4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

iPhone 8 kopen? Lees alles over de iPhone 8!

De iPhone 8 is één van de nieuwste iPhones van Apple en werd tegelijkertijd uitgebracht met de iPhone X. De iPhone 8 is de opvolger van de populaire iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Qua uiterlijk lijkt de iPhone 8 nog erg veel op zijn voorganger, wat wel direct opvalt is dat de iPhone 8 een glazen achterkant heeft. Hierdoor kun je het toestel draadloos opladen. Daarnaast heeft Apple de iPhone 8 uitgerust met een verbeterde camera én een krachtige A11 Bionic processor.

iPhone 8 Space Grey, Gold en Silver

Voordelen iPhone 8

Nadelen iPhone 8

 • De iPhone 8 is de eerste iPhone die je draadloos kunt opladen
 • Het design is nauwelijks veranderd t.o.v. de iPhone 7
 • Razendsnel door de krachtige A11 Bionic processor
 • Draadloos opladen gaat niet zo snel als bedraad opladen
 • Geschikt voor de nieuwste Augmented Reality games en apps
 • Geen headphone jack (koptelefoon aansluiting)
 • Meest stevige glazen design
 • Geen OLED-display zoals de iPhone X
 • In elke licht een duidelijke weergave door het True tone display
 • Verbeterde batterijduur door de nieuwe en zuinige processor

 • Verbeteringen iPhone 8

  Ondanks dat de iPhone 8 best veel lijkt op de iPhone 7, zijn er op technisch vlak wel een aantal verbeteringen doorgevoerd. Onderstaand hebben we de belangrijkste verbeteringen voor je op een rijtje gezet:


  1. Draadloos opladen

  Omdat de iPhone 8 over een glazen achterkant beschikt, is het toestel geschikt voor draadloos opladen. Je moet het toestel hiervoor wel op een speciale lader opladen, welke je los dient bij te kopen. Het voordeel van draadloos opladen bij de iPhone 8, is dat je tegelijkertijd muziek kunt afspelen en je toestel op kunt laden.

  iPhone 8 draadloos opladen

  2. Zeer krachtige A11 Bionic processor

  De iPhone 8 en de 8 Plus zijn uitgerust met de krachtige A11 Bionic processor. Het voordeel van deze verbeterde processor is dat het toestel tot wel 75 procent sneller is, in vergelijking met de A10 processor van de iPhone 7. Een ander bijkomend voordeel is dat de batterijduur van de iPhone 8 behoorlijk is verbeterd dankzij de zuinigere processor.


  3. Verbeterde camera’s

  De iPhone 8 heeft een 12 megapixel camera, net zoals de iPhone 7. Wat wél verbeterd is aan de iPhone 8 camera, is dat de camera aan de achterzijde betere foto’s in het donker maakt. De foto’s hebben namelijk minder ruis, dit verschil is voornamelijk merkbaar in het donker.


  4. Beeldscherm met True tone

  De iPhone 8 heeft nog steeds hetzelfde Full-HD beeldscherm (1080 pixels) als de iPhone 7 en de 7 Plus. De toestellen hebben nog steeds IPS (In Plane Switching) en dezelfde resolutie. Wat wel nieuw is, is dat de iPhone 8 ‘True Tone’ ondersteunt, waardoor de kleurtemperatuur van het beeldscherm wordt aangepast aan de omgeving waarin je je bevindt. S’avonds wordt het beeldscherm bijvoorbeeld geler, waardoor alles visueel goed zichtbaar blijft voor het oog. Je kunt er uiteraard voor kiezen om True Tone uit te schakelen, mocht je dit vervelend vinden.


  iPhone 8 technische specificaties

  Specificaties

  iPhone 8

  Beeldscherm 4.7 inch (1334 x 750 pixels)
  Processor A11 Bionic
  Camera’s 12-megapixel, 7-megapixel
  Opslag 64GB en 256GB
  Kleuren spacegrijs, zilver, goud en rood (limited)
  Headphone jack
  Draadloos opladen
  True Tone display
  Nieuwprijs Apple* € 689
  Forza Refurbished* € 539
  Verschil € 150

  *Vanaf prijzen (vastgesteld op 13-9-18)


  Is de iPhone 8 waterdicht?

  De iPhone 8 is net zoals zijn voorganger, de iPhone 7 niet waterdicht. Wel is het toestel waterbestendig, daarmee voldoet de iPhone 8 aan de norm ‘IP67’. Hiermee zou de iPhone 8 tot maximaal 1 meter diep het onder water moeten overleven. Let wel, deze norm is getest in een gecontroleerde ruimte (lees laboratorium). Forza Refurbished geeft net als Apple géén garantie op waterschade. We raden je dan ook nooit aan om te gaan zwemmen met je iPhone.


  Wat als mijn iPhone 8 per ongeluk nat is geworden?

  Een plons in een bak met water zal je iPhone 8 nog wel overleven. ook zal een regenbui geen ernstige schade opleveren. Probeer wel je iPhone uit de buurt van water te houden. Als je iPhone nat is geworden, dan moet je deze niet opladen. Zowel niet draadloos noch via de lightning kabel. Je kunt je iPhone het beste afdrogen met een zachte pluisvrije doek. Richt de lightning kabel ingang en de speakers naar beneden, hierdoor kan het vocht uit de iPhone lopen.

  iPhone 8 spatwaterbestendig

  iPhone 8 met abonnement of als los toestel

  Je kunt ervoor kiezen om de iPhone 8 in combinatie met een telefoon abonnement te nemen, of als los toestel te kopen. Wanneer je de iPhone 8 als los toestel koopt, ben je vrijwel altijd het meest voordeligst uit. Ook krijg je geen BKR-notering als je de iPhone 8 als los toestel koopt.


  Voordeel losse iPhone 8 kopen

  Het kopen van een iPhone 8 als los toestel, kost in één keer meer geld, maar op langere termijn bespaar je een hoop geld. Je bespaart helemaal veel geld indien je kiest voor een refurbished iPhone 8.


  Refurbished iPhone 8

  Een refurbished iPhone 8 is een gereviseerde, eerder gebruikte iPhone 8. Het voordeel van refurbished is dat deze iPhones, vele malen goedkoper zijn dan de nieuwprijs. Dit voordeel kan oplopen tot wel 60%. Daarnaast lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan onze planeet, omdat de toestellen hergebruikt worden.

  Voordelen van een iPhone 8 refurbished

  • Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs.
  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd.
  • Met twee jaar garantie, óók op de accu.
  • Op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots en technici.
  • Geen enkel risico. Niet tevreden over je aankoop? Retourneer gratis binnen 14 dagen.
  Space Grey Gold Silver
  Refurbished iPhone 8 64GB space grey Refurbished iPhone 8 64GB gold Refurbished iPhone 8 64GB silver