Game of Thrones seizoen 8: het slot van de epische series

Het nieuwe seizoen van de mega populaire serie Game of Thrones is maandag 15 april van start gegaan. Helaas is seizoen 8 ook meteen het einde van de epische serie. De verwachtingen voor het laatste seizoen van de immens populaire serie zijn dan ook torenhoog. Hopelijk stelt HBO ons niet teleur met dit laatste seizoen. Elke maandag is er een nieuwe aflevering te zien van Game of Thrones. En daar wil jij toch geen aflevering van missen?

Game of Thrones

Hoe kun je Game of Thrones kijken?

Indien je van plan bent om de serie legaal te kijken en je hebt geen Ziggo, dan ben je in Nederland wel vrij beperkt in je mogelijkheden. Ziggo heeft namelijk als enige Nederlandse zender de exclusieve rechten om de serie uit te zenden. Géén Ziggo-abonnement? Dan zou je een van je vrienden of familieleden lief aan kunnen kijken voor zijn of haar inloggegevens. Een andere optie is om te kijken met fans uit de buurt. Zo zijn er diverse bars en restaurants die Game of Thrones afspelen op een beamer. Ga je liever voor groots? Dan zijn er zelfs plaatsen waar je de nieuwste aflevering in de bioscoop kunt zien!

Kijken waar en wanneer het jou uitkomt

Een echte die hard Game of Thrones fan wil natuurlijk geen enkele aflevering missen. Indien je toegang hebt tot de Ziggo Go-omgeving, dan hoeft dit natuurlijk ook niet. Je kunt zelfs op je telefoon of tablet de serie bekijken met de Ziggo Go app. Als je van plan bent om GOT op je telefoon te kijken, omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent, dan raden we aan om dit op de iPhone 7 Plus te doen. Dit toestel heeft namelijk een groter beeldscherm dan een normale iPhone. Ook gaat de batterij van de iPhone 7 Plus ook langer mee dan die van een ‘normale' iPhone.

Wil je op de hoogte blijven van alle Game of Thrones ontwikkelen? Houd dan zeker de Game of Thrones pagina van Ziggo in de gaten.