iPhone 8

iPhone 8 refurbished

De veelzijdige refurbished iPhone 8 is dankzij zijn formaat lekker handzaam, is te ontgrendelen met de thuisknop en ondersteunt draadloos opladen. Het toestel kan ook in 2020 en 2021 opboksen tegen de toptoestellen. Is de refurbished iPhone 8 wat voor jou?

De iPhone 8 is al sinds 2017 een begrip

De iPhone 8 is sinds 22 september 2017 verkrijgbaar in Nederland en sinds 2018 kun je hem refurbished kopen bij Forza. Het toestel verscheen tegelijkertijd met de grotere iPhone 8 Plus en is de verbeterde opvolger van de iPhone 7. We zien bij dit toestel voor het eerst een glazen behuizing. Deze strakke afwerking zorgt niet alleen voor een premium uiterlijk, maar maakt ook draadloos opladen mogelijk. Geen gedoe meer met kabels dus. De iPhone 8 beschikt over een opslagcapaciteit van 64GB, waardoor je moeiteloos al je apps, bestanden en muziek kunt opslaan. Het toestel is beschikbaar in de volgende kleuren:

Krachtig en compact

De refurbished iPhone 8 is lekker klein. Het 4.7 inch (11.75 cm) beeldscherm is hierdoor eenvoudig met één hand te bedienen en beschikt over True Tone. Bij deze functie passen de kleuren van het scherm zich automatisch aan de omgeving aan. Waar je ook bent, je hebt altijd dezelfde mooie kleuren als je jouw favoriete apps en games gebruikt, die het vlekkeloos doen op de refurbished iPhone 8. Het toestel beschikt namelijk over een krachtige processor welke weinig energie verbruikt. Je smartphone gaat dus moeiteloos een hele dag mee.

Een goed stel camera’s

Foto’s maak je in 1080p (Full-HD) en filmen is zelfs mogelijk in 4K (Ultra-HD). Dat komt door de 12-megapixel camera aan de achterkant van de refurbished iPhone 8. De corrigerende software regelt alles rondom de camera, zodat jij alleen maar op de knop hoeft te drukken voor een mooi eindresultaat. Aan de voorkant vind je een 8-megapixel camera, waarmee je in full-HD selfies maakt en FaceTime-gesprekken voert. Je foto’s en video’s zijn op de refurbished iPhone 8 dus altijd mooi helder.

iOS 14 ondersteuning

Elke refurbished iPhone die je bij Forza koopt is voorzien van het meest recente besturingssysteem. Voor de iPhone 8 is dit iOS 14, waardoor je gebruik kunt maken van de laatste functies die dit besturingssysteem biedt.

Refurbished is de iPhone 8 een stuk goedkoper

Refurbished is de iPhone 8 een stuk goedkoper dan nieuw. Met verschillende productgradaties waar je bij Forza uit kunt kiezen, bepaal je zelf hoeveel je bespaart. Je kunt ook je huidige iPhone inruilen en zo nóg meer besparen op je aankoop.

Investeren in een refurbished iPhone 8 is milieubewust

Refurbished is naast financieel aantrekkelijk ook milieubewust. Een iPhone gaat namelijk veel langer mee dan een gemiddeld persoon hem gebruikt. Om te voorkomen dat dergelijke Apple apparaten onnodig op de vuilnisbelt belanden, reviseren we ze professioneel en geven we ze een tweede leven aan jou. Zo dragen we samen ons steentje bij aan het milieu.

Refurbished is betrouwbaar

Bij Forza koop je de refurbished iPhone 8 mét het Keurmerk Refurbished. Je bent dus verzekerd van een goede aankoop inclusief twee jaar garantie. Dat is een jaar meer dan je gebruikelijk ontvangt. Mocht je iPhone het dus door een technisch mankement begeven, dan worden alle defecte onderdelen vervangen zodat je weer optimaal van je refurbished toestel kunt genieten.