Alles wordt duurder, óók iPhone 14 en 13

01 Juli 2022 - read time
Alles wordt duurder, óók iPhone 14 en 13

Apple-devices. Ze zien er fantastisch uit en staan bekend om de enorm hoge kwaliteit, maar je moet er doorgaans wél diep voor in de buidel tasten. Zo’n apparaat is dan ook helaas niet voor iedereen weggelegd. En door het enorme wereldwijde chiptekort is de verwachting dat deze apparaten op korte termijn nóg duurder worden. Hoe zit dat? En wat is een betaalbaar alternatief?


Wereldwijd chiptekort raakt óók Apple

Inflatie, een oorlog in Oekraïne, heroplevingen van Corona en grondstof tekorten. Het is bijna niet te bevatten dat dit allemaal gelijktijdig speelt. Het is dan ook niet vreemd dat Apple, net als veel andere bedrijven, kampt met een tekort aan chips. De productie van chips draait simpelweg niet op volle toeren. Dat is vervelend, want dat betekent een lagere productie, langere levertijden en uiteindelijk hogere prijzen van iPhones en iPads.

iPhone 14 wordt duurste iPhone ooit

Alsof die apparaten niet al prijzig genoeg zijn, wordt de iPhone 14 naar verwachting de duurste iPhone ooit! Het toestel wordt vermoedelijk in september 2022 geïntroduceerd op het moment dat Apple iPhone 15 jaar bestaat. Het bedrijf zal tijdens dit jubileum ongetwijfeld groot uitpakken met nieuwe innovaties en tegelijkertijd alle prijsstijgingen doorberekenen aan de gebruiker.

iPhone 14 concept

Hoe dichterbij de release van een nieuwe iPhone komt, hoe voordeliger de voorgaande oudere modellen worden. Die trend kan zomaar eens doorbroken gaan worden, want naar verwachting wordt de iPhone 13-serie op korte termijn zelfs duurder gemaakt!

Refurbished iPhone, antwoord op hoge nieuwprijs

Alles wordt duurder, maar de lonen stijgen onvoldoende mee. Dat betekent dat je minder kunt uitgeven. Bij dit soort ontwikkelingen vragen wij ons des te meer af: is het wel nodig om elke keer weer die nieuwste peperdure iPhone te kopen en daarmee een dief te zijn van je eigen portemonnee? Met een één of twee jaar oudere iPhone ben je óók perfect bereikbaar. Daarnaast doet een iets oudere iPhone qua technische prestaties weinig onder voor de allernieuwste variant.

 

Laat het nou net die iPhones zijn die je voor een scherpe prijs refurbished kunt kopen. Refurbished is een betaalbaar én betrouwbaar alternatief voor nieuw. Je kunt er tot 60% mee besparen, je maakt een milieubewuste keuze en door de 2 jaar garantieregeling kun je een lange tijd met een refurbished iPhone vooruit. Met recht van duur naar duurzaam dus!

Forza Refurbished iPhone 12

iPhone refurbished kopen

De iPhone 14 kost naar verwachting minimaal €909. Wil je het Pro-model, dan betaal je minimaal €1.259. Doe je een stapje terug en kies je de twee jaar oudere refurbished iPhone 12, dan ben je met een vanaf-prijs van €499 een stuk voordeliger uit en houd je €400 op zak! Dit toestel is klaar voor 5G, heeft een kraakhelder OLED-scherm, beschikt over fantastische camera’s met Nachtmodus en ontgrendel je via Face ID. Meer bij de tijd dan dit kun je toch bijna niet zijn? Heb je nog een oude iPhone of iPad in de keukenla liggen? Verkoop aan Forza zodat je nóg meer geld bespaart!

2 jaar service- en garantieregeling

Is het hoog tijd voor een nieuwe iPhone? Koop een refurbished iPhone van Forza. Met 24 maanden garantie, gratis nieuwe oplaadset én een scherpe prijs vind je gegarandeerd een goede deal. Al onze iPhones zijn op 50+ technische punten gecontroleerd en bevatten het Keurmerk Refurbished. Je haalt dus voor een scherpe prijs een hoge kwaliteit in huis. Daarnaast heb je 14 dagen bedenktijd. Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

iphone 14 iphone 13 apple
← Vorige Volgende →