iPhone XS opladen, dat doe je zo

14 December 2021 - read time
iPhone XS opladen, dat doe je zo

De iPhone XS refurbished heeft een goede accu, maar aan het eind van de dag moet je toch echt de iPhone XS opladen. Er zijn natuurlijk altijd momenten dat het opladen je niet echt uitkomt. Op dit soort momenten wil je dat je iPhone XS zo spoedig mogelijk is opgeladen. In dit blog vertellen we je alles over hoe je dit doet en met welke hulpmiddelen dit extra snel gaat!

iPhone XS opladen met meegeleverde 5 Watt lader

Vanuit Forza Refurbished wordt er bij de iPhone XS standaard een oplader meegeleverd. De iPhone XS wordt geleverd met een Apple USB-lichtnetadapter van 5 Watt. Die is bij Forza Refurbished MFi-gecertificeerd. Een iPhone XS opladen van 0 tot 100% duurt ongeveer drie uur met deze oplader. Als je de iPhone XS voor een half uurtje aan de lader legt, zal het batterijpercentage gemiddeld met 18 procentpunten gestegen zijn. Tip: gebruik een oplader met een hoger wattage om de iPhone XS sneller bekabeld op te laden.

Draadloos iPhone XS opladen

De iPhone XS heeft een achterkant van glas, wat draadloos opladen geschikt maakt. Om een iPhone XS veilig draadloos op te laden heb je een Qi-gecertificeerde oplader nodig. Gebruik dus ook een draadloze oplader die Qi-gecertificeerd is. Houd er rekening mee dat het maximale vermogen van de draadloze oplader gelijk is met het maximale vermogen van de iPhone XS. Dit is 7.5 Watt. Het is dus verstandig om te kiezen voor een draadloze oplader die minimaal 7.5 Watt heeft.

iPhone XS vliegtuigmodus

iPhone XS geoptimaliseerd opladen

De iPhone XS opladen kan op een aantal geoptimaliseerde manieren. Allereerst kan je de iPhone XS opladen wanneer je de vliegtuigmodus activeert. Dit bevordert de oplaadsnelheid, omdat er bij vliegtuigmodus geen actief verkeer meer via een Wifi- of mobiele dataverbinding binnenkomt. Dit draagt bij aan minder energieverbruik en dus een sneller oplaadproces. Ten tweede is het uitschakelen van apps die op de achtergrond actief zijn een verstandige keuze. Dit zijn bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Deze kun je uitschakelen door ze uit het multitaskmenu naar boven te vegen. En tot slot, ben je onderweg of bezig en wil je, terwijl je iPhone oplaadt, toch gebruik maken van je iPhone? De iPhone XS opladen in de energiebesparingsmodus helpt. Wanneer je je iPhone in de energiebesparingsmodus zet worden taken met een lagere prioriteit, zoals bepaalde pushmeldingen van minder relevante apps, uitgeschakeld.

iPhone XS energiebesparingsmodus

iPhone XS refurbished kopen

Deze refurbished iPhone is een heuse krachtpatser en is zeer voordelig verkrijgbaar bij Forza Refurbished. Twijfel je om een refurbished iPhone aan te schaffen? Neem dan contact met ons op! Onze servicedesk staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onze iPhones en iPads worden gecontroleerd op 50 punten door gepatenteerde software en ervaren technici. Mede hierdoor dragen wij met trots het keurmerk Refurbished. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld = morgen al in huis!

iphone xs
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?