Wat is Apple Arcade?

Wat is Apple Arcade?

Apple Arcade is een abonnementsdienst van Apple. Het abonnement bevat meer dan 200 volledige games die je met het hele gezin kunt spelen op een refurbished iPhone, iPad MacBook en Apple TV. Apple-devices worden steeds krachtiger. Met de komst van Apple Arcade wordt jouw apparaat een écht gaming device.


Wat is bijzonder aan Apple Arcade?

Games die je gratis downloadt uit de App Store, bevatten regelmatig opdringerige reclames en in-app aankopen. Wat bijzonder is aan Apple Arcade, is dat je de games van dit platform volledig veilig speelt. Geen onderbrekingen van reclames of verborgen kosten dus. Dat maakt Apple Arcade voor het hele gezin geschikt, met in het bijzonder voor kinderen!

Geschikt voor het hele gezin

Apple Arcade is een abonnementsdienst. Je betaalt er dus voor. Het kost €4,99 per maand, met de optie om het de eerste maand gratis uit te proberen. Daar krijg je meer dan 200 unieke games voor terug die je onbeperkt en met maximaal 6 gezinsleden kunt spelen. Tijdens het spelen wissel je naadloos van apparaat. Als je thuis op jouw MacBook aan een game bent begonnen, speel je onderweg eenvoudig verder op je refurbished iPad.

Voor ieder wat wils

Apple Arcade biedt voor iedereen wat wils. Of je nu van hersenkrakers, sportgames, populaire klassiekers of racegames houdt, met 200 games is het aanbod groot. Elke week worden er nieuwe games en updates aan Apple Arcade toegevoegd, zodat je nieuwe games kunt blijven ontdekken.

Apple Arcade op iPad met controller spelen

Games met controller spelen

Bij veel games in Apple Arcade kun je een gamecontroller gebruiken. En op Apple TV is bij sommige games zelfs een controller vereist. Controllers met een ingebouwde Bluetooth-functie kun je eenvoudig aan je Apple-apparaat koppelen. Bij deze voorwaarden kun je dat doen:

  • Je iPhone draait op iOS 13 of hoger
  • Je iPad draait op het besturingssysteem iPadOS
  • Je Apple TV draait op tvOS 13 of hoger
  • Je MacBook draait op macOS Catalina 10.15 of hoger

Refurbished iPhone of iPad kopen

Ben je geïnteresseerd in Apple Arcade, maar heb je nog geen Apple-apparaat? Of wil je jouw oude iPad of iPhone vervangen voor een nieuwer en sneller exemplaar, zodat je hierop beter games kunt spelen? Bij Forza haal je het beste van Apple voor een schrikbarend scherpe prijs in huis mét 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen gratis thuisbezorgd!

apple
← Vorige Volgende →