Refurbished iPhone, een verstandige keuze!

Refurbished iPhone, een verstandige keuze!

Denk je aan Apple, dan denk je aan kwaliteit. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je een hele lange tijd met een device vooruit kunt. Apple heeft alleen één nadeel: de hoge aanschafprijs. Alle devices, óók de oudere modellen, zijn namelijk waardevast en blijven dus duur in aanschaf. Dat weerhoudt veel mensen ervan om er één aan te schaffen en dat vinden we zonde. Forza biedt een betaalbaar én betrouwbaar alternatief voor nieuw: een refurbished iPhone. Je hebt er al één voor €119 en dat zijn prijzen die je niet van Apple gewend bent. In dit artikel vind je op veel vragen over refurbished een antwoord en lees je waarom een refurbished iPhone van Forza een slimme investering is.

In dit artikel

Dit artikel is wat langer. Klik op één van de onderstaande linkjes om snel meer over een bepaald onderwerp te kunnen lezen.

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished betekent letterlijk vertaald ‘gereviseerd’. In dit proces worden onderdelen nauwkeurig gecontroleerd, indien nodig in nieuwstaat teruggebracht of vervangen én professioneel gereinigd. Hoe we dit bij Forza precies doen, lees je in dit artikel. Verwar de term refurbished niet met tweedehands, want er zijn grote verschillen tussen refurbished en tweedehands. Zo heb je bij tweedehands géén kwaliteitsgarantie. Je weet dus eigenlijk nooit wat je nu precies koopt. Bij een refurbished iPhone van Forza weet je dat wél.

Hoe wordt een iPhone precies refurbished?

iPhone refurbished met technici en apparatuur

Bij Forza is het reviseren van iPhones de core-business. We beschikken dan ook over een eigen Logistiek & Repair afdeling waar iPhones op meer dan 50 technische punten gecontroleerd, indien nodig hersteld en gereinigd worden. Hiervoor worden speciale software, professionele apparatuur en vakkundige technici ingezet. Allereerst leest de software de gehele binnenkant van het toestel uit. Het technische rapport dat hieruit voortkomt is leidend om de technische conditie van een toestel te bepalen. De rapportage geeft aan welke actiepunten nodig zijn om het toestel in nieuwstaat terug te brengen.

Ervaren technici gaan met de benodigde professionele apparatuur aan de slag om onderdelen op een juiste manier te repareren of vervangen. Heeft de batterij een capaciteit van minder dan 85%? Dan wordt ook deze voor een betere batterij vervangen. Als alle actiepunten doorgevoerd zijn, wordt het toestel nogmaals door de software gecontroleerd. Zo weten we zeker dat de refurbished iPhone van binnen de kwaliteit van nieuw evenaart en 100% functioneel is.

Is refurbished betrouwbaar?

Keurmerk Refurbished iPhone Forza

Door onze precieze manier van werken is een refurbished iPhone heel betrouwbaar. Het is vandaag de dag helaas niet zo dat iedere refurbished aanbieder dezelfde grondige aanpak hanteert of middelen heeft. Hoe weet je dat een refurbished iPhone wel écht grondig is gecontroleerd en niet even voor het oog netjes is opgepoetst? Om dit grijze gebied de wereld uit te helpen is er een onafhankelijk Keurmerk Refurbished in het leven geroepen. Dit keurmerk was van groot belang, want er zijn inmiddels heel veel aanbieders die allemaal dezelfde term ‘refurbished’ gebruiken. Koop je bij aanbieders die dit specifieke keurmerk bezitten, dan ben je ervan verzekerd dat je jouw aankoop doet bij een financieel gezonde en kwalitatief hoogstaande aanbieder.

Welke zekerheid biedt het Keurmerk Refurbished mij?

Alleen kwalitatief hoogstaande aanbieders, waaronder Forza, zijn bij het keurmerk aangesloten. Alle kenmerken van Keurmerk Refurbished-aanbieders hebben de volgende punten gemeen:

✅ Kwaliteitsgarantie door de juiste testprogramma’s

✅ Kwaliteitscontrole door TÜV Nederland

✅ Refurbishen is de core-business

✅ Financieel gezond

✅ Financiële controle door EDR Credit Services

✅ Twee jaar garantie

✅ Keuze uit meerdere uiterlijke productcondities

9 vragen en antwoorden over het Keurmerk Refurbished

Het Keurmerk biedt een kwaliteitsgarantie, geeft kopers meer vertrouwen én zekerheid om een refurbished iPhone te kopen én zet niet-deugdelijke aanbieders buiten spel. 9 vragen en antwoorden over dit keurmerk kun je vinden in onderstaand artikel van de Consumentenbond.

Het vertrouwen in refurbished groeit dankzij het Keurmerk

Bij een refurbished iPhone van Forza krijg je dankzij het Keurmerk Refurbished dezelfde kwaliteit die je van Apple gewend bent, maar dan voor een lagere prijs én 1 jaar garantie meer dan bij Apple. Langzaam aan zien steeds meer mensen de waarde van zo’n refurbished iPhone in. Waar refurbished eerst veelal met tweedehands vergeleken werd, is het vertrouwen flink aan het groeien. Dat blijkt uit een recent grootschalig onderzoek onder ruim 3.000 respondenten.

Extra zekerheid dankzij twee jaar garantie

Bij Forza ontvang je standaard twee jaar garantie op je aankoop. Hier hoef je dus geen extra verzekeringscontract voor af te sluiten. Wat hieraan bijzonder is, is dat je op een nieuwe Apple maar slechts één jaar garantie krijgt. Wil je jouw kostbare nieuwe smartphone tóch verzekeren voor een langere periode? Dan ben je hier al snel een tientje per maand voor kwijt. Bij Forza is dat niet het geval en profiteer je van twee jaar technische zekerheid.

Is een refurbished iPhone financieel aantrekkelijk?

Daar kunnen we kort over zijn: ja! Bij Forza kan het prijsvoordeel ten opzichte van nieuw zelfs oplopen tot 60 procent! Dat komt omdat refurbished structureel voordeliger is, je elke iPhone in drie cosmetische productcondities kunt kopen én de mogelijkheid hebt om je oude iPhone aan ons te verkopen. Zo loopt het voordeel al snel hoog op. Als je na 1.5 á 2 jaar toe bent aan een nieuw toestel, is je huidige refurbished device bij ons nog geld waard. Wij kopen hem over, reviseren hem opnieuw én verkopen hem weer. Zo zijn wij circulair en kun jij restbedrag bijleggen bij je nieuwe refurbished aankoop.

Elke refurbished iPhone is simlockvrij en koop je als los toestel. De voordelen van een los toestel t.o.v. een abonnement zijn legio. Zo krijg je niet te maken met dure maandelijkse abonnementskosten, kun je wanneer je maar wilt gemakkelijk switchen naar een nieuw toestel én bespaar je jezelf een mogelijke BKR-registratie. Een refurbished iPhone is dus in meerdere opzichten een financieel aantrekkelijke investering.

✅ Tot 60% voordeliger t.o.v. nieuw

✅ Je oude iPhone is geld waard bij Forza

✅ Geen dure maandelijkse abonnementskosten

✅ Geen BKR-registratie

Hoe is de garantie bij een refurbished iPhone?

Welke cosmetische productconditie je kiest; elke refurbished iPhone is 100% technisch functioneel. Bij Forza zijn we zó overtuigd van deze kwaliteit, dat we op elk toestel twee jaar garantie geven. Heb je na je aankoop onverhoopt last van een technisch mankement? Dan kun je in samenspraak met onze servicedesk gratis je iPhone naar ons toesturen en door ons laten repareren. Nadat we jouw toestel hebben ontvangen proberen we de reparatie binnen 3 werkdagen af te ronden. Je hebt je toestel dus vaak nog binnen een week weer volledig werkend terug in je bezit.

Refurbished iPhone kopen

Ben je overtuigd van de betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbare prijs van onze refurbished iPhones en wil je er één kopen? Of je nu voordelige middenklasser zoekt zoals de iPhone 8 of één van Apple’s vlaggenschepen als de iPhone 11 wilt kopen; bij ons vind je gegarandeerd een goede deal. Op onze iPhone kopen-pagina helpen we je bij het vinden van het toestel dat bij je past. Wat de keuze ook wordt, bij Forza heb je altijd:

✅ Twee jaar garantie

✅ Gratis MFi-gecertificeerde laadaccessoires

✅ Vóór 22:30 uur besteld? Morgen in huis!

refurbished iphone
← Vorige Volgende →