iPhone XR

iPhone XR refurbished

De iPhone XR refurbished is vanwege de prijs en de vrolijke kleuren enorm populair. Het toestel is uitgebracht als budget-iPhone, is zeer krachtig en kan zich absoluut meten met de toptoestellen. Ben je een liefhebber van kleuren en zoek je een toptoestel voor een betaalbare prijs? Dan is de refurbished iPhone XR echt iets voor jou.

iPhone XR refurbished geliefd vanwege de prijs en vrolijke kleuren

In 2018 bracht Apple de iPhone XR op de markt en is sinds medio 2019 refurbished verkrijgbaar bij Forza. Het toestel verscheen tegelijkertijd met de iPhone XS en is als budget-iPhone uitgebracht. Om het toestel goedkoper te kunnen aanbieden heeft Apple andere materialen gebruikt dan bij de duurdere iPhone XS. En met succes, want de iPhone XR is razend populair en was in ieder kwartaal van 2019 zelfs de best verkochte telefoon ter wereld! Het toestel is uitgerust met alles wat je mag verwachten van een hedendaagse smartphone en is bij Forza ook nog eens in vele vrolijke kleuren verkrijgbaar. Je vindt dus altijd een kleurtje dat bij je past.

Een veelzijdige enkele camera

Op de iPhone XR refurbished vind je één 12 megapixel camera aan de achterkant die enorm veelzijdig is. Video’s maak je in een resolutie van 4K en de fotocamera beschikt over een groothoeklens. Je kunt dus eenvoudig alles op één beeld vastleggen. Ook camerafuncties als panorama en portretmodus zijn beschikbaar. De software van de camera is erop gericht om jou zo eenvoudig mogelijk de beste foto’s te laten maken. Je hebt dus helemaal geen twee, drie of vier camera’s nodig om een tot een schitterend eindresultaat te komen. ‘Less is more’ bij de camera van de iPhone XR refurbished.

Refurbished iPhone XR: krachtig en zuinig

De iPhone XR refurbished beschikt over een slimme A12 processor. De processor gebruikt alleen het deel dat nodig is om jouw taak te kunnen uitvoeren. Dat werkt efficiënt, razendsnel en hierdoor gaat het toestel ook nog eens lekker lang mee. In combinatie met een energiezuinig Lcd-scherm en een grote krachtige batterij kom je met de refurbished iPhone XR moeiteloos de dag door. Is de batterij leeg? Dan kun je deze bekabeld of draadloos opladen.

Ontgrendelbaar met je gezicht

De iPhone XR refurbished beschikt over een scherm dat bijna het gehele toestel bedekt. Hierdoor is er geen plek meer voor de thuisknop met vingerafdrukscanner. In plaats daarvan ontgrendel je het toestel door er simpelweg naar te kijken. Deze techniek wordt Face ID genoemd en dit is nóg veiliger en sneller. Ontgrendelen met een pincode is ook nog steeds mogelijk.

Refurbished is de iPhone XR nóg voordeliger

De iPhone XR is als budgettoestel op de markt gebracht en is dus naar verhouding niet zo duur. Refurbished is het toestel nóg voordeliger. Dat komt omdat je bij Forza de keuze hebt uit verschillende productcondities en je huidige iPhone bij ons kunt inruilen als je een aankoop doet. Zo kun je met de aanschaf van een refurbished iPhone XR eenvoudig tientallen euro’s besparen ten opzichte van een nieuwe variant.

De iPhone XR refurbished is enorm betrouwbaar

Dankzij het Keurmerk Refurbished ben je bij Forza altijd verzekerd van een betrouwbare aankoop. Bij ons hoef je geen angst voor defecten te hebben, want jouw refurbished iPhone XR wordt door ervaren technici en professionele apparatuur op meer dan 50 punten gecontroleerd. Van binnen werkt het toestel dus als nieuw. Mocht onverhoopt toch een technisch onderdeel stuk gaan, dan wordt dit onderdeel voor een nieuw exemplaar vervangen. Je krijgt twee jaar garantie, óók op de accu, dus van garantie tot aan de deur is bij Forza geen sprake. Koop je de iPhone XR refurbished en heb je een vraag over je aankoop? Dan staat de servicedesk altijd voor je klaar.