iPhone XR, ’s werelds best verkochte telefoon

iPhone XR, ’s werelds best verkochte telefoon

De iPhone XR is uitgebracht in september 2018. In het eerste, tweede én derde kwartaal van 2019 was de iPhone XR ’s werelds best verkochte telefoon! Ook bij Forza merken we dat de refurbished iPhone XR een groot succes is. Wat maakt de iPhone XR zo populair?

De kracht van de iPhone XR

Apple’s vlaggenschepen, maar ook de high-end toestellen van andere smartphonefabrikanten, worden steeds duurder. Prijzen van €1200 zijn hierbij geen uitzondering meer. Bij de iPhone XR heeft Apple een paar concessies gedaan, waardoor een hele betaalbare iPhone is ontstaan en je tóch een razendsnel en toekomstgericht toestel aanschaft. Daarnaast is het toestel in zes vrolijke kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een variant is die bij je past.

Welke concessies zijn er gedaan?

De iPhone XR is met iets goedkopere materialen geproduceerd. Door niet de allernieuwste materialen te gebruiken maar wel één en al degelijkheid te creëren, is een betaalbaar toptoestel ontstaan. Dát maakt de iPhone XR enorm populair, want je levert nauwelijks aan kwaliteit in ten opzichte van de duurdere iPhone XS. De grootste concessies?

  • Een LCD-beeldscherm i.p.v. een OLED-beeldscherm
  • Een aluminium behuizing i.p.v. een roestvrijstalen behuizing
  • Een enkele 12MP camera i.p.v. een dubbele 12MP camera

iPhone XR, verreweg het populairst

Cijfers die afkomstig zijn van Counterpoint Research laten zien hoe succesvol de iPhone XR is geweest. In onderstaande lijst vind je instapmodellen van smartphonefabrikanten. Met een marktaandeel van 3% steekt de iPhone XR van Apple er met kop en schouder bovenuit. Ook is het opvallend dat de iPhone 11 volgens dit onderzoek met 1,6% op een vijfde plaats staat. En dat terwijl de iPhone 11 pas in september 2019 op de markt verscheen. In korte tijd heeft dit toestel dus enorm veel marktaandeel veroverd.

iPhone XR best verkochte telefoon

Refurbished is de iPhone XR nóg voordeliger

Apple heeft de iPhone XR voordeliger op de markt gebracht dan je misschien gewend bent van Apple. Als je kiest voor een refurbished iPhone XR ben je nóg voordeliger uit zónder in te leveren op kwaliteit. Hij is 100% functioneel en dus even goed als nieuw en je krijgt 2 jaar garantie én gratis laadaccessoires. Een verstandige keuze dus!

Dé pluspunten van de iPhone XR

Je kunt hier alles over de iPhone XR lezen, maar we kunnen alvast verklappen dat je met de refurbished iPhone XR een toekomstgerichte, razendsnelle en gebruiksvriendelijke iPhone in huis haalt! Dé pluspunten op een rij:

  • De beste enkele 12MP camera op een iPhone
  • Even snel als de iPhone XS dankzij de A12-chip
  • Een groot 6.1 inch beeldscherm
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
iphone xr iphone
← Vorige Volgende →