5 tips voor Apple-gebruikers tijdens de feestdagen

16 December 2022 - read time
5 tips voor Apple-gebruikers tijdens de feestdagen

De tijd vliegt. 1 januari 2022 leek nog wel vorige week. Toch zijn we in de ontknoping van 2022 beland en is er intussen veel in de wereld gebeurd. Mooie, maar ook minder mooie dingen. Tijdens de feestdagen staan we hierbij stil en komen we samen. Hoe mooi is het dan om dat vast te leggen? In dit artikel geven wij van Forza jou een aantal leuke tips voor Apple-gebruikers tijdens te feestdagen.


5. Camera timer-functie

Je kent het wel: je zit met de hele familie aan tafel. Opa maakt nog gauw een grapje, je zus is druk bezig om haar jongste op haar stoel te laten zitten. Het is chaotisch. Maar tóch wil je het moment dat je met z’n allen samen komt vastleggen. Met de timer-functie op de iPhone is dit geen probleem. Zeg vaarwel tegen je lamme selfie-armen, plaats je iPhone op een standaard en schakel de camera timer in. Zo doe je dat:

1.     Open de Camera-app

2.     Druk bovenin op het pijltje en er verschijnt een balk met knoppen

3.     Druk op de stopwatch

4.     Bepaal de tijdsduur

5.     Zorg ervoor dat iedereen in positie is! Say ‘Cheeeese’!

Timer instellen tijdens een foto

4. Inspiratie nodig voor het kerstdiner? Download dan deze app!

De App Store biedt al járen een ongekend groot assortiment aan handige apps en leuke games. Dat is dit jaar natuurlijk niet anders. Laat je inspireren tijdens de feestdagen en download bijvoorbeeld de Allerhande app! Een andere, minder bekende app is ‘Kitchen Stories’. Deze app geeft je een kijkje in de niet-zo-bekende keuken met recepten waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Om je vingers bij af te likken!

Koken met je iPad

3. Vermijd files wanneer je onderweg bent naar je geliefden

Het bezoeken van familie en vrienden is iets waar we tijdens de feestdagen niet omheen kunnen. En met een beetje pech wonen ze nog ver weg ook. Ga daarom voorbereid de weg op. Voorkom dat je in de file terecht komt én dat je voor te hard rijden geflitst wordt terwijl je Mariah Carey uit volle borst aan het meezingen bent. Download Google Maps of Flitsmeister in de App Store!

Navigatie op je iPhone

2. Continu je boodschappenlijstje voor het kerstdiner aan moeten passen? Dit kan helpen.

Sommigen besluiten om lekker uiteten te gaan. Anderen koken liever zelf. Wanneer je zelf besluit te koken, kan het boodschappenlijstje continu veranderen. Zo lust de een misschien geen wortelen en haal je daarom liever paprika. Of misschien is er iemand allergisch? Wanneer je dit met een pen op een klein kladblokje schrijft, wordt het waarschijnlijk al gauw een rommeltje. Bespaar jezelf dit gedoe en gebruik gewoon de ‘Herinneringen-app’ op je iPhone! Hier typ je én verwijder je heel eenvoudig je boodschappen en hoef je je ook geen zorgen meer te maken dat je je lijstje kwijt bent. Handig!

Herinneringen app op je iPhone

1. Zet je iPhone op stil

Misschien wel hét belangrijkste wat we jou mee willen geven tijdens de feestdagen: ga even offline. Geniet van het (zeldzame) moment dat je samen met je geliefden hebt en zorg ervoor dat je niet afgeleid wordt door je iPhone. Dat kan je namelijk altijd nog. In dit artikel lees je hoe je je iPhone op stil zet.

 

Fijne feestdagen gewenst namens het hele team van Forza Refurbished!

tips & tricks
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?