Refurbished iPhone SE: compact formaat met grootse prestaties

De iPhone SE, geïntroduceerd in het voorjaar van 2016, is de goedkoopste iPhone die Apple ooit heeft uitgebracht. SE in de naam staat voor ‘Special Edition’ en dat is dit toestel ook! Ondanks het compacte formaat liegen de prestaties er niet om. Neem bijvoorbeeld de krachtige en snelle A9-processor, de 12 megapixel-camera en het haarscherp 4 inch Retina display.

Vind je de vanaf-prijs van € 489,- toch nog iets te hoog? Of zit je niet graag vast aan een abonnement? Dan is een refurbished iPhone SE dé oplossing. Met een refurbished iPhone van Forza Refurbished bespaar je niet alleen veel geld, maar ben je ook verzekerd van kwaliteit. Al onze refurbished devices worden namelijk op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots.

De krachtigste 4-inch telefoon ooit

Het compacte formaat (4 inch) van een refurbished iPhone SE zegt niets over de krachtige binnenkant. Het toestel bevat namelijk dezelfde geavanceerde chip als de iPhone 6S: een A9-chip. Dankzij de 64-bits architectuur is deze chip razendsnel. Een refurbished iPhone SE levert dan ook grafische prestaties die gelijk staan aan die van een gameconsole. Hierdoor zien games en andere apps er fantastisch uit.

Specs iPhone SE

Het toestel beschikt over diverse indrukwekkende specificaties. Zoals eerder genoemd een krachtige chip, maar ook een haarscherp 4-inch scherm met een Retina-resolutie van 1136 bij 640 pixels en een 12 megapixel-camera die Live Photos maakt en kan filmen in een maximale 4K-resolutie. Maar ook voor het maken van normale foto’s is de vernieuwde camera zeer geschikt. Doordat de camera meer licht opvangt, is het ook mogelijk in donkere omgevingen scherpe en gedetailleerde foto’s te maken. Bovendien beschikt het device over een ‘flitsfunctie’ in combinatie met de frontcamera. Het scherm van deze iPhone kan namelijk heel fel oplichten waardoor het scherm als een soort flitser fungeert. Met deze handige features wordt het vastleggen van mooie foto’s nóg eenvoudiger!

Een refurbished iPhone SE voor iedereen

De refurbished iPhone SE is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vind je bij Forza Refurbished altijd een smartphone die bij jou past! Heb jij aan 16GB aan opslag voldoende of heb je liever een smartphone met 64GB geheugen? Daarnaast kun je kiezen uit vier verschillende kleuren:

Of je nou kiest voor de unieke kleur roségoud of voor een stijlvolle refurbished iPhone SE in het zwart, met een refurbished smartphone van Forza Refurbished bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook nog eens een duurzame keuze. Bovendien ontvang je standaard maar liefst 2 jaar garantie op ieder toestel!