7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

iPhone XR los toestel kopen

De iPhone XR is één van Apple’s nieuwste telefoons. Het toestel kwam in 2018 op de markt, tegelijkertijd met de XS en de XS Max. De iPhone XR valt voornamelijk op vanwege de prijs van het toestel. In vergelijking met zijn twee eerdergenoemde broers, is de XR meer een budget iPhone van Apple. Toch is de XR een zeer krachtig toestel van Apple. Ben jij een liefhebber van kleuren? Dan is de Apple iPhone XR waarschijnlijk hét toestel voor jou. Je kunt namelijk kiezen uit maar liefst vijf verschillende kleuren: Black, White, Coral, Blue en Red.


Waarom zou je de iPhone XR als los toestel kopen?

Een revolutionair krachtige én energiezuinige A12 Bionic processor, een prachtig Liquid Retina display, Face ID, draadloos opladen en nog veel meer. De iPhone XR heeft het allemaal. Kortom een fantastisch toestel en dat voor een relatief betaalbare prijs. Helemaal wanneer je kiest voor een refurbished iPhone XR. Naast een vijftal prachtige kleuren, is de iPhone XR ook leverbaar met 64GB, 128GB of 256GB aan opslagruimte.


Liquid Retina Display

Volgens Apple heeft de iPhone XR het meest geavanceerde LCD-display in een smartphone. Zelf noemt Apple het beeldscherm ‘Liquid Retina-display’. Het beeldscherm van de iPhone XR is 6.1-inch en daarmee iets groter dan die van de iPhone XS (5.8-inch). Alles oogt zeer scherp op het beeldscherm van de XR door de pixeldichtheid van 324 PPI en een resolutie van 1792 x 828.


Ontgrendelbaar met je gezicht

Je kunt de iPhone XR ontgrendelen met je gezicht. Apple noemt deze techniek ‘Face ID.’ Hiermee vervangt Face ID de voormalige Touch ID. Je kunt de XR ook ontgrendelen met een pincode.


Razendsnel én energiezuiniger

Apple heeft de iPhone XR voorzien van een nieuwe generatie chipset: de A12 Bionic processor met Neural Engine. Een Hexa Core processor met een klokfrequentie van 2.7GHz. Tot wel 50% sneller dan zijn voorganger én energiezuiniger. De A12 Bionic processor is slim genoeg om de beschikbare rekenkracht automatisch aan te passen op basis van jouw telefoon gebruik. Bij het spelen van games worden extra processor cores ingeschakeld. Als je hiermee stopt worden deze extra cores tijdelijk uitgeschakeld. Hierdoor gaat de batterijduur van de iPhone XR veel langer mee. Bovendien maakt de nieuwe processor gebruik van Neural Engine, waardoor de iPhone XR als het ware over een lokale machine learning algoritme beschikt. Hierdoor wordt constant de werking van de iPhone verbeterd.


Maak prachtig beeldmateriaal met de XR

De iPhone XR heeft een 12 megapixel TrueDepth camera. Hierdoor maak je prachtige foto’s met de nieuwe Portrait Mode, waarbij de achtergrond vervaagd wordt. Dit zorgt voor een professioneel resultaat. Het is bovendien mogelijk om foto’s achteraf te bewerken. Zo kun je spelen met scherptediepte, lichteffecten en schaduwen. Ook kun je filmen in een Ultra-HD (4K resolutie).


Draadloos opladen en snelladen

De iPhone XR ondersteunt draadloos opladen met een Qi-oplader. Mocht je dit nou niet fijn vinden of niet beschikken over een draadloze oplader, dan kun je het toestel ook opladen met een lightning kabel. Een ander voordeel van de iPhone XR is dat het toestel geschikt is voor ‘snelladen’. Binnen een half uur kun je de batterij tot wel 50% opladen.


Hoe kun je het beste de iPhone XR als los toestel kopen?

Je kunt ervoor kiezen om de iPhone XR nieuw als los toestel te kopen. Het nadeel hiervan is dat je ook direct de hoofdprijs betaalt. Dit geldt eveneens als je kiest voor een iPhone XR in combinatie met een telefoonabonnement. Met een abonnement zit je vast aan hoge maandelijkse lasten. Dan is er nog de optie om het toestel van iemand anders over te nemen, een tweedehands dus, maar het nadeel hiervan is dat je nooit 100% de technische staat weet. Gelukkig is er nog een optie: het kopen van een refurbished iPhone XR bij Forza. Een iPhone XR als los toestel in refurbished staat geeft bij Forza garantie van een 100% technisch correct device. Onze toestellen worden uitgebreid getest, zowel door technici als door robots. De combinatie van een refurbished iPhone XR als los toestel kopen geeft je een dubbele besparing, waarbij je automatisch 2 jaar garantie krijgt.


Waarom een refurbished iPhone XR kopen?

Met refurbished iPhones bespaar je flink in de portemonnee en draag je bij aan een duurzamer milieu. Als je een refurbished iPhone XR los toestel koopt, dan bespaar je zo maar honderden euro’s in vergelijking met de nieuwprijs. Terwijl je gewoon van dezelfde voordelen profiteert: je ontvangt gratis nieuwe laad accessoires, krijgt twee jaar garantie (één jaar meer dan bij Apple) en de kwaliteit is gewaarborgd door het Keurmerk Refurbished.