iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro refurbished

Pro display. Pro camera. Pro performance. Beter kunnen we de iPhone 11 Pro refurbished uit 2019 niet omschrijven. Dit toestel heeft met OLED het beste beeldscherm op smartphonegebied aan boord. Ook beschikt dit toestel als eerste iPhone ooit over een driedubbel camerasysteem aan de achterkant én is de iPhone dankzij de A13-chip van Apple opgewassen tegen al het zware werk. De iPhone 11 Pro refurbished is de betere versie van de normale iPhone 11 en de veelzijdige opvolger van de iPhone XS. Dit is wat de refurbished iPhone 11 Pro beter maakt dan zijn voorganger:

  • 20% snellere prestaties
  • Een extra camera met nieuwe functies
  • Een verbeterde 12-megapixel frontcamera
  • Driedimensionaal geluid dankzij Dolby Atmos

iPhone 11 Pro refurbished: het premium straalt er vanaf

De refurbished iPhone 11 Pro heeft een glazen achterkant met een matte afwerking. De randen zijn gemaakt van glanzend roestvrijstaal. Dit maakt het toestel erg stevig en geeft de iPhone 11 Pro refurbished de uitstraling mee die het verdient. Apple heeft tevens de bekende premium kleuren gebruikt voor de afwerking van dit toestel. Je hebt de keuze uit twee kleuren:

  • iPhone 11 Pro refurbished Zilver
  • iPhone 11 Pro refurbished Space Grey

Pro camera. Groothoeklens, ultragroothoeklens én telelens

De iPhone 11 Pro refurbished is de eerste iPhone met drie camera’s achterop. Met de groothoeklens maak je nachtfoto’s en portretfoto’s van studiokwaliteit. Met de ultragroothoeklens maak je foto’s met een gezichtsveld van 120 graden. Perfect voor het fotograferen van weidse landschappen en complete gebouwen dus. Met de Telelens haal je objecten van veraf eenvoudig dichtbij zonder dat de kwaliteit verloren gaat. De iPhone 11 Pro refurbished heeft verder voor het eerst een 12-megapixel frontcamera die in 4K kan filmen. Ook vanaf de voorkant heb je dus altijd haarscherp beeldmateriaal. Het perfecte plaatje maak je met één simpele druk op de knop óf door zelf alle instellingen te bepalen. Dat maakt de refurbished iPhone 11 Pro geschikt voor de doorsnee camerafanaat en de doorgewinterde cameraliefhebber.

Pro display. OLED-scherm + Dolby Atmos

De iPhone 11 Pro refurbished heeft een randloos OLED-scherm van 5.8-inch (14.5 cm) groot. Het zorgt voor diepe zwarttinten en levendige kleuren. Games, films en series komen op dit beeldscherm dan ook volledig tot zijn recht. Een nóg completere ervaring krijg je dankzij Dolby Atmos. Bij dit driedimensionale geluid lijkt het geluid van alle kanten te komen, terwijl de refurbished iPhone 11 Pro toch écht maar twee speakers heeft. Hierdoor beleef je games, films en series op een compleet andere manier.

Pro performance. A13-processor van eigen bodem

Een nieuwe iPhone betekent traditiegetrouw een betere en snellere processor. In de iPhone 11 Pro refurbished is de A13-processor geplaatst. Met Augmented Reality, grote mobiele games en meerdere apps tegelijkertijd draaiende houden heeft dit toestel geen enkele moeite. De refurbished iPhone 11 Pro is tot 20% sneller en tot 40% zuiniger dan zijn voorganger. Hierdoor gaat een volle accu bij normaal gebruik wat langer mee en is tussentijds opladen verleden tijd. Dankjewel A13-processor!

iPhone 11 Pro: refurbished wél betaalbaar

De iPhone 11 Pro is een absoluut high-end toestel en dat merk je terug in de portemonnee! Je moet er diep voor in de buidel tasten, maar niet bij Forza, want refurbished is de iPhone 11 Pro wél betaalbaar. Met behulp van technici, apparatuur en software is het toestel 100% functioneel gemaakt. Hierbij zijn 50 technische punten onder de loep genomen. Het toestel is niet meer helemaal nieuw, vandaar de aantrekkelijke Forza-prijs! Wél krijg je daar dezelfde kwaliteit voor terug die je van Apple gewend bent. We zijn in het bezit van het Keurmerk Refurbished en we geven standaard 2 jaar garantie. Je bent dus verzekerd van een betrouwbare iPhone 11 Pro refurbished.

Morgen gratis thuisbezorgd

Bestel je vandaag vóór 22:30 uur? Dan kun je morgen al met je iPhone 11 Pro refurbished aan de slag. Een nieuw setje gecertificeerde laadaccessoires krijg je er gratis bij, dus je kunt het toestel direct uitpakken, aanzetten en in gebruik nemen!