Black Friday 2021 - Top 5 Forza Favorites!

Black Friday 2021 - Top 5 Forza Favorites!

Het is november 2021 en dat betekent maar één ding: dit is de maand waarin Black Friday plaatsvindt. Uiteraard zijn wij van Forza Refurbished van de partij en hebben wij speciaal voor jou een top 5 van onze favorieten samengesteld. Stap voor stap bouwen we op naar ons meest favoriete toestel en vertellen we jou de unieke eigenschappen.


5. iPhone 11 refurbished

iPhone 11 refurbished

Liefhebbers van filmen en fotograferen opgelet! Dit kleurrijke toestel blinkt uit op cameragebied, heeft een groot en overzichtelijk beeldscherm én heeft driedimensionaal Dolby Atmos-geluid. Dit resulteert dus in een ongekende kijk- en luisterervaring! De razendsnelle processor en functies als Face ID en draadloos opladen maken dit toestel compleet en met uitstek geschikt als je een iPhone zoekt voor de komende 4 jaar.

Bekijk iPhone 11 refurbished

4. iPhone XR refurbished

iPhone XR refurbished

De iPhone XR refurbished is de voorganger van de iPhone 11. Het toestel is een stuk goedkoper dan de iPhone 11, maar je levert weinig in op specificaties en prestaties. Daarom is deze iPhone een grote favoriet bij Forza Refurbished! De iPhone XR beschikt over een lange accuduur en snelle prestaties. Met deze iPhone kun je prachtige portretfoto’s maken en geniet je van een 6.1 inch Liquid Retina HD display.

Bekijk iPhone XR refurbished

3. iPhone XS refurbished

iPhone XS refurbished

Deze krachtpatser uit 2018 beschikt over premium hardware en is bij Forza Refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. De iPhone XS refurbished is de premium versie van de iPhone XR. Het toestel heeft een roestvrijstalen rand en is met met zijn 5.8 inch grootte net wat handzamer dan de iPhone XR. Daarnaast heeft de iPhone XS ten opzichte van de iPhone XR kleinere bezels. Dit betekent dat de randen rondom je scherm dunner zijn dan die van de iPhone XR. Dit komt omdat de iPhone XS, in tegenstelling tot de iPhone XR, een OLED-scherm geniet. Hierdoor beschik je over een kraakhelder scherm waarbij de kleuren van het scherm spatten.  

Bekijk iPhone XS refurbished

2. iPhone SE 2020 refurbished

iPhone SE 2020 refurbished

In het voorjaar van 2020 bracht Apple de iPhone SE 2020 uit. Dat deze iPhone het tot plaats 2 heeft geschopt binnen de Forza Favorites is niet zonder reden. Dit toestel is de ‘way-to-go’ als je één van de nieuwste specificaties wilt, in een compact en vertrouwd design voor een schrikbarend scherpe prijs. Daarnaast beschikt deze iPhone over een nieuwere chip dan de iPhone XS. Dit toestel is een Special Edition iPhone met de snelheid van de iPhone 11 en het vertrouwde design van de iPhone 8. Je beschikt dus ook over Touch ID, waardoor je je iPhone ontgrendelt met je vinger. Dit komt in tijden van mondkapjes goed uit, omdat Face ID minder efficiënt werkt wanneer je een mondkapje draagt. Compact. Kracht. Betaalbaar. Dat is waar de iPhone SE 2020 voor staat!

Bekijk iPhone SE 2020 refurbished

1. iPhone 8 refurbished

iPhone 8 refurbished

Dit toestel uit 2017 is de onbetwiste favoriet en dat is niet voor niets. De iPhone 8 lijkt qua design vrijwel exact op de iPhone SE 2020, maar is gewoon een stuk goedkoper dan de iPhone SE 2020 en daarmee de grote winnaar van onze Top 5 Forza Favorites. De iPhone 8 is ook het eerste toestel dat draadloos opladen ondersteunt. Het vertrouwde design in combinatie met het compacte scherm en thuisknop met vingerafdrukscanner is nog steeds ongekend populair. De iPhone 8 is hét toestel voor de gebruiker die op zoek is naar een toestel met goede specificaties voor de goedkoopste prijs. Met de iPhone 8 ben je bovendien nog verzekerd van jarenlange updates.

Bekijk iPhone 8 refurbished

Black Friday refurbished iPhone kopen

Weet jij al welke Forza Favorite jouw nieuwe toestel gaat worden? Bekijk dan onze aanbiedingen voor het meest actuele aanbod! Zo bespaar je nog eens extra euro's op jouw nieuwe aankoop. Bij Forza Refurbished leveren we standaard een gratis laadaccessoire en ben je verzekerd van 2 jaar garantie. iPhones worden bij aankomst op tientallen punten gecontroleerd aan hand van gepatenteerde software en ervaren technici. Mede hierdoor dragen wij met trots het keurmerk Refurbished. Vandaag vóór 22:30 uur besteld? Morgen in huis!

iphone
← Vorige Volgende →