Maandelijkse Archieven: November 2017

  • refurbished iphone 5
    ‘222,6 mln refurbished smartphones verkocht in 2020’
    November 13, 2017 — 5 min

    Onlangs meldden we dat Apple nieuw steeds minder verkoopt door de opkomst van de markt voor refurbished artikelen. Dit wordt nogmaals bevestigd door Marktonderzoeksbureau IDC. In 2015 had de markt voor refurbished smartphones nog een omvang van ‘slechts’ 81,3 miljoen devices. IDC verwacht tussen 2015 en 2020 een jaarlijkse gemiddelde groei van 22,3 procent naar uiteindelijk 222,6 miljoen stuks. De mondiale omzet zal met een gemiddelde verkoopprijs van 136 dollar uitkomen op zo’n 30 miljard dollar.

    Verder lezen
  • Handige tips en tricks om alles uit je iPhone te halen
    Handige tips en tricks om alles uit je iPhone te halen
    November 10, 2017 — 5 min

    Iedereen kent er wel een aantal: handige tips en tricks voor het optimale gebruik van je iPhone. Zo kun je bijvoorbeeld sneller foto’s maken, met een beweging tekst wissen, maar ook je telefoon twee keer zo snel opladen. Echter is lang niet iedereen op de hoogte van deze handige trucjes. Daarom hebben wij de leukste en handigste tips en tricks voor jou op een rijtje gezet. Zo kun je optimaal genieten van jouw iPhone!

    Verder lezen
  • 5 dingen die je nog niet wist over een refurbished device
    November 10, 2017 — 5 min

    Refurbished devices zijn de laatste tijd erg in opkomst. Echter zijn er ook nog steeds veel mensen die nog niet bekend zijn met deze term. Daarom is er veel onduidelijkheid over refurbished devices. Zo denken veel mensen bijvoorbeeld dat je geen garantie krijgt op een refurbished device. Dit is echter niet het geval. Wij vertellen je er in dit artikel graag meer over. Zo noemen wij vijf dingen die je nog niet wist over een refurbished device.

    Verder lezen
  • De 06-nummers raken op in Nederland
    November 10, 2017 — 5 min

    De 06-nummers in Nederland beginnen op te raken. Het is iets waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht, maar het kan dus wel degelijk. Op dit moment zijn er in Nederland zo’n 55 miljoen 06-nummers in gebruik. Dat betekent dat maar liefst 91 procent van alle beschikbare telefoonnummers in gebruik is. Dit percentage blijft stijgen en dat zou betekenen dat over een aantal jaar alle 06-nummers in Nederland ‘op’ zouden zijn. ‘Wat heeft dit voor gevolgen voor ons?’ en ‘Hoe gaan ze dit probleem oplossen?’ zijn veelgestelde vragen. Wij geven je in dit artikel antwoord op deze vragen.

    Verder lezen
  • iOS 10 installeren, hoe doe ik dat?
    November 10, 2017 — 5 min

    Op 7 juli 2016 is de publieke bèta versie van iOS 10 uitgekomen. Dit geeft jou de mogelijkheid om het besturingssysteem alvast te testen, voordat de officiële versie uit is. Echter kun je de bèta versie van iOS 10 niet zo gemakkelijk op je iPhone, iPad of iPod touch downloaden. Daarom vertellen wij je in dit artikel hoe je iOS 10 kunt installeren op jouw iPhone of iPad. Zo kun je alvast een voorproefje nemen op de nieuwste versie van het besturingssysteem.

    Verder lezen
  • Waarom wij van refurbished houden (en jij dat ook zou moeten doen)
    Waarom wij van refurbished houden (en jij dat ook zou moeten doen)
    November 10, 2017 — 5 min

    Steeds meer mensen kiezen voor een refurbished device en dat is niet voor niets. Een refurbished device heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Dat is dan ook de reden dat wij van refurbished houden. En dat zou jij ook moeten doen. Daarom vertellen wij je alles over refurbished, zodat ook jij van refurbished gaat houden!

    Verder lezen
  • In 2016 groeit de refurbished markt voor smartphones naar 120 miljoen stuks
    November 10, 2017 — 5 min

    De refurbished markt is de laatste jaren hard aan het groeien. De voorspelling is dat de mondiale markt voor refurbished smartphones in 2016 zelfs zal groeien naar 120 miljoen stuks. De totale verkoopwaarde zal op 17 miljard dollar liggen, omgerekend zo’n 140 dollar per verkocht refurbished device.

    Verder lezen
  • De beste zakelijke telefoon kopen doe je zo!
    November 10, 2017 — 5 min

    Een zakelijke telefoon moet van goede kwaliteit zijn. Maar wat is nou eigenlijk de beste zakelijke telefoon? Het is erg lastig om antwoord te geven op deze vraag. Dit komt doordat ieder bedrijf anders is en ook werknemers hun eigen wensen hebben wanneer het aankomt op een werktelefoon. Echter zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je op zoek gaat naar een goede zakelijke telefoon. In dit artikel vertellen wij je alles over de zoektocht naar de beste zakelijke smartphone en geven wij je handige tips.

    Verder lezen
  • iPad zakelijk gebruiken
    iPad zakelijk gebruiken
    November 10, 2017 — 5 min

    De iPad wordt steeds vaker zakelijk gebruikt. Bij veel bedrijven is de iPad zelfs al niet meer weg te denken bij de dagelijkse werkzaamheden. Zo nemen veel mensen hun eigen iPad mee naar het werk, maar zijn er ook veel mensen die gebruik maken van een iPad van de zaak. Maar wat zijn de voordelen van het zakelijk gebruiken van een iPad eigenlijk? Wij vertellen je alles wat je moet weten over het zakelijk gebruik van een iPad.

    Verder lezen
  • iPhone 7 release
    November 10, 2017 — 5 min

    De iPhone 7 moet de opvolger worden van de iPhone 6S. De iPhone 7 release wordt in Nederland en België rond september 2016 verwacht. De echte liefhebbers van de Apple iPhone zullen naar verwachting weer smachten naar dit moment. Wat zou deze nieuwe iPhone met zich meebrengen?

    Verder lezen
  • Pagina
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?