Alles over de iPhone X

Toen Apple in 2017 de iPhone X uitbracht, stond de smartphonewereld even compleet op zijn kop. Nog nooit werden zó veel vernieuwingen tegelijkertijd doorgevoerd. Met dit toestel is dan ook een nieuwe iPhone-standaard gezet. Overweeg je om de veelzijdige iPhone X refurbished aan te schaffen bij Forza, maar wil je eerst alles te weten komen over het toestel voordat je hem aanschaft? Je vindt hier veel informatie, zodat jij je keuze eenvoudiger kunt maken.

Nieuw formaat, eerste iPhone met OLED-scherm

iPhone X afmetingen

De iPhone X is groter dan alle voorgaande iPhones. Alléén de Plus-modellen zijn groter, al hebben deze iPhones wel een kleiner scherm. De iPhone X is namelijk de eerste iPhone met een OLED-beeldscherm. Het is 5.8-inch groot en bedekt de hele voorkant! Hierdoor past het goed bij het eigentijdse uiterlijk van een smartphone en heb je een optimale gebruikservaring.

Een stijlvol én functioneel design

iPhone X draadloos opladen

Met een achterkant van glas zien de kleuren Space Grey en Zilver er anders uit dan voorheen. Het is óók functioneel, want de glazen achterkant maakt draadloos opladen mogelijk. Geen gedoe meer met kabels dus. De iPhone X beschikt voor het eerst over stevige roestvrijstalen toestelranden. Een stijlvolle finishing touch.

Een geavanceerd camerasysteem

iPhone X camera

Als eerste iPhone heeft de iPhone X standaard twee camera’s achterop. Het zit bomvol camerafuncties en het is dan ook goed geschikt voor de camerafanaat. Het meest vernieuwend is de frontcamera, die je niet alleen gebruikt voor fotografie, maar óók voor Face ID toestelontgrendeling. Hoe werkt dit? En welke camerafuncties heb je eigenlijk allemaal tot je beschikking op de iPhone X?

6-core processor met neural engine

iPhone X processor

De iPhone X is een snelle iPhone voor dagelijks gebruik en taken als mobiele games en Augmented Reality-apps. Het toestel wordt voor het eerst aangestuurd door een chip met zes kernen. Deze slimme architectuur maakt de iPhone X snel én energiezuinig. Het is zelfs krachtig genoeg voor Neural Engine!

iPhone X vergeleken met andere iPhones

iPhone X vergelijken

Beschik je nu nog over een oudere iPhone en wil je upgraden naar de iPhone X? Dan is het interessant om te weten hoe veel je erop vooruit gaat. Ook hebben we de iPhone X met zijn opvolgers en andere toptoestellen van Apple vergeleken, zodat je precies weet wat je met de iPhone X in huis haalt.

iPhone X refurbished kopen

De iPhone X is een moderne smartphone vol technische snufjes. Omdat het toestel al iets ouder is, is de aanschafprijs inmiddels gezakt. Voor een schrikbarend scherpe prijs haal je dus een premium iPhone in huis. Je krijgt er 2 jaar garantie en gratis laadaccessoires bij. Bestel je vandaag vóór 22:30 uur? Dan kun je er vaak de volgende werkdag al mee aan de slag!

Bekijk iPhone X refurbished