De voordelen van een iPhone 6 Plus

27 Juli 2017 - 5 min read time
De voordelen van een iPhone 6 Plus

De voordelen van een iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus is de eerste echt grote iPhone die Apple heeft gemaakt. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van zo’n 6 Plus? In dit artikel vertellen wij je graag alles over de voordelen van deze 5,5 inch-iPhone en de voordelen van een refurbished iPhone 6 Plus.

Schermformaat iPhone 6 Plus

Een direct merkbaar verschil tussen de iPhone 6 en de 6 Plus is natuurlijk het schermformaat. Voor de rest zijn er, gelet op het uiterlijk, nauwelijks directe verschillen te zien tussen beide iPhones.

De iPhone 6 Plus is uitgerust met een 5,5 inch-schermformaat, hetgeen aanzienlijk groter is dan het 4,7 inch-scherm van de iPhone 6. Hét voordeel van het grotere schermformaat van de 6 Plus is dat het meer ruimte biedt bij het kijken van films of lezen van teksten. Ook is het makkelijk om te werken aan documenten op een iPhone 6 Plus, hetgeen voornamelijk handig is wanneer je vaak onderweg bent.

Full HD schermresolutie

De iPhone 6 Plus heeft een schermresolutie van 1920 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 401 ppi waardoor het een Retina Full HD display genoemd mag worden. De iPhone 6 heeft een schermresolutie van 1334 x 750 pixels met een pixeldichtheid van 326, wat resulteert in een helder maar minder scherp display.

Of je in de praktijk werkelijk verschil zult merken tussen beide schermresoluties is afhankelijk van waarvoor je het toestel gaat gebruiken. Gebruik je de iPhone voornamelijk voor WhatsApp en Facebook? Dan kun je misschien beter voor een refurbished iPhone 6 kiezen. Ben je veel onderweg, lees je veel teksten en kijk je graag films op je iPhone? Kies dan zeker voor een refurbished iPhone 6 Plus.

Batterijduur

Bij een grotere smartphone hoort natuurlijk ook een grotere accu. De 6 Plus is uitgerust met een 2915 mAh accu, welke aanzienlijk meer vermogen heeft in vergelijking met de accu van de iPhone 6 (1810 mAh). Ben je veel onderweg en heb je hierdoor niet altijd een oplader bij de hand? Dan zul je snel merken dat de batterijduur van de iPhone 6 Plus een stuk langer meegaat. Zelfs wanneer je per dag een aantal uren aan het gamen bent op je 6 Plus zul je moeite moeten doen om de accu leeg te krijgen.

Camera

Misschien valt het niet direct op, maar ook de camera van de iPhone 6 Plus is verbeterd ten opzichte van de iPhone 6. De camera van de 6 Plus is namelijk uitgerust met optische beeldstabilisatie. De gestabiliseerde lens zorgt ervoor dat kleine trillingen voorkomen worden. Dit maakt het makkelijker om haarscherpe foto’s te maken met de 6 Plus.

Tot slot

De iPhone 6 Plus beschikt over een aantal verbeteringen ten opzichte van de iPhone 6. Maak je veel (professioneel) gebruik van je iPhone? Dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor een refurbished iPhone 6 Plus. Zo gaat de batterijduur langer mee, is het beeld scherper en is de 6 Plus ideaal om onderweg te gebruiken.

 

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?