iPhone 12 Mini release

17 Mei 2023 - 3 min. read time
iPhone 12 Mini release

De iPhone 12 Mini is samen met de iPhone 12, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max gepresenteerd op 13 oktober 2020. Deze refurbished toestellen zijn sinds 2016 de eerste toestellen die weer over een ‘hoekig’ design beschikken. Het laatste toestel dat met dit design werd uitgebracht, was de iPhone SE uit 2016. Laten we een kijkje nemen naar welke toestellen er nog meer zijn uitgekomen met de iPhone 12 Mini! 


iPhone 12 mini productie tijdens Covid-19 

Toen bijna de hele wereld in maart 2020 in lockdown ging, heeft Apple niet stilgezeten. Apple heeft namelijk in deze periode de iPhone 12-serie gecreëerd, om deze vervolgens in het najaar te presenteren en te lanceren. Door de coronamaatregelen heeft Apple onder andere prioriteiten moeten stellen, waardoor eerst de iPhone 12 en iPhone 12 Pro werden uitgebracht in september en hierna de iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max in november. 

iPhone 12 Mini release date en meer nieuwtjes

Zoals eerder gezegd is de gehele iPhone 12-serie gepresenteerd op dinsdag 13 oktober 2020. Apple benoemde tijdens deze presentatie een aantal nieuwe en interessante functionaliteiten over de iPhone 12-serie, namelijk 5G-ondersteuning, MagSafe beschikking en nu nóg beter beschermd dankzij het Ceramic Shield

Klein maar krachtig: de indrukwekkende upgrades van de iPhone 12 Mini

De iPhone 12 Mini refurbished heeft naast de nieuwste toevoegingen een aantal opwindende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 11. Een van de opvallende verbeteringen is het nieuwe ontwerp van de refurbished iPhone 12 Mini, met een platte rand en een verbeterde Super Retina XDR-display met Ceramic Shield voor een betere bescherming tegen valschade. Het scherm is ook groter en helderder dan die van de iPhone 11. 

Maximale prestaties in Mini formaat

Onder de motorkap is de refurbished iPhone 12 Mini ook aanzienlijk verbeterd. Het beschikt over de nieuwe A14 Bionic-chip, de snelste chip ooit in een smartphone, wat zorgt voor een nog snellere en efficiëntere prestatie. Dit betekent ook betere batterijprestaties en sneller opladen met MagSafe-technologie. 

Mini formaat, mega camera: de iPhone 12 Mini!

De camera's van de iPhone 12 Mini refurbished zijn ook verbeterd, betere prestaties bij weinig licht en verbeterde nachtmodus. Ook beschikt de iPhone 12 Mini refurbished over de nieuwe 5G-connectiviteit, wat zorgt voor snellere downloads en soepeler streamen. Voor meer informatie lees je hier alles over de 5G-connectiviteit. 

Refurbished iPhone 12 Mini kopen

Ben jij op zoek naar een compacte en betaalbare telefoon? Dan zou een refurbished iPhone, zoals de iPhone 12 Mini refurbished zomaar dé ideale keuze voor jou kunnen zijn. Alle toestellen zijn bij Forza Refurbished van A tot Z gecontroleerd en gereinigd. Waar nodig zijn er ook onderdelen vervangen. Dankzij dit nauwkeurige proces beschikken we met trots over het Keurmerk Refurbished. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit refurbished iPhones op de markt. Bestel op zon- en werkdagen vóór 22:30 uur en je hebt de refurbished iPhone 12 Mini de volgende dag al in huis. 

release keurmerk refurbished
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?