Black Friday 2022 - Top 5 Forza Favorites!

18 November 2022 - read time
Black Friday 2022 - Top 5 Forza Favorites!

Het is november 2022 en dat betekent maar één ding: dit is de maand waarin Black Friday plaatsvindt. Uiteraard zijn wij van Forza Refurbished van de partij en hebben wij speciaal voor jou een top 5 van onze favorieten samengesteld. Stap voor stap bouwen we op naar ons meest favoriete toestel en vertellen we jou de unieke eigenschappen.


iPhone 11 refurbished

iPhone 11 refurbished black friday

Liefhebbers van filmen en fotograferen opgelet! De iPhone 11 refurbished blinkt uit op cameragebied, heeft een groot en overzichtelijk beeldscherm én heeft driedimensionaal Dolby Atmos-geluid. Dit resulteert dus in een ongekende kijk- en luisterervaring! De razendsnelle processor en functies als Face ID en draadloos opladen maken dit toestel compleet en met uitstek geschikt als je een iPhone zoekt voor de komende 4 jaar.

 

Bekijk iPhone 11 refurbished

iPhone 12 refurbished

iPhone 12 refurbished black friday

De iPhone 12 refurbished is de opvolger van de iPhone 11. Het toestel is een stukje duurder dan de iPhone 11, maar je krijgt er ijzersterke specificaties en prestaties voor tetug. Daarom is deze iPhone een grote favoriet bij Forza Refurbished! De iPhone 12 beschikt over een lange accuduur en snelle prestaties. Met deze iPhone kun je prachtige portretfoto’s maken en geniet je van een 6.1 inch Liquid Retina HD display.

 

Bekijk iPhone 12 refurbished

iPhone X refurbished

iPhone X refurbished black friday

Deze krachtpatser uit 2017 beschikt over premium hardware en is bij Forza Refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. De iPhone X refurbished heeft een roestvrijstalen rand en is met met zijn 5.8 inch grootte net wat handzamer dan de iPhone 11 en de iPhone 12. Daarnaast heeft de iPhone X ten opzichte van de iPhone 11 kleinere bezels. Dit betekent dat de randen rondom je scherm dunner zijn dan die van de iPhone 11. Dit komt omdat de iPhone X, in tegenstelling tot de iPhone 11, een OLED-scherm geniet. Hierdoor beschik je over een kraakhelder scherm waarbij de kleuren van het scherm spatten.

 

Bekijk iPhone X refurbished

iPhone SE 2020 refurbished

iPhone SE 2020 refurbished black friday

In het voorjaar van 2020 bracht Apple de iPhone SE 2020 uit. Dat deze iPhone het tot de top 5 heeft geschopt binnen de Forza Favorites is niet zonder reden. Dit toestel is de ‘way-to-go’ als je één van de nieuwste specificaties wilt, in een compact en vertrouwd design voor een schrikbarend scherpe prijs. Daarnaast beschikt deze iPhone over een nieuwere chip dan de iPhone X. Dit toestel is een Special Edition iPhone met de snelheid van de iPhone 11 en het vertrouwde design van de iPhone 8. Je beschikt dus ook over Touch ID, waardoor je je iPhone ontgrendelt met je vinger. Compact. Kracht. Betaalbaar. Dat is waar de iPhone SE 2020 refurbished voor staat!

 

Bekijk iPhone SE 2020 refurbished

iPhone 8 refurbished

iPhone 8 refurbished black friday

Dit toestel uit 2017 is de onbetwiste favoriet en dat is niet voor niets. De iPhone 8 refurbished lijkt qua design vrijwel exact op de iPhone SE 2020, maar is gewoon een stuk goedkoper dan de iPhone SE 2020. De iPhone 8 is ook het eerste toestel dat draadloos opladen ondersteunt. Het vertrouwde design in combinatie met het compacte scherm en thuisknop met vingerafdrukscanner is nog steeds ongekend populair. De iPhone 8 is hét toestel voor de gebruiker die op zoek is naar een toestel met goede specificaties voor de goedkoopste prijs.

 

Bekijk iPhone 8 refurbished

Black Friday refurbished iPhone kopen

Weet jij al welke Forza Favorite jouw nieuwe toestel gaat worden? Bekijk dan onze aanbiedingen voor het meest actuele aanbod! Zo bespaar je nog eens extra euro's op jouw nieuwe aankoop. Bij Forza Refurbished leveren we standaard een gratis laadaccessoire en ben je verzekerd van 2 jaar garantie. iPhones worden bij aankomst op tientallen punten gecontroleerd aan hand van gepatenteerde software en ervaren technici. Mede hierdoor dragen wij met trots het keurmerk Refurbished. Vandaag vóór 22:30 uur besteld? Morgen in huis!

iphone
← Vorige Volgende →