Bedankt Erben, welkom Femke!

Bedankt Erben Wennemars, welkom Forza Femke!

Drie jaar lang is Erben Wennemars het gezicht én de ambassadeur van Forza geweest. Zo was Erben te zien op onze website, in de nieuwsbrief en uitingen op social media.

Hij heeft geholpen om zowel Forza als refurbished Apple devices verder op de kaart te zetten in de Benelux. In onze video’s heeft hij onder meer laten zien hoe wij reviseren, kwaliteit garanderen, iPhones, iPads en MacBooks graderen en hoe we met refurbished bijdragen aan een duurzame wereld.

Erben

Wij zijn Erben ontzettend dankbaar voor zijn inzet én dat hij ons heeft willen helpen in onze missie om iedereen te voorzien van kwalitatieve, scherp geprijsde én duurzame hardware.

Ondanks dat Erben Wennemars vanaf 2020 niet meer is te zien in onze uitingen, heeft hij aangegeven dat hij ons altijd blijft steunen. Dat is natuurlijk het grootste compliment dat we kunnen krijgen! Daarom voor nu nogmaals bedankt Erben, maar sowieso tot snel!

Forza Femke, het gezicht van Forza

Om het succes van Erben te kunnen evenaren, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe ambassadeur. Maar hoe ga je iemand vinden die dicht bij het bedrijf staat en ook nog eens goed kan uitleggen hoe we te werk gaan? Eigenlijk hebben we hiervoor helemaal niet lang hoeven te zoeken. Soms ligt het antwoord namelijk veel dichterbij dan je denkt…

Forza Femke

Het nieuwe gezicht van Forza is al jaren een uitstekende ambassadeur. Femke is namelijk het gezicht van Forza als accountmanager. Ze weet als geen ander de voordelen van refurbished Apple devices te verwoorden. Met haar charisma en krachtige persoonlijkheid heeft ze al veel mensen en bedrijven helpen te besparen door te kiezen voor refurbished Apple bij Forza. Femke is daarom dé perfecte ambassadeur van Forza én refurbished Apple. Vanaf 2020 zul je haar dus ook zien schitteren in al onze communicatie uitingen.

How smart can it be!

Met de kerstdagen en oud & nieuw voor de deur, staan we even stil bij het afgelopen jaar. Een mooi jaar waarin Forza nog meer is gegroeid, in zowel het aantal medewerkers als tevreden klanten. We zijn ontzettend trots op het Keurmerk Refurbished. Sinds maart 2019 is het Keurmerk in het leven geroepen en mogen wij het dragen. Dit betekent nog meer zekerheid voor iedereen die graag een betrouwbaar refurbished toestel wil aanschaffen. Sinds deze maand hebben niet alleen onze iPhones, maar ook de iPads en MacBooks het Keurmerk Refurbished. Erg mooie stappen voor de refurbished markt en Forza!

In november hebben we een onderzoek gehouden onder onze klanten. Uit de 685 reacties bleek dat iedereen ontzettend tevreden is over zijn of haar aankoop en de service van Forza. Deze positieve ervaringen delen ze maar al te graag met vrienden en familie en daar zijn wij natuurlijk ook ontzettend trots op. Hier doen wij het voor!

In 2020 zetten we onze missie door. De missie om kwalitatieve hardware weer betaalbaar én duurzaam te maken. Zo veel positieve reacties en voordelen vroegen om een nieuwe slogan.

Daarom presenteren wij vanaf 2020 een nieuw Forza. Met een nieuwe look & feel, een aangepast logo en onze nieuwe slogan: how smart can it be! Want als je kiest voor iPhones, iPads en MacBooks van Forza ben je goedkoper uit dan met een nieuw toestel. Ontvang je ook nog eens twee jaar garantie, zonder dat je hier een duur maandelijks verzekeringscontract voor hoeft af te sluiten. Krijg je jouw device gratis thuisgestuurd met gratis laadaccessoires. Heb je keuze uit het grootste assortiment aan refurbished Apple-producten. En draag je ook nog eens bij aan een duurzame wereld! Moeten we het nieuwe slogan ‘How smart can it be!’ nog verder uitleggen? Precies.

Bedankt voor je vertrouwen!

Wij bedanken iedereen voor hun vertrouwen in Forza. En wij wensen je graag veel gezondheid en het allerbeste voor in 2020!

How smart can it be!