deze positie beland?

Het is absoluut gaaf om iets te maken waar je trots op kunt zijn omdat het er mooi uit ziet, maar hoe gaaf is het om op basis van data en analyses te zien dat hetgeen wat je gemaakt hebt, naast dat het mooi is ook écht het effect heeft wat je hoopte? Daar put ik erg veel energie uit en dat is ook de voornaamste reden dat ik gekozen heb voor Marketing.

Waar krijg je het meeste energie van bij Forza?

De diversieteit van het werk. Doordat we een relatief klein team hebben en je daarom als Marketeer vaak verantwoordelijk bent voor meerdere dingen, ben je eigenlijk elke dag wel met iets anders bezig. Daarnaast zit je kort op de trends op het gebied van eigenlijk alles omtrent marketing/communicatie en speel je in op actualiteiten, die natuurlijk ook elke dag weer kunnen verschillen. Je bent als Marketeer bij Forza op die manier eigenlijk altijd in beweging, en dat maakt het werk erg leuk. (Daarnaast helpt het ook erg dat ik een doorgewinterde Apple-fan ben ;) )

Op welk bereikt resultaat ben je het meest trots?

Het ontwerpen van een keuzemodule die binnenkort live zal gaan. Dit sluit eigenlijk weer aan op het stukje verbeteren en optimaliseren van de klantervaring/klantbeleving. Het is begrijpelijk dat je soms als klant door de bomen het bos niet meer ziet door alle verschillende soorten modellen en dit de keuze bemoeilijkt. Met de keuzemodule wordt de juiste keus voor de klant stapsgewijs gefilterd tot dat er als het ware een winnaar uitkomt.

Wat is jouw favoriete refurbished product uit het Forza assortiment? Leg eens uit!

Dat kan voor iemand die content maakt natuurlijk niet iets anders zijn dan de Apple Pencil. Hiermee kan ik mijn creativiteit volledig op 'klad' loslaten en kan het daarna makkelijk omgezet worden tot iets digitaals. Het werkt allemaal zo naadloos met elkaar, absoluut een aanrader!

Ook een Forza Hero worden?

Vond je dit een leuk achtergrondartikel en zie jij het ook wel zitten om te komen werken voor de grootste refurbisher van de Benelux? Kijk eens bij onze vacatures en kom werken bij Forza. We zien je sollicitatie met veel enthousiasme tegemoet!

Heroes
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?