Binnenkort op reis? Dit zijn de handigste apps voor jouw vakantie!

14 Augustus 2018 - 5 min read time
Binnenkort op reis? Dit zijn de handigste apps voor jouw vakantie!

Binnenkort op reis? Dit zijn de handigste apps voor jouw vakantie!

Een goede vakantie, begint met een goede voorbereiding. Met de iPhone apps in dit blog ga je helemaal goed voorbereid op vakantie!

1. Vlucht boeken? De beste deal met ‘Hopper’

Dé app als je jouw vakantie nog moet gaan boeken. De app Hopper laat je namelijk precies weten wanneer het juiste moment is om een vlucht te boeken. Hierdoor heb je altijd het goedkoopste ticket te pakken. Dit is natuurlijk handig voordat je op vakantie gaat, maar ook als je tijdens je vakantie nog wat vluchten wil gaan boeken.

2. Nooit meer iets vergeten met ‘Packpoint’

Vergeet jij nogal eens wat mee te nemen op vakantie? Of ben je juist een type die veel te veel meeneemt? Dan is Packpoint waarschijnlijk dé reis app voor jou. De app helpt je met het inpakken van je bagage op basis van je bestemming, reisduur en activiteiten die je daar gaat uitvoeren. Packpoint houdt zelfs rekening met het weer op je vakantiebestemming!

3. Organiseren een probleem? Niet met ’TripIt’

Het overzicht bewaren voor-, tijdens- of na je vakantie? Niet iedereen is hier even sterk in. Met TripIt kun je eenvoudig vliegtickets, hotelreserveringen e.d. administratie makkelijk bewaren. Ga je een auto huren op je vakantiebestemming? Plaats alle benodigde documenten in TripIt. De app bewaart namelijk alles offline op één centrale plek. Het enige wat je hoeft te doen is vooraf jouw documenten in de TripIt app te plaatsen.

4. Automatisch reisverslag maken met ’Polarsteps’

Op vakantie wil je natuurlijk zoveel mogelijk vastleggen. Als je continue bezig bent met het maken van foto’s / video’s, vergeet je vaak om van het moment zelf te genieten. Polarsteps is hier de oplossing voor. De app maakt namelijk een persoonlijk reisverslag van jouw reis met onder andere foto’s en statistieken. Polarsteps laat zien waar je bent geweest, welke routes je hebt gelopen en de afstanden die je hebt afgelegd.

Hoe zit het dan met je mobiele data? Geen zorgen. Vrijwel alles gebeurt offline met Polarsteps. De app synchroniseert de verzamelde data automatisch wanneer je weer beschikking hebt tot een Wifi-verbinding. Voor de thuisblijvers is er ook goed nieuws, het is namelijk mogelijk om de reiziger continue te volgen. Uiteraard alleen wanneer de reiziger hier toestemming voor heeft gegeven.

5. Gemakkelijk een auto vinden en huren met ‘Zipcar’

Ben je van plan om de omgeving van jouw vakantiebestemming te gaan verkennen? Dan kun je bijvoorbeeld een auto huren. Zipcar maakt dit wel heel eenvoudig. Zipcar heeft - naar eigen zeggen - het grootste ‘car-sharing network’ ter wereld. Na het installeren van de app, kun je direct aan de slag om een ‘Zipcar’ bij jou in de buurt te vinden.

Met Zipcar reserveer en ontgrendel je de auto, vervolgens kun je gaan rijden. De app is enorm flexibel want je kunt zelf bepalen hoelang je de auto huurt. Tot nu toe is de app te gebruiken in Canada, Frankrijk, Spanje, Taiwan, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Hopelijk worden hier snel meer landen aan toegevoegd!

6. Heerlijke maaltijden, overal bezorgd met 'Uber Eats'

De Uber-app ken je waarschijnlijk al, maar wist je dat er een soortgelijke variant bestaat voor eten? Met Uber Eats bestel je eten bij vele restaurants en (fast)foodketens. Vervolgens laat je jouw bestelling aflevering op een plek naar keuze. De voortgang van je bestelling is gemakkelijk via de app te volgen.

7. Ansichtkaarten maken met ‘Postagram’

Je kunt natuurlijk even snel een vakantiefoto maken met jouw iPhone en versturen via Whatsapp. Natuurlijk is dit wel heel persoonlijk, maar een echt vakantiegevoel krijg je er niet mee. Met Postagram kun je een prachtige ansichtkaart maken. Hiermee creëer je wel dit lekkere vakantiegevoel. Het is een stuk persoonlijker en is in een paar minuten geregeld.

In een handomdraai maak je de leukste ansichtkaarten: upload een foto, vul je adresgegevens in en Postagram regelt de rest voor je!


← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?