4 Onmisbare accessoires voor de iPhone 6 (Plus), iPhone 6S (Plus) en de iPhone SE

27 Juli 2017 - 5 min read time
4 Onmisbare accessoires voor de iPhone 6 (Plus), iPhone 6S (Plus) en de iPhone SE

Ben je in het bezit van een iPhone 6 (Plus), iPhone 6S (Plus) of een iPhone SE? In dit artikel hebben we vier vrijwel onmisbare iPhone-accessoires voor je op een rijtje gezet.

1. Screenprotector

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat iemand in een haastige bui zijn iPhone per ongeluk laat vallen? Wees verstandig en breng een screenprotector aan op het beeldscherm van je iPhone. Hierdoor is je iPhone niet alleen beter beschermd tegen val- en stootschade, het zorgt er ook voor dat je beeldscherm als nieuw blijft.

Misschien denk je dat de kwaliteit van het beeldscherm van je iPhone minder wordt door de screenprotector, maar niets is minder waar. Onze screenprotectors hebben een anti-reflecterende laag waardoor je beeldscherm altijd goed leesbaar blijft, zelfs wanneer (zon)licht fel op je beeldscherm schijnt.

2. Tasjes & Cases

Tasjes en cases, ook wel de zogeheten beschermhoezen, zorgen ervoor dat je iPhone goed beschermd is tegen val- en stootschade. Bij Forza Refurbished zijn er verschillende soorten beschermhoezen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een enkele beschermhoes, welke alleen de achter- en zijkanten van je iPhone beschermt. Daarnaast kun je ook kiezen voor beschermhoezen met een volledige bescherming rondom. Met een beschermhoes is je iPhone ook beter bestand tegen binnendringend vocht. Het beschermen van je iPhone hoeft niet duur te zijn. Zo heb je al een beschermhoes vanaf € 14,95!

3. Apple EarPods

De originele Apple EarPods zijn uitgerust met een afstandsbediening en bijbehorende microfoon. Naast het feit dat het design van de EarPods erg stijlvol is, is de vorm perfect afgestemd op de vormen van het oor. De geluidskwaliteit van de Apple Earpods is zeer hoog. Hierdoor doen ze zeker niet onder voor andere high end hoofdtelefoons. Ook biedt de afstandsbediening diverse mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk het volume aanpassen, Siri opdrachten geven, contacten bellen en gesprekken beëindigen.4. Apple Lightning kabel

De Apple Lightning kabel naar USB is ideaal voor het aansluiten van je iPhone of iPad op een PC of laptop. Synchroniseer eenvoudig je iTunes, agenda, notities, takenlijsten en contacten. Ook kun je deze gebruiken om deze gegevens gemakkelijk over te plaatsen op een ander apparaat. Heb je liever een lange Apple Lightning kabel? Dan is de Lightning kabel van twee meter ideaal voor het verbinden van apparaten met een ruime afstand ertussen. Uiteraard kun je in combinatie met een adapter de lightning kabel ook gebruiken om jouw toestel op te laden.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?