iPhone 12 draadloos opladen, zo doe je dat!

12 Januari 2023 - read time
iPhone 12 draadloos opladen, zo doe je dat!

De iPhone 12 refurbished ondersteunt draadloos opladen via de Qi-standaard. Dit betekent dat je de iPhone 12 op elk Qi-compatibel oplaadpunt kunt plaatsen om de batterij op te laden, zonder dat je een oplaadkabel nodig hebt. Er zijn verschillende manieren waarop je de iPhone 12 draadloos kunt opladen. In dit artikel lees je hoe!


iPhone 12 draadloos opladen met draadloos oplaadstation

Dit is een apparaat dat je kunt aansluiten op het stopcontact en waarop je de iPhone 12 kunt plaatsen om op te laden. Sommige oplaadstations zijn ook voorzien van een oplaadpad waarop je de iPhone 12 kunt leggen.

iPhone 12 draadloos opladen met draadloze oplaadcase

Dit is een hoesje dat je om je iPhone 12 kunt bevestigen en dat is voorzien van een Qi-compatibel oplaadpunt. Als je de iPhone 12 in het hoesje stopt, kun je hem draadloos opladen door het hoesje op een Qi-compatibel oplaadpunt te leggen.

Houd er rekening mee dat de iPhone 12-serie ook nog steeds compatibel is met traditioneel opladen via een oplaadkabel. Als je de iPhone 12 op deze manier oplaadt, zal de batterij sneller opladen dan met draadloos opladen.

iPhone 12 draadloos opladen met MagSafe

En toen was er MagSafe!

MagSafe is een technologie die is ontwikkeld door Apple voor de iPhone 12-serie en nieuwe. Het is een systeem van magnetische aansluitingen en accessoires die speciaal zijn ontworpen om de iPhone 12 te ondersteunen en te beschermen. De iPhone 12 is uitgerust met MagSafe-magneten die aan de achterkant van het apparaat zijn geïntegreerd. Deze magneten kunnen worden gebruikt om MagSafe-accessoires op de iPhone 12 te bevestigen, zoals hoesjes, portemonnees en oplaadstations. Dankzij de magneten kan het apparaat op een stabiele manier worden bevestigd en blijft het op zijn plaats, wat bijdraagt aan een betere bescherming.

iPhone 12 draadloos opladen met MagSafe

MagSafe kan ook worden gebruikt om de iPhone 12 draadloos op te laden. Als je een MagSafe-compatibel oplaadstation gebruikt, zal de iPhone 12 automatisch beginnen met opladen als hij in de buurt van het oplaadstation wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat het opladen snel en gemakkelijk is, zonder dat je een oplaadkabel nodig hebt.

MagSafe

Refurbished iPhone kopen

Beschik jij over een iPhone die nog geen draadloos opladen ondersteunt? Geen probleem. Je schaft heel eenvoudig en heel voordelig een gloednieuwe refurbished iPhone aan, dankzij het ruime assortiment van Forza. Je bespaart niet alleen een heleboel geld, maar je draagt óók nog eens bij aan een lagere CO2-uitstoot. Bestel jouw nieuwe refurbished iPhone dus vóór 22:30 uur en je hebt hem de volgende dag al in huis met maar liefst drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis laadaccessoires!

iphone 12
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?