Je zakelijke Apple-producten koop je voordelig bij Forza

Je zakelijke Apple-producten koop je voordelig bij Forza

Laatste update: 16-10-2020

Als ondernemer komen er veel onvermijdelijke uitgaven op je af die al met al snel hoog kunnen oplopen. Eén van de onvermijdelijke uitgaven is de aanschaf of het vervangen van apparatuur zoals een bedrijfstelefoon, laptop of tablet. Forza biedt een betaalbaar én betrouwbaar alternatief voor nieuw: refurbished Apple. Een refurbished iPhone, iPad of MacBook is 100% technisch in orde en de prijsbesparing kan oplopen tot 60%. Daarnaast werken Apple-apparaten onderling naadloos samen en helpt Forza bij de installatie. Zo kunnen je werknemers snel, veilig én effectief met hun devices aan de slag en houd jij meer tijd over om te doen waar je goed in bent: ondernemen!

Refurbished MacBook Air 13 inch

Refurbished Apple, wat is dat?

Refurbished is een slim alternatief voor nieuw. Het is een tweedehands Apple-product dat onder strenge en hoge kwaliteitseisen van het Keurmerk Refurbished op professionele wijze grondig gecontroleerd, gerenoveerd en gereinigd wordt. Hiervoor worden speciale software, geavanceerde apparatuur en ervaren technici ingezet. Bij Forza wordt een Apple-product pas refurbished aangeboden als de technische kwaliteit 100% gewaarborgd is. Daarbij ontvang je standaard 2 jaar garantie op technische onderdelen voor het geval zich toch een technisch mankement voordoet. In tegenstelling tot tweedehands ben je bij de aanschaf van een refurbished iPhone en refurbished iPad wél verzekerd van een betrouwbare aankoop met garantie.

 Refurbished door software, apparatuur en technici

Bij Forza kun je een refurbished Apple-product in verschillende productgradaties kopen. Dit houdt in dat elk apparaat op uiterlijke staat beoordeeld en onderverdeeld wordt in één van de volgende categorieën:

  • Zo goed als nieuw;
  • Licht gebruikt;
  • Zichtbaar gebruikt.

Hoe lager de gradatie, hoe hoger het prijsverschil ten opzichte van nieuw is. Welke gradatie je ook kiest; de technische staat van elk refurbished Apple-product evenaart de kwaliteit van nieuw.

Refurbished Apple als zakelijke apparatuur: de voordelen

Hardware en software werken naadloos samen

Apple staat niet alleen bekend om de goede hardware, maar ook om de software. Beide zijn ver doorontwikkeld en zijn ook zorgvuldig op elkaar afgestemd. Van een iPad die trager wordt of een MacBook die vatbaar wordt voor virussen is bij Apple geen sprake. Daarnaast ondersteunt Apple haar producten gemiddeld 5 jaar met de meest recente software. Je hebt hierdoor altijd jarenlang de meest recente functies tot je beschikking, zonder dat je device echt langzamer wordt.

Goede samenwerking tussen Apple-devices onderling

Als je een refurbished MacBook, iPad én iPhone koopt, kun je van werkelijk alle functies gebruikmaken die Apple’s besturingssysteem biedt. Apple Ecosysteem zorgt ervoor dat Apple-devices onderling nauw met elkaar samenwerken, waardoor de workflow aanzienlijk verbetert. Zo kun je aan een tekstbestand op de MacBook beginnen en op een ander moment en op een ander device afmaken. Ook kun je stukken tekst, afbeeldingen, foto’s en video’s kopiëren van het ene naar het andere Apple-apparaat. De mogelijkheden van Apple Ecosysteem gaan nog veel verder dan dat.

Apple-devices naadloze samenwerking

Zakelijk afschrijven

De kosten van een refurbished iPhone, iPad en MacBook kun je fiscaal afschrijven. Je mag deze investering mogelijk als kosten aftrekken van je opbrengsten. Dat drukt je winst, waardoor je minder belasting hoeft te betalen. Dat is voor een ondernemer mooi meegenomen.

Duurzaam ondernemen

Steeds meer mensen begrijpen dat zij invloed hebben op de wereld als zij bewuster kiezen waar zij hun aankoop doen en waarom. Ook in het bedrijfsleven wordt duurzaam ondernemen steeds belangrijker bevonden. Door een refurbished aankoop te doen kies je voor een duurzaam, milieuvriendelijk product. Het hergebruik van een iPhone levert per saldo een besparing op van 27 kg CO2, maar ook andere grondstoffen voor de productie van een iPhone blijven bespaard door een device een tweede leven te geven. Devices van Forza kunnen om die reden een belangrijke bijdrage leveren aan het bedrijfsleven én onze wereld.

Apple zakelijk kopen? Deze devices raden wij aan

Refurbished iPhone X, iPad 2019 en MacBook Air

iPhone X refurbished

Bij Forza verkopen we de iPhone 6S tot en met de iPhone XS. Voor een ondernemer is de iPhone X refurbished een interessant toestel om te kopen. Als eerste iPhone bevat dit toestel een randloos OLED-beeldscherm en de Face ID-ontgrendelfunctie. Verder beschikt het toestel over een krachtige en energiezuinige processor en ondersteunt het toestel draadloos opladen. De iPhone X refurbished is een zeer toekomstgericht toestel, zit vol met handige innovaties én is afkomstig uit 2017. Hierdoor is het toestel inmiddels in waarde gezakt. Toestellen die na de iPhone X zijn uitgebracht brengen weinig nieuwe innovaties met zich mee, maar zijn in aanschafprijs wel een stuk duurder. Deze iPhone zakelijk kopen is wat prijs-kwaliteit betreft dus een uitstekende keuze.

Refurbished iPad 2019

Wil je ook een iPad zakelijk kopen? Dan is één van de iPads die wij aanraden de refurbished iPad 2019. Met een nieuw beeldschermformaat van 10.2 inch heb je nét wat meer werkruimte dan gebruikelijk. Daarnaast ondersteunt deze iPad accessoires als Apple Pencil en Smart Keyboard. Je kunt er dus nét zo mee werken als op een laptop. De refurbished iPad 2019 is handig voor onderweg, thuis en op kantoor. De tablet is geschikt voor basistaken als tekstbestanden bewerken, agenda- en e-mailbeheer, intensief internetten en social media gebruik. Omdat de tablet op het nieuwste besturingssysteem iPadOS draait, is de refurbished iPad 2019 een goede investering voor nu en in de toekomst.

Refurbished Apple-devices zakelijk kopen bij Forza

Ben je ondernemer? Dan behoort apparatuur tot één van de onvermijdelijke uitgaven. Forza biedt met refurbished Apple een betrouwbaar én betaalbaar alternatief. De iPhone X refurbished, refurbished iPad 2019 en de MacBook Air 13 inch refurbished zijn wat prijs-kwaliteitverhouding betreft uitstekende zakelijke aankopen. Wat de keuze ook wordt, bij Forza krijg je gegarandeerd:

zakelijk
← Vorige Volgende →