Gamen op een iPhone 6? De 6 vetste games op een rij!

13 Augustus 2018 - 5 min read time
Gamen op een iPhone 6? De 6 vetste games op een rij!

Ben jij een fanatieke gamer en de trotse bezitter van een iPhone 6 of de iPhone 6 PlusSpeciaal voor jou hebben we de zes vetste games op een rijtje gezet, geniet maximaal met het prachtige Retina-scherm en de geluidseffecten die de iPhone 6 (Plus) je bezorgt.

1. The Escapists - € 3,99

Na succes op de PC is sinds vorige week ook de iOS-versie van The Escapists uitgebracht The Escapistsvoor de iPhone en iPad. Dat de game ookonder iOS-gebruikers een succes blijkt, is te merken aan de vele positieve recensies en de geclaimde toppositie in de App Store. In The Escapists, zoals de naam al doet vermoeden, is het de bedoeling dat je uit gevangenissen ontsnapt. Hoe je dit precies aanpakt? Dat is volledig aan jou! Zo kun je gevangenisbewaarders omkopen, medegevangen om hulp vragen of een uniform stelen.

2. Asphalt 8: Airborne - Gratis

Asphalt 8: Airborne Toch meer een fan van race games? In Asphalt 8: Airborne kun je achter het stuur kruipen van ruim 140 snelle racemonsters waaronder een Ferrarri of Aston Martin. Race in de multiplayer met maximaal 12 spelers of kies voor de uitdagende singeplayer. Er is keuze genoeg met meer dan 40 verschillende racebanen. Zo ben je niet snel uitgekeken. Daarnaast is de game uitgerust met 400 carrière-events en 1500 race-uitdagingen, met Asphalt 8 ervaar je de ultieme race beleving op de iPhone 6.

3. Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush - Gratis

Verschrikkelijke Ikke: Minion RushRace, verzamel, spring en rol samen met de minions in diverse leuke en grappige missies! In Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush beleef je al het Minion plezier dat je waarschijnlijk wel kent van de films. Verander in een Mega Minion en bestuur Gru's Rocket of de Fluffy Unicorn. Naast de geheime locaties in de game kun je ook bekende delen uit de film ontdekken. De game is gevuld met talloze originele film elementen zoals animaties en voice-overs van o.a. Vector, El Macho of The Villaintriloquist en animaties.

4. Narcos: Cartel Wars - Gratis

Narcos: Cartel Wars In Narcos: Cartel Wars kun je een carrière starten waarbij je ‘s werelds grootste drugsbaron kunt worden door je eigen drugskartel te beginnen. Bedenk een strategie en werk deze uit tot in de puntjes. Zet drugstransporten op, schakel vijanden uit en verdedig je eigen imperium tegen vijandelijke aanvallen. De game is een vervolg op de succesvolle serie Narcos van Netflix. In Narcos: Cartel Wars is het de bedoeling om een zo groot mogelijk imperium op te bouwen en te behouden!    

5. Minecraft: Pocket Edition - € 6,99

Minecraft: Pocket EditionBouw, vecht en ervaar. Dat is waar het in Minecraft: Pocket Edition allemaal om draait. Maak een kleine hut of bouw een gigantisch kasteel, het kan allemaal. Kies voor het speltype ‘Creatief’ met een onbeperkte voorraad aan grondstoffen en bouw oneindig veel of kies voor ‘Survival’ waarin je ten strijde trekt tegen de vijand. Speel samen met je vrienden of alleen, de keuze is geheel aan jou!

6. Wordfeud - Gratis

WordfeudBen je een fan van puzzelgames? Met Wordfeud kun je vrienden en willekeurige spelers uitdagen. Vanaf je iPhone kun je tegelijkertijd tot wel 30 verschillende potjes spelen. Wees creatief bij het maken van woorden en probeer (drie)dubbele letter- of woordwaarde te leggen om zo nog meer punten te behalen. Daag vrienden of onbekenden uit, de keuze is volledig aan jou!

Tot slot

Wil je weten of jouw iPhone wel geschikt is om een van deze games te spelen of ben je op zoek naar een geschikte iPhone? Lees dan ook eens onze blog Welke refurbished iPhone past het beste bij mij?

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?