De iPad wordt steeds vaker zakelijk gebruikt. Bij veel bedrijven is de iPad zelfs al niet meer weg te denken bij de dagelijkse werkzaamheden. Zo nemen veel mensen hun eigen iPad mee naar het werk, maar zijn er ook veel mensen die gebruik maken van een iPad van de zaak. Maar wat zijn de voordelen van het zakelijk gebruiken van een iPad eigenlijk? Wij vertellen je alles wat je moet weten over het zakelijk gebruik van een iPad.

Wat zijn de voordelen?

Het werken met een iPad op het werk brengt meerdere voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen is dat het veel beter is voor het milieu. Door gebruik te maken van een iPad op kantoor, heb je veel minder papier nodig. Daarnaast kun je een iPad een stuk makkelijker meenemen dan een laptop. Zo kun je onderweg eenvoudig je mail even checken of een presentatie doornemen.

Wat zijn de nadelen?

Een nadeel van een zakelijke iPad is de aanschafprijs. Het kost veel geld om één of meerder iPads aan te schaffen. Zo liggen de prijzen van een nieuwe iPad tussen de 299 euro voor een klein model en 1429 euro voor een groot model. Dit is natuurlijk erg veel geld en helemaal als je meerdere devices moet aanschaffen.

Refurbished iPad

Wanneer je op zoek bent naar een iPad voor zakelijk gebruik, maar niet teveel geld uit wilt geven, dan is een refurbished iPad van Forza Refurbished de oplossing. Een refurbished iPad is een iPad die teruggestuurd is naar de fabriek wegens mankementen. Daarna is de iPad op meer dan 20 punten nagekeken door experts. Wanneer er defecte onderdelen worden gevonden, worden deze vervangen..

Ga voor refurbished!

Kies dus voor een refurbished iPad voor op het werk. Zo bespaar je niet alleen veel geld, maar ben je ook nog eens erg duurzaam bezig wanneer je kiest voor een refurbished iPad van Forza Refurbished!