Alles over de iPhone 8

De iPhone 8 refurbished is één van de best verkochte iPhones van Forza. Dat is niet voor niets. Het toestel is compact, waardoor je hem prettig kunt gebruiken en eenvoudig kunt opbergen in je zak. Ook is de iPhone 8 snel genoeg voor alles wat we anno nu met een smartphone willen kunnen doen. Het toestel is schrikbarend scherp geprijsd en je krijgt er veel smartphone voor terug. We vertellen je alles over de iPhone 8 en we vergelijken het toestel met meerdere iPhones, zodat jij voor jezelf kunt bepalen of de iPhone 8 geschikt is voor jou.

Het oude vertrouwde design

iPhone 8 formaat

De iPhone 8 heeft het oude vertrouwde uiterlijk. Het compacte toestelformaat, een 4.7-inch scherm, een thuisknop met vingerafdrukscanner en subtiel afgeronde toestelranden zijn de kenmerken van dit uiterlijk. Nog altijd is dit bij een grote groep mensen populair. Het ziet er mooi uit, is prettig in gebruik en vooral praktisch. Passen het uiterlijk en toestelformaat van de iPhone 8 bij jou? Je komt er hier achter.

Multifunctionele achterkant van glas

iPhone 8 draadloos opladen

Over het uiterlijk gesproken: de iPhone 8 heeft een achterkant van glas. Dat is voor het eerst en niet zonder reden. Het maakt namelijk draadloos opladen mogelijk. Geen gedoe meer met kabels dus. Aan de achterkant zit ook een NFC-chip. Hiermee kun je de iPhone 8 op korte afstand met andere NFC-chips laten communiceren. Denk aan contactloze betaalautomaten en promotiematerialen. Handig!

Een slim LCD-beeldscherm

iPhone 8 beeldscherm met True Tone

De iPhone 8 heeft, net als veel andere iPhones, een standaard LCD-beeldscherm. De iPhone 8 is de eerste iPhone met een scherm die zijn helderheid automatisch aan jouw omgevingslicht aanpast. Hierdoor kijk je, of het nu licht of donker is, naar dezelfde mooie kleuren. Dat is prettig voor de ogen, want het scherm staat door deze functie nooit meer te fel.

Camera iPhone 8

iPhone 8 camera

De iPhone 8 heeft één camera achterop. Wie denkt dat je 2 of 3 camera’s nodig hebt om tot mooi beeldmateriaal te komen heeft het mis. De iPhone 8 maakt schitterende 12-MP foto’s en 4K video’s. Het camerasysteem bevat een aantal leuke functies. Ook zijn er ten opzichte van zijn voorganger een aantal goede verbeteringen te vinden in het camerasysteem.

Even snel als iPhone X

iPhone 8 processor

De iPhone 8 is tegelijkertijd uitgebracht met de innovatieve iPhone X. Dit toestel gooit hoge ogen op gebied van snelheid, maar we hebben goed nieuws: de iPhone 8 is nét zo snel. De A11 Bionic-chip met Neural Engine zorgt ervoor dat de iPhone 8 snel ontgrendeld wordt, dat apps snel opstarten en dat je zware taken als games spelen en augmented reality-apps gebruiken soepel kunt doen.

iPhone 8 vergeleken met andere iPhones

iPhone 8 vergelijken

De iPhone 8 ziet er mooi uit, heeft een goede enkele camera aan boord en is lekker snel. Maar hoe is de iPhone 8 vergeleken met andere iPhones? We hebben veel vergelijkingen gemaakt en voor je op een rij gezet.

iPhone 8 refurbished kopen

De iPhone 8 is niet alléén super veelzijdig, maar bij Forza óók superscherp geprijsd! Refurbished is even goed als nieuw en daarnaast een stuk voordeliger. We hebben het toestel opengemaakt, op meer dan 50 technische punten gecontroleerd, gerepareerd waar nodig én gereinigd. 100% technisch functioneel dus. Je kunt kiezen uit drie verschillende uiterlijke productcondities. Wat je keuze ook wordt, je krijgt er altijd 2 jaar garantie én gratis laadaccessoires bij. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen thuisbezorgd!

Bekijk iPhone 8 refurbished