iPhone X 256GB Silver

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPhone X 256GB Silver

4.5/5
Bekijk de 3 product beoordelingen
Welke productconditie wil je?

599,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • Keurmerk Refurbished
  • Kwaliteitscontrole door robots
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Kijk mee achter de schermen bij Forza
Video: Wat betekent A-grade, B-grade en C-grade?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone X 256GB Silver

Een nieuw premium design, draadloze oplaadmogelijkheden, de snelheid van het licht, Face ID én een prachtig OLED-beeldscherm. Zoveel innovaties zagen we nooit eerder bij een iPhone. De iPhone X 256GB Silver heeft het allemaal! De ongekende snelheid heeft de iPhone X onder meer te danken aan de vele technische verbeteringen, zoals een krachtige én energiezuinige A11 Bionic processor. Apple heeft met de iPhone X 256GB Silver een nieuw mobiel tijdperk aangekondigd.


Veelzijdiger dan ooit

Ben je op zoek naar een telefoon waarmee je foto’s en video’s kunt maken als een professional? De iPhone X 256GB Silver heeft niet één, maar twee 12-megapixel camera’s én de nieuwe functie ‘Portretmodus’. Jouw beste momenten in het leven leg je in pure perfectie vast tot in het kleinste detail. Het schitterende 5,8-inch OLED-beeldscherm zorgt ervoor dat je jouw vastgelegde momenten kunt herbeleven als nooit tevoren. Klaar voor de toekomst? Met de iPhone X worden de echte en virtuele wereld samen één. De iPhone X 256GB Silver laadt ‘Augmented Reality’ opnieuw tot haar recht komen.

specificaties

Processor
Apple A11 Bionic
Kleur
Zilver / Silver
Geheugen
256gb

Plus- en minpunten

Ontgrendel razendsnel jouw telefoon met je gezicht (Face ID)
Maak professionele foto’s en video’s met twee 12-megapixel camera’s
Geen kabel bij de hand? Je kunt de iPhone X ook draadloos opladen
De nieuwe A11-processor maakt de iPhone X krachtiger en energiezuiniger dan andere iPhones

Als je een voorkeur hebt voor touch ID, dan kan Face ID even wennen zijn
De iPhone X heeft geen hoofdtelefoon aansluiting (headphone jack)

Refurbished iPhone X

Een refurbished iPhone X is een professioneel gereinigde, gecontroleerde en, indien nodig, gerepareerde tweedehands iPhone X. Vrijwel elke refurbished iPhone X is eerder gebruikt, maar dit is niet altijd het geval. Sommige toestellen zijn namelijk afkomstig vanuit voorraad-overschotten, 14 dagen retouren of zijn getoond op een beurs. In dit geval zijn de toestellen zo goed als nieuw. Een refurbished iPhone X van Forza is op méér dan 50 technische aspecten gecontroleerd door speciale robots en door ervaren technici.


iPhone X camera’s

De iPhone X heeft aan de achterzijde twee 12-megapixel camera’s. Eén ‘normale’ camera met een groothoeklens en een camera met een telelens. Dankzij de verbeterde ‘optische beeldstabilisatie’ maak je scherpere foto’s dan ooit te voren. Ook kun je video’s opnemen in een 4K-resolutie (ultra HD). Aan de voorzijde bevindt zich één 7-megapixel camera.


In welke kleuren is de iPhone X verkrijgbaar?

De iPhone X is verkrijgbaar in de varianten Space Grey en Silver. Door het nieuwe glazen design, hebben de kleuren Space Grey en Silver een nieuwe look & feel gekregen.


Is de iPhone X alleen draadloos oplaadbaar?

Nee, je kunt de iPhone X opladen met een aparte draadloze oplader, maar natuurlijk ook met de meegeleverde lightning kabel.


Is de iPhone X waterdicht?

Nee, de iPhone X is niet volledig waterdicht. Het toestel is wel ‘IP67-gecertificeerd’ hetgeen betekent dat het toestel spatwaterbestendig is. In theorie betekent dit dat de iPhone X het tot 30 minuten onder water vol moet kunnen houden, op maximaal één meter diep. Ondanks dit gegeven, bevelen we je van harte aan om water zoveel mogelijk te mijden met je iPhone. Let op: Forza Refurbished biedt géén garantie op waterschade.


iPhone X als los toestel kopen of met abonnement?

Je kunt ervoor kiezen om de iPhone X 256GB Silver als los toestel te kopen of in combinatie met een telefoon-abonnement. Het voordeel van het los kopen van een toestel is dat je niet vastzit aan hoge maandelijkse lasten. Anderzijds betaal je wel in één keer veel geld. Het nadeel van een telefoon-abonnement - zeker voor starters - is dat je een BKR-registratie kunt krijgen. Hierdoor wordt je voor wel tienduizenden euro’s gekort op je maximaal te lenen hypotheekbedrag. Gelukkig is er nog een gepaste oplossing: het kopen van een betaalbare refurbished iPhone X.


 

Product beoordelingen

4.5/5 (3 Beoordelen)


“Smartphone is prima.”

Smartphone is prima. Batterij is iets minder.

Jos van Kerckhoven - 18-02-2020

Kocht een A grade iPhone X 256GB Silver

“Prima product.”

Prima product. Snelle service en goede prijs

Anoniem - 17-02-2020

Kocht een A grade iPhone X 256GB Silver

“Ziet er prima uit en scheelt hoop geld...”

Ziet er prima uit en scheelt hoop geld

Eki - 10-01-2020

Kocht een A grade iPhone X 256GB Silver

Aanbevolen combinaties