iPad 2017

iPad 2017 refurbished

De iPad 2017 refurbished is een ideale tablet voor thuis, onderweg, het werk en op school. Deze veelzijdige tablet is uitermate geschikt voor het browsen op internet, spelen van games en voor zaken als e-mailen, Word en agendabeheer. Ook is de iPad 2017 refurbished uitgerust met de populaire vingerafdrukscanner, waardoor je al je data en media veilig met je meeneemt. Zoek je een alleskunner voor een betaalbare prijs die een laptop grotendeels kan vervangen? Dan is de refurbished iPad 2017 geschikt voor jou.

De refurbished iPad 2017 is hét instapmodel

De iPad 2017 is hét instapmodel van Apple’s tablet. De in 2017 uitgebrachte tablet is de langverwachte opvolger van de iPad Air 2 en wordt ook wel vijfde generatie iPad genoemd. De iPad 2017 refurbished spreekt een grote markt aan en dat is niet voor niets. Het is namelijk een echte alleskunner en is hierdoor breed inzetbaar op het werk, op school, thuis en onderweg. Dit in combinatie met de aantrekkelijke prijs, maakt de iPad 2017 refurbished een interessante tablet voor een grote groep mensen. De opslagcapaciteit is minimaal 32GB en maximaal 128GB. Hoeveel media, apps en bestanden je ook hebt; je beschikt altijd over voldoende opslagruimte. De tablet is bij Forza in de volgende kleuren verkrijgbaar:

Moeiteloos multitasken op de refurbished iPad 2017

Op de iPad 2017 refurbished kun je moeiteloos multitasken. Dat komt onder andere door het 9.7 inch (24.25 cm) grote beeldscherm, wat het eenvoudig maakt om overzichtelijk tussen apps te schakelen. Het Retina-beeldscherm heeft een resolutie van 2.048 x 1.536 pixels, waardoor je alles wat je doet ook nog eens goed scherp kunt zien. Onder het strakke uiterlijk gaat een A9 processor schuil die ervoor zorgt dat je razendsnel kunt werken, internetten, films kunt kijken en kunt gamen. Bij de refurbished iPad 2017 hoef je dus niet bang te zijn voor enige vorm van haperingen, en dankzij een accuduur van 10 uur kom je moeiteloos de dag door.

Wifi only óf wifi + 4G-ondersteuning

De refurbished iPad 2017 is verkrijgbaar in een variant die alleen wifi ondersteunt en een variant die wifi- en 4G-ondersteuning biedt. Dat laatste is vooral handig als je vaak onderweg bent en geen gebruik kunt maken van een wifiverbinding. Stop een simkaart in de tablet en je kunt overal gebruikmaken van alle functies die dit veelzijdige apparaat je te bieden heeft.

Maximale ondersteuning dankzij iPadOS

Goed nieuws voor als je van plan bent de iPad 2017 refurbished te kopen: deze tablet ondersteunt iPadOS. Dit nieuwe besturingssysteem uit september 2019 is speciaal ontworpen voor de iPad en maakt allerlei extra functies mogelijk. De iPad 2017 is krachtig genoeg om deze software te kunnen ondersteunen. Je kunt dus het maximale uit deze tablet halen.

Refurbished is de iPad 2017 een stuk goedkoper dan nieuw

De iPad 2017 refurbished is nét zo goed als nieuw. Dat komt omdat elke tablet grondig door onze technici wordt gecontroleerd. Als een versleten onderdeel wordt geconstateerd, wordt deze vervangen zodat de tablet weer optimaal functioneert. De tablet is ook tientallen euro’s goedkoper omdat je bij Forza uit verschillende productcondities kunt kiezen. Je hebt dus helemaal zelf in de hand hoeveel je uiteindelijk bespaart op je aankoop.

Dit ontvang je bij de iPad 2017 refurbished

Koop je de iPad 2017 refurbished bij Forza, dan ontvang je hem de volgende dag al met gratis nieuwe laadaccessoires. Je kunt dus direct aan de slag en dankzij twee jaar garantie – ook op de accu - kun je zorgeloos genieten van je aankoop.