iPad

Jouw refurbished iPad vind je bij Forza

Een iPad refurbished is het voordelige, betrouwbare én duurzame alternatief voor nieuw. Of je nu op zoek bent naar een veelzijdige iPad 2018 voor onderweg of een iPad Pro wilt die een laptop kan vervangen; wij hebben de tablet die bij je past. Bij refurbished profiteer je van de kwaliteit die je van Apple gewend bent, maar dan voor een prijs die tot 60% goedkoper is. Bij Forza vind je dus gegarandeerd een aantrekkelijke deal.

Een refurbished iPad is betrouwbaar en duurzaam

Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Refurbished is nét zo goed als nieuw omdat elke iPad professioneel in topconditie wordt teruggebracht. We controleren elke tablet op meer dan 50 technische punten. Als één van onze technici defecte onderdelen constateert, worden deze voor nieuwe onderdelen vervangen zodat de iPad technisch weer als nieuw functioneert. En omdat Forza als één van de weinigen over het Keurmerk Refurbished beschikt, ben je bij ons altijd verzekerd van een betrouwbare refurbished iPad.

Als je een refurbished iPad koopt, dan is dat een duurzame keuze. De tablets van Apple staan bekend om de enorm lange levensduur, maar lang niet iedereen maakt hier gebruik van. Om te voorkomen dat een iPad onnodig afgeschreven wordt, wordt deze professioneel in topconditie teruggebracht zodat het een tweede leven krijgt. We kunnen de iPad vervolgens refurbished aan jou verkopen voor een scherpe prijs en zo samen bijdragen aan het behoud van ons milieu. How smart can it be!

Tot wel 60% goedkoper dan nieuw

Een iPad is refurbished altijd tientallen euro’s goedkoper dan een nieuw exemplaar. Hoeveel je uiteindelijk bespaart, bepaal je helemaal zelf. Dat komt omdat je bij Forza de mogelijkheid hebt om iPads in drie verschillende productcondities te kopen: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Nadat een iPad refurbished is, wordt deze op uiterlijk beoordeeld en in een categorie ondergebracht. Afhankelijk van de conditie die je kiest kun je dus al snel tientallen euro’s extra besparen. Maak je daarbij gebruik van ons inruilprogramma, dan kan de besparing tot 60% oplopen.

Welke refurbished iPad past bij jou?

Welke refurbished iPad je uiteindelijk koopt is afhankelijk van wat je ermee wilt gaan doen. Zo hebben we kleine tablets voor onderweg, iPads die ideaal zijn voor school- en werk gerelateerde werkzaamheden, maar ook tablets voor professioneel gebruik. Wil je wat meer hulp bij het maken van de juiste keuze? Lees dan ons keuzehulp blogartikel.

Dit krijg je bij de refurbished iPad

De iPad refurbished wordt geleverd met gratis laadaccessoires en twee jaar garantie. Op technische onderdelen en de batterij heb je dus twee jaar lang garantie. Bestel je vandaag, dan kun je morgen al gebruikmaken van je refurbished iPad. Welke tablet kies jij?

 
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren