Refurbished iPhone XS: bij Forza is dat wél een goede investering!

Refurbished iPhone XS: bij Forza is dat wél een goede investering!


Wil je wel één van de nieuwste iPhones, maar hier simpelweg niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is een refurbished iPhone van Forza een verstandige keuze. In de hoge prijs die je normaal gesproken voor Apple betaalt, maakt Forza hét verschil. Op moment van schrijven kost een nieuwe iPhone XS bijna €800, maar is dit het geld wel waard? Een refurbished iPhone XS heb je bij Forza al vanaf €669. En met de mogelijkheid om je oude iPhone in te ruilen ben je zelfs nóg voordeliger uit. Je bespaart dus eenvoudig honderden euro’s op een los toestel zonder in te leveren op de kwaliteit. Een slimme investering dus!

Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs

Hoewel het aanschaffen van refurbished toestellen steeds populairder wordt, zijn nog veel mensen terughoudend omdat de kwaliteit te wensen over zou laten. Bij Forza ben je, dankzij het Keurmerk Refurbished, wél van kwaliteit verzekerd als je een refurbished iPhone XS aanschaft. Bij Forza worden alle iPhones grondig geïnspecteerd op meer dan 50 punten en eventuele defecte onderdelen worden door nieuwe onderdelen vervangen, waaronder de batterij. Vervolgens wordt het toestel grondig gereinigd, wordt de waarde bepaald en mag het toestel ‘zo goed als nieuw’ verkocht worden met het betrouwbare keurmerk. Daarnaast zit op elk toestel twee jaar garantie, ook op de accu! Een refurbished iPhone XS van Forza biedt dus alle voordelen van nieuw, maar dan voor een veel lagere prijs.

Wat is het verschil tussen de iPhone XR en XS?

iPhone XR en iPhone XS

De iPhone XS is de krachtige opvolger van de iPhone X. Tegelijkertijd met de XS is ook de refurbished iPhone XR op de markt gebracht. De XR wordt beschouwd als budget versie van de XS en dat is niet voor niks. In grote lijnen hebben beide iPhones dezelfde functies, maar er zijn zeker een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden.

Design

Door het design zijn de XR en XS eenvoudig uit elkaar te houden. Waar de iPhone XS de bekende stijlvolle kleuren Gold, Space Grey en Silver heeft, kenmerkt de iPhone XR zich door zes verschillende, vrolijke kleuren. De randen van de XS zijn afgewerkt met roestvrijstaal en bij de XR is het frame gemaakt van aluminium.

Scherm

Hoewel de iPhone XR het instapmodel is, beschikt deze met 6,1 inch over een groter scherm dan de iPhone XS, die een scherm van 5,8 inch heeft. Behalve het formaat zijn er nog meer verschillen tussen de schermen. De XS beschikt over een OLED-scherm. 458 ppi (pixels per inch) zorgt voor haarscherpe kleuren en contrasten. De XR beschikt over een LCD-scherm van 326 ppi en is hierdoor vergelijkbaar met de iPhone 7 en iPhone 8.

Camera

Een ander belangrijk verschil vind je terug in de camera. De iPhone XS heeft een dubbele camera waarmee je ver kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies. De camera is goed in staat de voor- en achtergrond van elkaar te onderscheiden, wat zorgt voor fraaie foto’s. De iPhone XR beschikt over een enkele camera met enkel digitale zoom. Ook de fotostudio-effecten zijn hierdoor wat minder uitgebreid dan bij de XS. De XR maakt overigens ook mooie foto’s, maar doet dit in tegenstelling tot de XS wel met software-trucjes.

Specificaties iPhone XR en iPhone XS

In het onderstaande overzicht komen de technische verschillen duidelijk naar voren.

iPhone XR

iPhone XS

Beeldschermen 6.1” LCD-display 5.8” OLED-display
Kleuren Yellow, White, Coral, Black, Blue en Red Space Grey, Silver en Gold
Opslagruimte 64GB en 128GB 64GB, 256GB en 512GB
Werkgeheugen 3GB 4GB
Processor A12 Bionic A12 Bionic
Camera voorzijde 7-megapixel 7-megapixel
Camera achterzijde 1x 12-megapixel 2x 12-megapixel

Bespaar nóg meer geld door je oude iPhone in te ruilen

oude iPhone inruilen bij Forza

De refurbished iPhone XS is tientallen procenten goedkoper ten opzichte van de nieuwprijs. Wil je nóg meer geld besparen? Bij Forza kun je jouw oude iPhone inruilen. Op basis van het model en de staat van je oude iPhone, kun je deze inruilen voor geld óf inruilen voor een nieuw toestel. Zo wordt de prijs van jouw nieuwe refurbished iPhone XS wel héél aantrekkelijk gemaakt!

Bestel nu eenvoudig online

De krachtige iPhone XS haal je als los toestel een stuk voordeliger in huis via Forza Refurbished. Wil je meer informatie over de mogelijkheden ontvangen, heb je hulp nodig bij je online bestelling of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op, want we beantwoorden al je vragen graag.