7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

iPad 2017 kopen? Kies refurbished

De iPad 2017 is een iPad-model van de vijfde generatie, in Engelstalige landen wordt het device ook wel ‘5th generation iPad’ genoemd. De iPad 2017 is de opvolger van de iPad Air 2. Deze 9.7-inch iPad van Apple is bedoeld voor de ‘normale’ gebruiker met een budget. Het is een ideale tablet voor het spelen van games, browsen door social media of bijvoorbeeld voor zaken als e-mailen, word en agendabeheer. Ook is het toestel uitgerust met de populaire techniek ‘Touch ID’ (vingerafdrukscanner).


Specificaties van de iPad 2017

De iPad 2017 heeft een 9.7-inch Retina-display met een resolutie van 2.048 bij 1.536. Multitasken is geen probleem voor de refurbished iPad 2017. Dankzij de krachtige 64-bits A9-chip is de iPad snel én krachtig. Met camera’s van 8 megapixel aan de achterkant en 1,2 megapixel aan de voorkant maak je de mooiste foto’s. Uiteraard beschikt ook deze iPad over Touch ID, waardoor het ontgrendelen van de refurbished iPad 2017 erg eenvoudig is. Tot slot is de iPad 2017 verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: Space Grey, Silver en Gold.Wat kost de iPad 2017?

Op het moment dat de iPad 2017 op de markt verscheen in 2017 had de tablet een instapprijs van € 409. In vergelijking met andere nieuwe iPad-modellen, is de iPad 2017 dus een relatief betaalbare iPad van Apple. Vandaag de dag is de tablet nóg betaalbaarder, helemaal wanneer je kiest voor een refurbished iPad 2017. Voor minder dan € 300 heb je al een iPad 2017.


Wat is een refurbished iPad 2017?

Refurbished betekent gereviseerd. Een refurbished iPad 2017 is een uitermate grondig gecontroleerde, indien nodig gerepareerde én professioneel gereinigde tweedehands iPad 2017. Bij Forza wordt elke tablet zowel inhoudelijk (met een schone iOS-versie) als fysiek gereinigd. Hierdoor werken de devices weer volledig naar behoren.


Tweedehands en refurbished

Er is wel een wezenlijk verschil tussen refurbished en tweedehands. Bij tweedehands devices krijg je namelijk geen garantie en weet je nooit 100% zeker wat je koopt. Een tweedehands device kan er aan de buitenkant tip top uitzien, terwijl het device inhoudelijk beschadigd kan zijn. Bij Forza (refurbished) loop je dit risico niet en omdat wij zo zeker zijn van onze hoogwaardige productkwaliteit, bieden we je standaard twee jaar garantie. Naast het feit dat refurbished iPads enorm kostenbesparend zijn voor de portemonnee, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.


Waarom de iPad 2017 kopen?

  • Je zult de komende jaren nog veel plezier beleven aan de iPad 2017;
  • De tablet is uitermate geschikt voor de thuis-, school- en zakelijke gebruiker;
  • Apps en surfen op het internet verloopt razendsnel;
  • Geniet van je favoriete films en series;
  • Ontgrendel de iPad razendsnel met Touch-ID (vingerafdrukscanner).

Waarom een Forza Refurbished iPad 2017 kopen?

  • Standaard geleverd met twee jaar garantie, óók op de accu;
  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd (lightning kabel en adapter);
  • Keuze uit verschillende productcondities, waardoor je nóg meer geld kunt besparen;
  • Honderden tevreden mensen gingen je al voor!