Apple DEP maakt Apple zakelijk gebruiken eenvoudig

Apple DEP maakt Apple zakelijk gebruiken eenvoudig

Laatste update: 16-10-2020

Het gebruik van Apple-devices voor zakelijke doeleinden wordt steeds vaker in overweging genomen. Dankzij de hoge gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit is Apple zakelijk een hele interessante keuze, maar wat veel ondernemers ervan weerhoudt om het ook daadwerkelijk aan te schaffen is de hoge aanschafprijs. Forza biedt een betrouwbaar én betaalbaar alternatief voor nieuw: refurbished Apple. En dankzij ons Apple Device Enrollment Program (DEP) kun je snel je toestellen in gebruik nemen op de manier hoe jij dat wilt.

Apple DEP, wat is dat?

Het Apple Device Enrollment Program (DEP) is bedoeld om nieuwe en refurbished iPhones en refurbished iPads voor te bereiden op zakelijk gebruik. Via de systeeminstellingen kun je elk toestel naar wens instellen, zodat het bij jouw manier van werken past. Ook kun je voor je werknemers instellen welke handelingen zij wel en niet mogen uitvoeren op een bepaald Apple-device. Het is alleen erg moeilijk en tijdrovend om dit allemaal handmatig te doen. Dankzij Apple DEP wordt dit geautomatiseerd. Een speciale software bereidt al je Apple-devices snel voor op gebruik. Dit scheelt je een hoop kostbare tijd en moeite.

Apple DEP is gratis

De systeeminstellingen die in Apple DEP worden gedaan, kunnen op elk apparaat draadloos geconfigureerd worden. Voordat je dit kunt doen, moet DEP aan jouw MDM-software (Mobile Device Management) gekoppeld worden. Waar Apple DEP volledig gratis is, is de MDM-software veelal betaald. Als je refurbished Apple voor zakelijk gebruik bij Forza aanschaft, vraag dan ook meteen ons Device Enrollment Program aan. We zorgen er dan voor dat jouw aankopen klaargemaakt worden voor zakelijk gebruik.

iPad zakelijk gebruik

Apple DEP is eenvoudig en veilig in gebruik

Apple DEP is eenvoudig in gebruik. Dat komt omdat het gebaseerd is op de serienummers van de aangeschafte devices. Als je een toestel voor de eerste keer opstart, krijg je meteen jouw zakelijke instellingen te zien en kun je aan de slag. Ook is Apple DEP enorm veilig in gebruik, omdat de gebruiker zich via de MDM-software moet aanmelden om een Apple-product te kunnen gebruiken. Een onbevoegd persoon heeft er om die reden helemaal niets aan. Ook kun je via DEP beperkingen voor werknemers instellen. Stel dat op bepaalde plekken in het pand geen foto’s gemaakt mogen worden, dan maakt de geavanceerde software dit op die specifieke plekken onmogelijk.

Meer informatie

Overweeg je om Apple-devices voor zakelijk gebruik aan te schaffen? Vanwege de hoge gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid is dat een uitstekende keuze. De MDM-software en ons Apple Device Enrollment Programm zorgen ervoor dat al jouw apparaten snel klaar zijn voor veilig gebruik. Het bespaart je een hoop kostbare moeite en tijd. Wil je meer informatie ontvangen over onze refurbished iPhones, refurbished iPads en/of onze Apple DEP? Dan kun je het best even contact opnemen met Rogier Schouten van onze servicedesk.

zakelijk
← Vorige Volgende →