iPhone 7

iPhone 7 refurbished kopen

De iPhone 7 refurbished ligt door zijn afrondingen lekker in de hand, is snel te ontgrendelen met de vingerafdrukscanner en is bij Forza verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. En met maar liefst zes verschillende kleuren is er altijd wel één die perfect bij je past. Wil je een betaalbare iPhone waarop je de komende jaren toegang hebt tot recente functies? Dan kun je de iPhone 7 refurbished met een gerust hart kopen.

De refurbished iPhone 7 is lekker vertrouwd

Bij de introductie van de iPhone 6 had Apple ineens een ander smartphone-design. Een klein rechthoekig toestel maakte plaats voor een groter device met subtiele rondingen. Dit uiterlijk valt bij heel veel mensen in de smaak. Het ligt lekker in de hand en is eenvoudig met één hand te bedienen. Ook de iPhone 7 refurbished heeft dit kenmerkende uiterlijk. Een heel groot pluspunt ten opzichte van zijn voorganger – de iPhone 6S – is een opslagcapaciteit vanaf 32GB. Hierdoor loop je minder snel tegen een opslagtekort aan. Wil je je hierover helemaal geen zorgen maken? Dan is er nog de 128GB variant. En met de bekende kleuren die je van Apple gewend bent én een speciale editie-kleur, voelt de refurbished iPhone 7 lekker vertrouwd aan. Welke kleur past het beste bij jou?

Snellere prestaties dankzij iOS

iOS – het besturingssysteem van Apple – heeft ‘oudere’ toestellen als de refurbished iPhone 7 sneller en stabieler gemaakt met hun updates. Dankzij het recente iOS 14 zijn bijgewerkte apps tot 60 procent kleiner en starten ze tot twee keer zo snel op als voorheen. Hierdoor voelt alles wat je doet soepel en snel aan. En omdat de iPhone 7 refurbished ook ondersteund gaat worden door de volgende versie van iOS, kun je nog jaren gebruik maken van de nieuwste functies die het besturingssysteem te bieden heeft.

Grote batterij, krachtige processor

De hoofdtelefoonaansluiting heeft plaatsgemaakt voor een grotere batterij. Hierdoor kom je met de iPhone 7 refurbished moeiteloos de dag door. Ook beschikt het toestel over een krachtige processor. Zo kun je bijvoorbeeld zonder problemen multitasken, populaire games als Fortnite spelen en films bekijken. De refurbished iPhone 7 is dus breed inzetbaar voor dagelijks gebruik. Is je toestel leeg? Dan laad je hem eenvoudig weer op via de meegeleverde lightning kabel.

De iPhone 7 refurbished is een slimme investering

De refurbished iPhone 7 is in dezelfde technische staat als nieuw, maar dan tientallen euro’s goedkoper. Daarnaast kun je het toestel kopen in verschillende productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt of zichtbaar gebruikt. Als je het uiterlijk minder belangrijk vindt kun je dus nog snel extra besparen. Je kunt daarbij ook je huidige iPhone verkopen aan Forza, waardoor de besparing tot wel 60% kan oplopen. Als dat geen slimme investering is.

Dit is wat je krijgt

De iPhone 7 refurbished wordt, als je hem vóór 22:30 uur koopt, de volgende dag al geleverd met een simkaart pin en gratis laadaccessoires. Ook ontvang je twee jaar garantie op je aankoop. Gaat een technisch onderdeel of de batterij onverhoopt stuk? Dan vervangen we de kapotte onderdelen voor nieuwe onderdelen, zodat je maximaal van je refurbished aankoop kunt genieten.

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren