1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

IPhone 8 Plus los toestel kopen

De iPhone 8 Plus is de grote broer van de iPhone 8 en is sinds 22 september 2017 de opvolger van de iPhone 7 Plus. Het toestel heeft een flink aantal nieuwe innovaties. Tegelijkertijd heeft de iPhone 8 Plus nog steeds een vertrouwd design. Zo bestaat de achterkant van de iPhone 8 Plus volledig uit glas, waardoor je de telefoon (ook) draadloos kunt op laden. Daarnaast heeft Apple het toestel uitgerust met ‘True Tone'-technologie, waardoor het beeldscherm zich automatisch aanpast aan de het licht van je omgeving. Zowel in het felle daglicht als ‘s nachts beschik je altijd over een duidelijke schermweergave. Tevens is het toestel behoorlijk sneller door de nieuwe, krachtige é n energiezuinige processor.

iPhone 8 Space Grey, Gold en Silver

Wat is de prijs van de iPhone 8 Plus?

Op het moment dat de iPhone 8 Plus uitgebracht werd had het toestel een verkoopadviesprijs van € 919. Gemiddeld genomen betaal je in 2019 voor een nieuwe iPhone 8 Plus als los toestel tussen de € 720 en € 750.


Uiteraard kun je ook kiezen voor een iPhone 8 Plus in combinatie met een abonnement, maar dit heeft weer als nadeel dat je een BKR-registratie krijgt. Hierdoor word je beperkt in je hypotheek-ruimte. Je bent vele malen voordeliger uit wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 8 Plus. Deze heeft bij ons op dit moment een vanaf prijs van € 589.


Wat is een refurbished iPhone 8 Plus?

Refurbished betekent gereviseerd in het Nederlands. Dit zijn toestellen die volledig gecontroleerd, eventueel gerepareerd en professioneel gereinigd zijn. Naast een handmatige keuring door technische vakmensen, is een refurbished iPhone 8 Plus ook door een speciale robot gecontroleerd op meer dan 50 technische aspecten.


Voordelen refurbished iPhone 8 Plus

  • Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs;
  • Kwaliteit gewaarborgd door Keurmerk Refurbished;
  • Twee jaar garantie op je aankoop, ook op de batterij;
  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
  • Geen enkel risico. Ben je niet tevreden? Retourneer gratis tot 14 dagen na aankoop;
  • Goed voor het milieu omdat het toestel een tweede kans krijgt.

Waarom de iPhone 8 Plus en geen iPhone 7S Plus?

Normaliter brengt Apple elke twee jaar een S-model van een iPhone type, echter is dit niet het geval met de opvolger van de iPhone 7 (Plus). Geen iPhone 7S en iPhone 7S Plus dus, in plaats daarvan wél een nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus. De reden hiervoor is hoogstwaarschijnlijk vanwege het feit dat de 8 (Plus) simpelweg over meer dan alleen snellere specificaties beschikt. Het is een product met écht veel innovaties. Zoals draadloos opladen bijvoorbeeld of de ondersteuning voor ‘Augmented Reality' (digitale objecten zie je in de werkelijke omgeving).


Specificaties van de iPhone 8 Plus

Specificaties

iPhone 8 Plus

Beeldscherm 4.7 inch (1334 x 750 pixels)
Processor A11-Bionic
Camera's achterzijde 2x 12-megapixel
Camera's voorzijde 1x 7-megapixel
Opslagruimte 64GB en 256GB
Kleuren Space Grey, Silver, Gold en RED (limited)
Headphone jack Ja
Draadloos opladen Ja
True Tone display Ja

Is de iPhone 8 Plus waterdicht?

De iPhone 8 Plus is niet volledig waterdicht. Wél is het toestel IP67-gecertificeerd. Dit betekent dat het toestel tot maximaal 1 meter diep in het water zou moeten kunnen overleven. Echter gaat het hierbij om een diepte die is getest in een gecontroleerde ruimte (lees: laboratorium). Let op: Forza Refurbished biedt – net als Apple zelf – géén garantie op waterschade. We raden je dan ook aan om je toestel zo ver mogelijk van vloeistoffen vandaan te houden. Om je iPhone 8 Plus ook nog eens te beschermen tegen val- en stootschade raden we je tevens aan om een beschermhoes en screenprotector te kopen. Bij ons al samen verkrijgbaar voor slechts € 15.


Refurbished iPhone 8 64GB space grey Refurbished iPhone 8 64GB gold Refurbished iPhone 8 64GB silver