Erben Wennemars verbindt zich aan Het Keurmerk van de Leeuw

27 Juli 2017 - 5 min read time
Erben Wennemars verbindt zich aan Het Keurmerk van de Leeuw

Als ex-topsporter die ook nog best vaak op televisie verschijnt krijg ik bijna wekelijks aanbiedingen om me te verbinden aan een merk. Gebruikelijk sla ik die aanbiedingen af. In het geval van Forza Refurbished en Het Keurmerk van de Leeuw lag dat net even wat anders. Met de producten van Forza heb ik daadwerkelijk iets. Zoals iedere Nederlander houd ook ik van gadgets. Mijn iPad bijvoorbeeld kleeft zowat aan mijn handen, zo vaak gebruik ik dat apparaat.

Grote besparing

Een iPhone is natuurlijk ook een fantastische uitvinding. Maar zo’n smartphone kost tegenwoordig al snel € 1.000. Dat vind ik echt zonde van het geld. Dankzij het assortiment dat Forza aanbiedt, krijg je op dit soort gadgets al snel 50% of meer korting. Als je op die manier op een iPhone € 500 kunt besparen, dan is dat gewoon hartstikke interessant. En dat je dan niet die allernieuwste hebt, boeien!

Duurzaamheid

Naast het prijsaspect vind ik de factor duurzaamheid ook erg belangrijk. Er worden wereldwijd jaarlijk 1,5 miljard nieuwe smartphones geproduceerd. Dat gaat gepaard met onnodige uitstoot van broeikasgassen, leidt tot gevaarlijk afval, kosten voor nieuwe materialen etc. Door refurbished producten te gebruiken, kiezen we gezamenlijk voor een duurzame oplossing. Een bijdrage leveren aan betere wereld, dat is waar ik voor sta.

Kwaliteit

Door te kiezen voor Het Keurmerk van de Leeuw ben je er bovendien van verzekerd dat je kwalitatief goede iPhone, iPad of MacBook ontvangt. Zo worden bijvoorbeeld alle iPhones vooraf minutieus gecontroleerd. Bovendien krijg je ook nog eens drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op alle producten. Ik kan werkelijk geen reden bedenken waarom niet iedereen kiest voor de refurbished devices met Het Keurmerk van de Leeuw. Gewoon doen dus…

 

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?