Draadloos opladen met de iPhone 12 Mini

18 Mei 2023 - 4 min. read time
Draadloos opladen met de iPhone 12 Mini

Met de introductie van de iPhone 12 Mini heeft Apple weer een nieuw pareltje op de markt gebracht. Dit compacte toestel is niet alleen krachtig en voorzien van een geweldige camera, maar biedt ook draadloos opladen aan via MagSafe-technologie. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over draadloos opladen voor de refurbished iPhone 12 Mini. 


Wat is draadloos opladen via MagSafe? 

MagSafe is een nieuwe technologie die Apple heeft geïntroduceerd voor de iPhone 12-serie. Het biedt draadloos opladen aan via een speciale MagSafe-lader die je op de achterkant van je iPhone 12 Mini refurbished kunt plaatsen. De lader werkt via magnetisme, wat ervoor zorgt dat de lader automatisch op zijn plaats blijft en niet verschuift tijdens het opladen. 

Hoe werkt draadloos opladen voor de iPhone 12 Mini? 

Het opladen van je iPhone 12 Mini refurbished via MagSafe is erg eenvoudig. Je hoeft alleen maar de MagSafe-lader op de achterkant van je refurbished iPhone 12 Mini te plaatsen. De lader wordt automatisch op zijn plaats gehouden door magnetisme, wat ervoor zorgt dat je iPhone niet verschuift tijdens het opladen. Zodra de lader op zijn plaats zit, wordt het opladen gestart en wordt het batterijpercentage op het scherm weergegeven. 

 

iPhone 12 Mini MagSafe autohouder

Welke accessoires heb je nodig voor het draadloos opladen via MagSafe? 

Om je refurbished iPhone 12 Mini draadloos op te laden via MagSafe heb je een MagSafe-lader nodig. Deze lader wordt niet standaard bij de iPhone 12 Mini geleverd en moet apart worden aangeschaft. Daarnaast kun je ook kiezen voor een MagSafe-hoesje voor je iPhone 12 Mini refurbished, die ervoor zorgt dat de lader stevig op zijn plaats blijft en je iPhone beschermt. 

Wat zijn de voordelen van draadloos opladen via MagSafe? 

Draadloos opladen via MagSafe biedt verschillende voordelen ten opzichte van het traditionele opladen via een kabel. Zo hoef je geen kabels meer in te pluggen, wat het opladen van je refurbished iPhone 12 Mini veel gemakkelijker maakt. Daarnaast is de MagSafe-lader erg efficiënt en laadt je iPhone 12 Mini refurbished snel op. Ook is de lader veilig in gebruik, omdat de magneten ervoor zorgen dat de lader automatisch op zijn plaats blijft en niet verschuift. Meer weten over de nieuwe technologie? Lees alles over MagSafe.

Refurbished iPhone kopen  

Draadloos opladen via MagSafe is een handige en efficiënte manier om je iPhone 12 Mini refurbished op te laden. Met de speciale MagSafe-lader en eventueel een MagSafe-hoesje kun je zonder gedoe en met veel gemak je refurbished iPhone 12 Mini draadloos opladen. Het is een nieuwe technologie die veel voordelen biedt en het opladen van je iPhone 12 Mini refurbished nog gemakkelijker maakt. Dus als je iPhone geen draadloos opladen ondersteunt, hoef je je geen zorgen te maken. Bij Forza heb je namelijk een ruime keuze aan betaalbare, refurbished iPhones. Het aanschaffen van een refurbished iPhone bespaart niet alleen veel geld, maar draagt ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Bestel vóór 22:30 uur jouw nieuwe refurbished iPhone en ontvang deze de volgende dag al thuis met drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis laadaccessoires! 

draadloos opladen
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?