Waarom wij van refurbished houden (en jij dat ook zou moeten doen)

10 November 2017 - 5 min read time
Waarom wij van refurbished houden (en jij dat ook zou moeten doen)

Steeds meer mensen kiezen voor een refurbished device en dat is niet voor niets. Een refurbished device heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Dat is dan ook de reden dat wij van refurbished houden. En dat zou jij ook moeten doen. Daarom vertellen wij je alles over refurbished, zodat ook jij van refurbished gaat houden!

Prijsverschil

Misschien wel de belangrijkste reden voor veel mensen om te kiezen voor een refurbished device is de prijs. Je kunt namelijk veel geld besparen door te kiezen voor een refurbished device. Zo zijn alle refurbished Apple devices bij Forza Refurbished tot wel 60% goedkoper dan nieuwe devices.

Duurzaam

Natuurlijk is de prijs van een refurbished device erg belangrijk, maar duurzaamheid speelt ook een steeds grotere rol in ons leven. We houden steeds meer rekening met het milieu. De refurbished markt sluit hier perfect op aan. Door te kiezen voor een refurbished device lever ook jij actief een bijdrage aan onder andere energiebesparing, materiaal besparing, vermindering gevaarlijk afval en toxische stoffen en vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Kwaliteit

Veel mensen denken nog steeds dat een refurbished device een afgedankt device is. Dit is gelukkig niet waar. Een refurbished device kan inderdaad gebruikt zijn, maar het komt bijvoorbeeld ook voor dat devices uit overproductie via de refurbished markt opnieuw worden aangeboden. Daarnaast kan refurbished nog beter zijn dan nieuw! Dit komt onder andere door de grondige check. Bij Forza Refurbished worden alle refurbished devices op meer dan 20 punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.

Oudere modellen beschikbaar

Na een aantal jaar verdwijnen de oudere modellen van de markt. Zo word je als consument eigenlijk gedwongen om een nieuwer, duurder model aan te schaffen. Wanneer je kiest voor refurbished kun je vaak ook nog kiezen voor de oudere modellen. Dit is ideaal wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar, maar goed device.

Kortom, genoeg redenen om van refurbished te houden!

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?