Forza top-5 refurbished iPhones

Forza top-5 refurbished iPhones

Forza bestaat sinds 1 maart 2021 5 jaar! We zijn in vijf jaar tijd uitgegroeid tot de nummer 1 refurbished Apple van de Benelux! Alléén al in 2020 hebben wij 150.000 refurbished iPhones en iPads verkocht. We hebben dus enorm veel mensen mogen laten kennismaken met refurbished en tegelijkertijd hebben we samen een belangrijke bijdrage aan het milieu geleverd. Vooral iPhones zijn populair en een aantal toestellen doen het bijzonder goed. Daar hebben we een top-5 van gemaakt!

1. iPhone 8 refurbished

iPhone 8 refurbished

De iPhone 8 refurbished uit 2017 is de onbetwiste favoriet en dat is niet voor niets. De iPhone 8 is het eerste toestel met een glazen achterkant. Je kunt hem dus draadloos opladen. Verder is het oude vertrouwde design met een compact beeldscherm en thuisknop met vingerafdrukscanner nog altijd enorm populair. Dit toestel heeft dezelfde kracht en snelheid als de iPhone X, maar past dankzij zijn formaat gemakkelijk in je broekzak. Een geliefde combinatie dus.

Bekijk iPhone 8 refurbished

2. iPhone X refurbished

iPhone X refurbished

In 2017 bestond Apple 10 jaar en bracht het bedrijf de iPhone X uit. Sinds wij de iPhone X refurbished verkopen, vliegt het toestel over de toonbank. Twee geweldige camera’s, het randloze OLED-beeldscherm, de Face ID-ontgrendelfunctie en de premium roestvrijstalen randen zijn redenen om voor dit toestel te kiezen. Het is een high-end toestel dat van alle gemakken is voorzien, maar je betaalt er refurbished niet de hoofdprijs voor.

Bekijk iPhone X refurbished

3. iPhone 7 refurbished

iPhone 7 refurbished

Voor iedereen die gewoon goed ook goed genoeg vindt, is de iPhone 7 refurbished een echte aanrader. Dit toestel verscheen in september 2016, een half jaar nadat Forza werd opgericht. Wij vinden dit dus een bijzonder toestel, en met ons vele anderen. De iPhone 7 is nog 2 jaar te gebruiken, is lekker eenvoudig en doet tóch uitstekend waarvoor het bedoeld is. Van bellen tot internetten, spelletjes spelen en leuke foto’s maken: dit toestel doet dat gewoon goed. Hét voordeel van de iPhone 7 is de voordelige prijs. Perfect dus voor jong en oud die voor weinig geld nog een aantal jaartjes gebruik wil maken van een iPhone.

Bekijk iPhone 7 refurbished

4. iPhone SE 2020 refurbished

iPhone SE 2020 refurbished

Uitgebracht in april 2020 en nú al verkrijgbaar in ons refurbished-assortiment: de iPhone SE 2020. Sinds wij dit toestel verkopen is hij enorm populair en dat is niet voor niets. Dit toestel is een Special Edition iPhone met de snelheid van de iPhone 11 en het design van de iPhone 8. Van Augmented Reality tot zware games en 4K-films: geen zware taak is voor dit toestel te gek. Compact. Kracht. Betaalbaar. Precies waar je op zit te wachten!

Bekijk iPhone SE 2020 refurbished

5. iPhone 11 refurbished

iPhone 11 refurbished

Er is geen iPhone in ons assortiment die over meer camerafuncties beschikt dan de iPhone 11 refurbished. Dit kleurrijke toestel blinkt uit op cameragebied, heeft een groot en overzichtelijk beeldscherm én heeft driedimensionaal Dolby Atmos-geluid. Een ongelofelijke kijk- en luisterervaring dus! De razendsnelle processor en functies als Face ID en draadloos opladen maken dit toestel compleet en met uitstek geschikt als je een iPhone zoekt voor de komende 4 jaar.

Bekijk iPhone 11 refurbished

2 jaar garantie, gratis laadaccessoires en gratis bescherming*

Elke refurbished iPhone die je bij Forza koopt, wordt standaard geleverd met gratis laadaccessoires én 2 jaar garantie. Daarnaast krijg je, omdat Forza 5 jaar bestaat, een gratis beschermhoes en screenprotector t.w.v. €20 cadeau! Dit wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd bij aanschaf van een iPhone refurbished. Deze actie geldt van 1 t/m 7 maart. Daarna is de actie uitsluitend geldig i.c.m. de licht gebruikte productconditie Vandaag vóór 22:30 uur besteld? Morgen in huis!

iphone
← Vorige Volgende →