Forza Refurbished ontvangt groeifinanciering van BOM

13 December 2017 - 5 min read time
Forza Refurbished ontvangt groeifinanciering van BOM

Forza Refurbished ontvangt groeifinanciering van BOM

Forza Refurbished is hard op weg om marktleider in de Benelux te worden op het gebied van refurbished devices. Dit succes hebben we onder meer te danken aan onze Partnerships met bijvoorbeeld KPN, Telfort, Tele2, Belsimpel.nl, Mobiel.nl en de Makro. Al deze A-merken voeren het refurbished assortiment van Forza. Daarnaast kunnen wij met trots aankondigen dat de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) investeert in de verdere expansie van Forza.

Streven naar een duurzamere wereld

Als leverancier van high-end refurbished Apple producten, geloven we in een betere- én duurzamere wereld. Jaarlijks worden er ruim twee miljard mobiele devices geproduceerd. Helaas zorgt dit voor een enorme aanslag op ons milieu. Dit komt door de uitstoot van broeikasgassen, het ontstaan van gevaarlijk afval en de mijnbouw naar schaarse delfstoffen. Deze delfstoffen zijn helaas noodzakelijk voor de productie van deze mobiele devices.

Waarom BOM voor Forza kiest

Naast de eerdergenoemde Partnerships, gelooft ook de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) in onze duurzame visie. Dankzij de groeifinanciering van BOM kunnen wij als refurbished leverancier nóg beter inspelen op de toenemende marktvraag naar high-end refurbished producten.

“Zowel het duurzame aspect als de groeipotentie van de onderneming hebben een grote rol gespeeld in de overweging om te investeren”, zegt Miriam Dragstra, Directeur BOM Capital bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij. “Forza groeit snel en biedt relevante werkgelegenheid in Brabant. Dat maakt Forza een sterke Brabantse speler met een internationale uitstraling, die volop bijdraagt aan een circulaire economie. We zijn verheugd te mogen bijdragen aan de volgende stap in de ontwikkeling van Forza.”

Vraag naar refurbished neemt toe

Het opnieuw gebruiken van iPhones is niet alleen ontzettend duurzaam voor onze planeet, ook bespaar je veel geld in de portemonnee. Jaarlijks verschijnt er wel weer een nieuw Apple device op de markt. Of deze nieuwe devices ook écht zoveel malen beter zijn dan voorgaande modellen? Dat valt nog te betwijfelen.

Het verschil tussen een iPhone 4S en een iPhone 6S is natuurlijk zeer goed merkbaar. Echter, of een nieuwe iPhone ook ook de honderden euro’s extra waard is in vergelijking met een refurbished iPhone 7? Wij denken van niet. De alsmaar toenemende vraag naar refurbished Apple producten liegt er in ieder geval niet om.

Onderstaand zes goede redenen om te kiezen voor refurbished Apple in plaats van voor nieuw:

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Standaard drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) (twee jaar meer dan Apple);
  • Gratis nieuwe laad accessoires;
  • Voor elk budget een Apple product dankzij de product condities;
  • Grondig gecontroleerd door technici en robots (iPhones);
  • En natuurlijk ontzettend duurzaam voor het milieu door hergebruik.

Benieuwd naar hoe onze robots werken? Bekijk de onderstaande video!

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?