3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

iPhone X kopen? Kies een refurbished iPhone X!

De iPhone X werd in 2017 door Apple geïntroduceerd. De ‘X’ staat voor ‘tien’ en is een eerbetoon aan het 10-jarige bestaan van de iPhone. Om dit te vieren introduceerde Apple niet zomaar een nieuw toestel, maar hét vlaggenschip van 2017. Ben je van plan om de iPhone X te kopen? Dan kies je voor pure innovatie en kracht. Wel is het kopen van een nieuwe iPhone X een duur geintje. Doe jezelf (en de natuur) een plezier en kies voor een betaalbare en duurzame refurbished iPhone X.


Waarom de iPhone X refurbished kopen?

Apple is met de iPhone X een nieuwe koers ingeslagen. Het voormalige paradepaard van Apple is zowel inhoudelijk, als aan de buitenzijde volledig vernieuwd. Het toestel heeft onder meer technieken als Face ID, twee 12-megapixel camera’s, een prachtig OLED-display én is ook nog eens draadloos oplaadbaar. Onderstaand lees je meer over de nieuwe features van de iPhone X.


Prachtige premium kleuren

Het nieuwe (glazen) design van de iPhone X heeft als bijkomstigheid dat de kleuren Space Gray en Silver volledig tot hun recht komen. Welke kleur je ook kiest, je bent zeker van een premium look & feel met iPhone X.


Super Retina-display

Apple heeft de iPhone X uitgerust met een OLED-display, hierdoor komen kleuren nog beter tot hun recht omdat het scherm helderder en scherper is dan LCD-schermen. Apple noemt het beeldscherm van de iPhone X ook wel een ‘Super Retina’-display. Met een resolutie van 2436 x 1125 pixels beleef je echt alles tot in het kleinste details. Maar er is meer. Het beeld van de iPhone X is namelijk groter dan ooit tevoren omdat het scherm vrijwel randloos is.


Bizar snel en een betere batterijduur

Over het algemeen is elke iPhone die werkt op iOS 12 snel. De iPhone X is echter een uitzondering op deze regel. Het toestel is namelijk niet zomaar snel, maar bizar snel. Apple heeft de iPhone X uitgerust met een nieuwe A11 Bionic processor en maar liefst 3GB aan werkgeheugen. Maar dat is niet alles. De batterijduur is namelijk ook flink verbeterd.
Dit komt omdat de nieuwe A11 processor ‘slimmer’ is dan voorgaande iPhone-processoren. De iPhone X bepaalt namelijk zelf wanneer processor-chips uit- of ingeschakeld worden. Dit voorkomt dat chips onnodig worden gebruikt, waardoor de batterijduur langer wordt.


Draadloos oplaadbaar

De iPhone X is één van de eerste draadloos oplaadbare iPhones van Apple. Heb je een hekel aan kabels? Dan hoef je jouw iPhone X alleen maar op een draadloze oplader te leggen. Naast het feit dat draadloos opladen erg praktisch is, ziet het er ook nog eens erg chique uit. Dat past natuurlijk helemaal bij de looks van de iPhone X.


Ontgrendelbaar met je gezicht

De oude en vertrouwde ‘Touch ID’ is verdwenen bij de iPhone X. In ruil hiervoor heeft Apple deze techniek vervangen met ‘Face ID’. Voortaan kun je dus jouw iPhone X ontgrendelen met je gezicht. Om Face ID te activeren hoef je alleen naar je scherm te kijken om zo de iPhone te ontgrendelen.


Beste iPhone camera’s

De achterzijde van de iPhone X is uitgerust met maar liefst twee 12-megapixel camera’s! Één camera met een groothoeklens en een nieuwe camera met een telelens. Het diafragma is van beide camera’s verbeterd, waardoor je zelfs bij weinig licht prachtige foto’s maakt. Ook is de ‘optische beeldstabilisatie’ verbeterd, waardoor je een stabieler en scherper beeld krijgt bij bewegende beelden.
Maar dat is niet alles, de camera’s van de iPhone X beschikken ook over de nieuwe feature ‘Portretmodus’. Zoals de naam al doet vermoeden, maak je met deze nieuwe feature de meest prachtige beelden, (bijna) net zo als een professionele fotograaf!


Wat kost de refurbished iPhone X?

Het kopen van een nieuwe iPhone X als los toestel kan erg prijzig zijn. Gemiddeld betaal je zo’n € 1.000* voor een nieuwe iPhone X met 64GB aan opslagruimte. Ook wordt het afsluiten van een iPhone X met abonnement steeds minder interessant. Dit komt door de veranderde telecomwet. Gelukkig is er nog een betaalbaar alternatief: het kopen van een refurbished iPhone X als los toestel. Bij Forza Refurbished is de iPhone X refurbished al te koop vanaf € 659.

*Prijs vastgesteld op 18 november, 2019


Wat is een refurbished iPhone X?

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone X is dus een opgeknapte, (indien nodig) gerepareerde én professioneel gereinigde tweedehands-iPhone X. Met een refurbished iPhone X kun je honderden euro’s goedkoper uit zijn dan met een nieuwe iPhone X. Daarnaast lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu omdat de toestellen opnieuw gebruikt kunnen worden.


Voordelen van een (Forza) refurbished iPhone X

 • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
 • Met twee jaar garantie, óók op de accu;
 • Op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots en technici;
 • Duurzaam voor het milieu door hergebruik;
 • Géén BKR-registratie.

 • Is de iPhone X refurbished waterdicht?

  De iPhone X is ‘IP67-gecertificeerd’, dit betekent dat het toestel niet waterdicht maar waterbestendig is. Volgens het IP67-certificaat moet de iPhone X het circa 30 minuten onder water vol kunnen houden bij een diepte tot maximaal één meter. Één waarschuwing vooraf: dit gegeven is getest in een gecontroleerde ruimte (lees: laboratorium) onder ideale omstandigheden. Het is nooit verstandig om de proef zelf op de som te nemen. Forza Refurbished biedt in elk geval géén garantie op waterschade.


  Is de iPhone X simlockvrij?

  Een iPhone X van Forza Refurbished is altijd simlockvrij. Je bent dus niet gebonden aan één telecomprovider.


  Hoe kan ik de iPhone X opladen?

  De iPhone X is geschikt voor draadloos opladen, maar je kunt het toestel uiteraard ook bedraad opladen met de lightning kabel. Bij aankoop van een refurbished iPhone X krijg je gratis een nieuwe lightning kabel en een nieuwe adapter.