iPhone X

iPhone X refurbished

De iPhone X refurbished is een razendsnel handzaam toestel met een groot, haarscherp beeldscherm. Ontgrendel hem eenvoudig met gezichtsherkenning, wat nóg veiliger en sneller is dan ontgrendelen met je vingerafdruk. De iPhone X straalt een en al premium uit en is refurbished een stuk goedkoper dan nieuw. Is het wat voor jou?

iPhone X heeft de smartphone wereld veranderd

In het najaar van 2017 bestond Apple 10 jaar en introduceerde het bedrijf de iPhone X. Het toestel kwam enkele maanden na de iPhone 8 op de markt en is sinds 2018 refurbished bij Forza verkrijgbaar. Met een compleet nieuw uiterlijk vol nieuwe functies was de iPhone X een aangename verrassing. Zo verdween de homeknop en maakte de vingerafdrukscanner plaats voor Face ID, waarbij het toestel met het gezicht wordt ontgrendeld. Ook is gebruik gemaakt van een OLED-beeldscherm. Hierdoor zijn de schermranden minimaal en heb je dus over het gehele toestel een haarscherp beeldscherm. Of je nu kiest voor 64GB of 256GB aan opslagruimte; je hebt altijd voldoende plek voor al je apps, bestanden en muziek. Je kunt de iPhone X refurbished in de volgende kleuren bij ons kopen:

De refurbished iPhone X; groot beeldscherm, compact formaat

Wist je dat de iPhone X refurbished kleiner is dan de in hetzelfde jaar uitgebrachte iPhone 8 Plus, maar dat het beeldscherm groter is? Dat komt omdat de iPhone X het eerste toestel van Apple is dat gebruik maakt van een OLED-beeldscherm. OLED is – in tegenstelling tot LCD – buigzaam en kan dus strak op de rand afgewerkt worden. Je hebt dus heel veel beeldscherm bij dit compacte refurbished toestel. En omdat OLED een zeer hoge resolutie heeft, heb je een haarscherp beeld met een bijzonder mooie kleurweergave, waarbij zwart ook écht zwart is. Hierdoor gaat de batterij lekker lang mee!

Touch ID maakt plaats voor Face ID

Touch ID, waarbij je het toestel ontgrendelt met je vingerafdruk, is op de refurbished iPhone X verleden tijd. De homeknop heeft plaats gemaakt voor nóg meer beeldscherm. Bovenin het toestel vind je een zwarte inkeping, die ‘notch’ wordt genoemd. Hierin zit een speciale sensor voor Face ID. Je ontgrendelt de iPhone X refurbished dus eenvoudig door naar het toestel te kijken. Deze gezichtsherkenningsfunctie is nóg veiliger en sneller dan Touch ID.

De iPhone X refurbished is krachtig en zuinig

In de refurbished iPhone X zit een krachtige processor. Hiermee kun je zware taken als games spelen en films kijken van hoge kwaliteit moeiteloos uitvoeren. Ondertussen zorgt de grote batterij ervoor dat jouw iPhone X refurbished zonder problemen de dag doorkomt. Is het toestel leeg? Dan kun je deze met de lightning kabel of draadloos opladen.

Van duur naar duurzaam met de refurbished iPhone X

Het kopen van een iPhone X refurbished is altijd tientallen tot honderden euro’s voordeliger. Dat komt omdat je bij Forza elk toestel in verschillende productcondities kunt kopen. De conditie wordt bepaald op basis van het uiterlijk. Zo is een licht gebruikt toestel €20 voordeliger dan een zo goed als nieuwe iPhone. Ook kun je jouw huidige iPhone verkopen aan Forza, zodat het persoonlijke voordeel nóg hoger oploopt.

Een Apple-product professioneel refurbishen heeft als grote voordeel dat het enorm milieubewust is. iPhones, iPads en MacBooks worden namelijk niet onnodig weggegooid, maar krijgen een tweede leven door deze technisch in nieuwstaat terug te brengen. Zo kunnen we toestellen als de iPhone X refurbished aan jou verkopen voor een prijs die je niet van Apple gewend bent. Refurbished is dus goed voor het milieu én de portemonnee.

Dit krijg je bij de iPhone X refurbished

De iPhone X refurbished komt in een doosje van Forza. Op de iPhone staat de nieuwste software, zodat je direct aan de slag kunt met de meest recente functies. Ook krijg je een simkaart pin voor het plaatsen van je eigen simkaart en nieuwe laadaccessoires. Verder krijg je bij Forza twee jaar garantie. Dat is een jaar meer dan de gebruikelijke één jaar garantie. Gaat een bepaald technisch onderdeel of de batterij onverhoopt stuk? Dan wordt het binnen enkele dagen voor een nieuw onderdeel vervangen. Zo kun je optimaal genieten van jouw refurbished iPhone X.