Waarom je een refurbished MacBook moet overwegen

27 November 2019 - 5 min read time

Misschien heb je nog nooit van een refurbished MacBook gehoord. Echter is de refurbished MacBook erg populair. Je zult je misschien afvragen hoe het dan komt dat deze MacBooks zo populair zijn. In dit artikel vertellen wij je alles wat je moet weten over de refurbished MacBook, waarom deze zo populair zijn en wat de voordelen zijn. Zo ben jij na het lezen van dit artikel helemaal bijgepraat over refurbished MacBooks!

Wat betekent refurbished?

Refurbished betekent letterlijk vertaald vanuit het Engels ‘gereviseerd’, maar je kunt het zien als het schoonmaken, opfrissen en ‘renoveren’ van een product. Refurbished MacBooks zijn retour gekomen om diverse redenen. Denk bijvoorbeeld aan een technisch mankement, inruilprogramma of producten die terugkomen van verzekeraars. Een refurbished product wordt op meer dan 20 punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.

Stukken goedkoper

Wanneer je op zoek bent naar een MacBook zul je er al snel achter komen dat een nieuwe MacBook flink wat geld kost. Een van de voordelen van een refurbished MacBook is dan ook de prijs. Een refurbished MacBook is tot wel 60% goedkoper vergeleken met een nieuwe MacBook. Zo heb je met minder budget toch een goede MacBook.

Duurzaam

Naast dat je veel geld kunt besparen is een refurbished MacBook ook erg goed voor het milieu. Door te kiezen voor een refurbished MacBook lever je actief een bijdrage aan onder andere energiebesparing en vermindering van gevaarlijk afval. Een refurbished MacBook is dus ontzettend duurzaam!

Extra controle

Een refurbished MacBook wordt bij Forza Refurbished van binnen en van buiten schoongemaakt, op meer dan 20 punten gecontroleerd en waar nodig gecontroleerd. Hierdoor kan Forza Refurbished een uitstekend werkende refurbished MacBook garanderen. Daarom ontvang je bij ieder refurbished device standaard 36 maanden garantie (sinds 1 juni 2023).

Kortom, wanneer je kiest voor een refurbished MacBook bespaar je niet alleen veel geld, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?