iPad Mini

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Refurbished iPad Mini 2 kopen


Ben je op zoek naar een iPad Mini 2, maar wil je liever niet te veel geld uitgeven? Dan kun je het beste de iPad Mini 2 refurbished kopen. Met een refurbished Apple iPad bespaar je namelijk tot wel 60% op het aankoopbedrag. Dat is natuurlijk erg aantrekkelijk, zeker als je kiest voor een variant met Wifi- en een 4G-verbinding. Zo kun je overal gebruikmaken van het internet. Bijkomend voordeel is dat een refurbished iPad ook nog eens een uiterst duurzame keuze is.


Refurbished iPad Mini 2


Alle iPads worden bij Forza Refurbished door onze professionele technici uitvoerig gecontroleerd. Waar nodig wordt de tablet gerepareerd en worden defecte onderdelen vervangen. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit refurbished garanderen. Daarom ontvangt je ook standaard 2 jaar garantie op je aankoop.


Bij Forza Refurbished heb je keuze uit verschillende gradaties. Van tablets met lichte cosmetische schade tot een remarketed device die zowel cosmetisch als technisch niet te onderscheiden is van nieuw


Specificaties iPad Mini 2


De iPad Mini 2 is een populaire tablet en dat is niet voor niets. Zo is het een zeer gebruiksvriendelijke tablet met een compact formaat. De Apple iPad Mini 2 is ten opzichte van zijn voorganger een hele vooruitgang. Met 1GB werkgeheugen en een krachtige A7-processor zijn de prestaties van deze tablet een stuk beter. De 5 megapixel camera en een 7,9 inch-scherm zorgen voor goede foto’s en een uitstekend beeld. De grootte van deze tablet is nog steeds hetzelfde. Met de handzame afmeting van 200 x 134,7 x 7,5 millimeter is deze tablet ideaal voor zowel privé- als zakelijk gebruik.