Apple event 2021: deze devices zijn nieuw!

Apple event 2021: deze devices zijn nieuw!

Op 14 september 2021 was er een Apple event en dat betekent: nieuwe devices! Apple heeft vier iPhones, twee iPads, één Apple Watch én software-updates aangekondigd. In dit artikel zoomen we kort in op de nieuwtjes die je van Apple kunt verwachten.


iPhone 13 (Mini)

Apple Event iPhone 13

De iPhone 13 heeft een flinke camera-upgrade gekregen. De camera’s zijn diagonaal geplaatst en dat levert meer ruimte op voor vernieuwing. Optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving en Filmmodus zijn de grootste vernieuwingen. Verder is de iPhone 13 uitgerust met een snellere processor, een grotere accu en een grotere opslagcapaciteit die begint bij 128GB. Ook nieuw is de kleur Roze. Het toestel is verkrijgbaar vanaf €909. De iPhone 13 Mini is €100 voordeliger, is een stuk compacter en beschikt over dezelfde functies.

iPhone 13 Pro (Max)

Apple Event iPhone 13 Pro

Ook de iPhone 13 Pro (Max) zet grote sprongen voorwaarts op cameragebied met veel nieuwe functies. Veel van die functies heeft Apple ook in de frontcamera doorgevoerd, waardoor ook het TrueDepth-camerasysteem een echte pro is. Het beeldscherm heeft een hoge refresh-rate van 120Hz en natuurlijk heeft ook dit toestel een betere processor en batterij. Volgens Apple zelfs de langste batterijduur ooit voor iPhone. De iPhone 13 Pro (Max) heeft een maximale opslagcapaciteit van 1 terabyte!

iPad 2021

Apple Event iPad 2021

Apple heeft een nieuwe iPad aan de betaalbare basisserie toegevoegd: iPad 2021. Het is de eerste basis-iPad met een True Tone scherm, waarbij de helderheid en kleuren zich automatisch aan jouw omgevingslicht aanpassen. Ook zijn lichte verbeteringen in het camerasysteem en de processor doorgevoerd. Hierdoor kun je er nét wat beter mee werken, gamen en ontspannen dan met zijn voorganger. Ook is de opslagcapaciteit vergroot naar minimaal 64GB, zodat je meer ruimte hebt voor apps, werkbestanden en foto's.

iPad Mini 2021

Apple Event iPad Mini 2021

In de Mini-serie vallen de kleinste iPads voor onderweg. De nieuwe iPad Mini is even compact, maar heeft een nieuw all-screendesign. Dat betekent een groter scherm van 8.3-inch. Voor het eerst op iPad Mini gaat het om een verbeterd LCD-scherm die je voor het eerst kunt bedienen met de 2e generatie Apple Pencil. Ook nieuw is de usb-c aansluiting, waarop je allerlei externe accessoires kunt aansluiten. Ook nieuw is de Touch-ID vingerafdrukscanner, die zich voor het eerst in de aan/uitknop bevindt.

iOS 15 en iPadOS 15

Apple Event iOS en iPadOS 15

Met iOS 15 en iPadOS 15 komen er veel nieuwe functies naar je iPhone en iPad. Zo wordt FaceTime enorm uitgebreid en wordt het een geduchte concurrent van diensten als Zoom en Teams. Ook erg handig is Live Tekst, een camerafunctie waarmee je gefotografeerde tekst in een paar tikjes omzet naar getypte tekst. Verder zetten de besturingssystemen vol in op Focus, waarbij je zelf bepaalt wanneer je welke meldingen ontvangt, zodat je niet onnodig afgeleid wordt. Wil je weten of je jouw iPhone of iPad kunt updaten naar de laatste software-versie?

Niet het nieuwste, wél uitstekend!

Erg mooi en leuk, al die nieuwe devices, maar van de prijs val je achterover. Wil je wél een vergelijkbaar device, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Kies voor een refurbished iPhone of refurbished iPad van Forza! iPhones en iPads van één of twee jaar ouder kunnen in grote lijnen hetzelfde, want de échte veranderingen zijn tegenwoordig niet meer zo groot. Door voor een iets ouder device te kiezen, kun je enorm veel geld besparen! Elke refurbished-aankoop wordt geleverd mét 24 maanden garantie én gratis nieuwe laadaccessoires. Zondag t/m vrijdag besteld? Morgen gratis thuisbezorgd.

iphone ipad apple
← Vorige Volgende →