Alles over de iPad 2018

De iPad 2018 refurbished is met oog voor budget ontworpen. Als je dus niet zoveel geld te besteden hebt, is dit een hele interessante tablet om te kopen. De iPad 2018 is lekker simpel, al hij is veelzijdiger in gebruik dan je denkt! Wil je deze tablet aanschaffen, maar wil je eerst alles over deze iPad lezen voordat je hem in huis haalt? Je komt er hier achter of de iPad 2018 geschikt is voor jou.

Standaard toestel- en beeldschermformaat

iPad 2018 formaat

De iPad 2018 is een tablet die over het oude standaard formaat beschikt. Apple bracht een aantal jaar lang veel iPads uit in dit formaat, al zijn zij daar inmiddels vanaf gestapt. Op de tablet is een doorsnee 9.7-inch Retina-beeldscherm aanwezig. Hierop kun je goed consumeren en kleine details aflezen. Past het formaat van de iPad 2018 bij jou? En wat zijn de voor- en nadelen van dit tabletformaat?

Uitbreidbaar met accessoires

iPad 2018 met Apple Pencil

Ondanks dat de iPad 2018 een eenvoudige tablet is, kun je hem tóch veelzijdig gebruiken. De iPad 2018 is namelijk de eerste budget-gerichte iPad die je met Apple Pencil kunt gebruiken. Ook kun je er een Bluetooth-toetsenbord op aansluiten. Zo maak je van de iPad 2018 een minilaptop waarop je zowel kunt ontspannen als werken. De tablet is voorzien van een goede batterij, waardoor je lang op een volle accu vooruit kunt.

iPad 2018 vergeleken met andere iPads

iPad 2018 vergelijken

Heb je nu nog een oude iPad en wil je de overstap maken naar de iPad 2018? Of ben je benieuwd hoe de iPad 2018 presteert ten opzichte van andere Apple-tablets? We hebben veel vergelijkingen voor je uitgezocht, zodat jij beter kunt inschatten of de iPad 2018 bij je past.

iPad 2018 refurbished kopen

De iPad 2018, die tóch al niet zo duur op de markt is verschenen, is bij Forza nóg betaalbaarder. Een refurbished iPad is hét betrouwbare en betaalbare alternatief voor nieuw. De tablet is met behulp van software, apparatuur en technici honderd procent technisch functioneel gemaakt. Voor een scherpe prijs wordt het verkocht mét gratis nieuwe laadaccessoires en 2 jaar garantie. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen thuisbezorgd!

Bekijk iPad 2018 refurbished